Парфюмни размисли и страсти - 225

• 68 923
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Може ли да помоля за мнение за Интенз Чери на Монтал? Или да даде други предложения за череши. Носи ми се нещо черешово, но не алкохолено черешово.

# 631
Имаше някаква възмута, че не познавам Estée Lauder – познавам Modern Muse и Pleasures (който така желаех като ученичка заради фрезиите), които не ме впечатлиха с нищо различно, аз харесвам парфюми с индивидуалност и може би затова не съм посягала към нищо друго тяхно. Но никога не е късно да ги преоткрия.
И аз в невежите относно творчеството на  Estée Lauder. И не защо не съм ги тествала, а защото нищо не ме е грабнало, че да влагам време и търпение за да го разучавам и опознавам. Само съм минавала мимоходом покрай повечето парфюми без дори да поискам да тествам на кожа. Единствено Bronze Goddess ми стана интересен и то от прекрасните описания на съфорумки и заради кокоса по който бях луднала. За съжаление върху моята кожа началото му е марината за кисели краставички, ама буквално. Е няма как да не дишам първите тридесетина минути за да чакам да стигна до базата. Търпелива съм и винаги се връщам след време към аромати които пренебрежително съм подминавала но много рядко се случва да харесам. В крайна сметка има толкова много парфюми на този свят, че това ми е най-малкият дерт та да си го слагам на сърце.

Ковачева, прекрасно ревю! Изпих си кафето наслаждавайки му се. Направо ми стопли иначе мрачният, облачен и неприятно студен ден! Благодаря ти.

# 632
macadamia, какво стана с Honour Amouage защо го разлюби?

# 633
  • The Evergreen State
Цитат
Имаше някаква възмута, че не познавам Estée Lauder..
ЕЛ не са и моя бранд. Последно тяхно нещо съм имала в лицето на Pleasures Delight и това беше преди доста години назад. Харесвам Sensuous линията, но като цяло подминавам американските и британските марки парфюми. Обичам френски и италиански марки,  и то само определени.
Отдавна не тесвам всичко излязло на пазара. За някои може да е странно, но с течение на времето си знам вече какво харесвам и какво - не и кое не бих носила защото е твърде евтино, или твърде скъпо, или твърде трудно откриваемо че да си правя труда, или твърде голяма разфасовка, или твърде старо, или понеже не съм го тествала и прочие.
За някои може да се вижда доста консервативен подход и силно лимитиращ и да са прави за себе си и за тях такъв подход да не работи. За мен работи, пести ми време, средства, неприятни емоции, трупане на излишни количества.

# 634
Нищо почти не ми харесва от ЕЛ и съответно не нося. Без Бронзови богини никога не оставам, но ги нося само в много топло време. Не харесвам почти и гримовете им, но кремовете ми пасват и съм доволна. В бутика им влизам само и единствено за Том Форд и Виктория Бекъм евентуално, когато е имало грим колекция.

# 635
Денс-не съм го разлюбила,просто всичко в къщи мирише вече на него-отварям гардероба-Honour,обличам връхна дреха-Homour....прекалих и съответно се накъртих...определено лятото няма да посегна към него,а мога да си го купя отново веднага щом ми се прииска.....
Днес си очаквам 90 мл.Joy /Dior/,миналата седмица се заимах с Mon Guerlain Bloom of Rose.....ето такива аромати ми се носят сега.....

# 636
  • София
Ковачева, винаги пишеш страхотни ревюта. Това си е талант! Направи си един блог, ще има успех сигурна съм.
И мен винаги ме изкушават описанията ти, особено при положение, че имаме 3 общи доказани фаворита (може и повече да са), но аз отдавна не действам толкова смело на сляпо, но пък ме изкушаваш да търся проба.

Ести аз ги харесвам! Плежър Дилайт обожавах преди години и сега продължавам да търся подобни ягоди, сметана и шампанско в парфюм ммм. Имам и линията Sensuous, първообраза изхабих де, но пак ще купя някога. В момента имам и Ноар и Нюд. Броньовите богини са ми ужасно нетрайни, така и не ме вдъхновиха за покупка. Много мислих първия Модерни Мюз, но с пробите установих, че има нещо, което ме дразни в него. Харесах Бютифъл Бел, но ще го купя само на добра оферта.

# 637
Денс-не съм го разлюбила,просто всичко в къщи мирише вече на него-отварям гардероба-Honour,обличам връхна дреха-Homour....прекалих и съответно се накъртих...определено лятото няма да посегна към него,а мога да си го купя отново веднага щом ми се прииска.....
Днес си очаквам 90 мл.Joy /Dior/,миналата седмица се заимах с Mon Guerlain Bloom of Rose.....ето такива аромати ми се носят сега.....
Да, минава му вече времето вярно. Сега и аз нося Joy и Mon Guerlain и в трите версии. Само Розата нямам.

# 638
  • Бургас
Макадамиа,стана както и очаквах,но това си е лично твоя работа дали ще го разменяш или не кои сме ние да ти се месим.Stuck Out Tongue Winking Eye Не препоръчвам аз да се купува без тест Wood Mystique,никак не мой парфюм е това.На ЕЛ и аз не харесвам нищо освен Pleasures,Бютифъл Бел е много хубав парфюм,но ми напомня на още поне 10 други и няма да го купя.Аромат за днес Poison girl,най-любимата ми момичешка Отрова.Two Hearts

# 639
Макадамиа,стана както и очаквах,но това си е лично твоя работа дали ще го разменяш или не кои сме ние да ти се месим.Stuck Out Tongue Winking Eye Не препоръчвам аз да се купува без тест Wood Mystique,никак не мой парфюм е това.На ЕЛ и аз не харесвам нищо освен Pleasures,Бютифъл Бел е много хубав парфюм,но ми напомня на още поне 10 други и няма да го купя.Аромат за днес Poison girl,най-любимата ми момичешка Отрова.Two Hearts
хаха,Брайт,какво да правя като всичко ми омръзва бързо,но не е проблема в мен -просто парфюмерийната индустрия всеки ден бълва такива красоти,че е грехота човек да ги подмине Simple Smile

# 640
  • Sofia
Аз от вчера съм в любов с уд кафето на Мансера и не спирам да си го усещам, не е като розите и шоколада, даже си го помъкнах в чантата, а мразя да ми тежи. Simple Smile
Брайт, какво му харесваш на този плежърс, аз като го подуших в магазина на ЕЛ (видях го и се сетих за теб Stuck Out Tongue Winking Eye) и щях да падна, въобще не ми хареса, мирише ми посредствено.. Grinning Какво ще кажеш за интенз версията?Thinking
Пойзън гърл, дааа, хич не харесвам линията с отровите, но в този съм влюбена на 100%...Heart

# 641
Може ли да помоля за мнение за Интенз Чери на Монтал? Или да даде други предложения за череши. Носи ми се нещо черешово, но не алкохолено черешово.

Аз го имах, уж Монтал, но при мен изветряваше след два часа. Иначе е много хубав аромата, не мога да опиша, но ми дойде твърде нетраен.

# 642
Не е добро това Чери наистина. Нетрайно, леко и нищо особено.

# 643
  • Sofia

Заповядай... Simple Smile
La Petite Robe Noire Guerlain - черешата аз я усещам много тук Simple Smile
L'Acquarossa Elixir Fendi - доста изразена череша, поне върху моята кожа.
Emporio Armani In Love With You Giorgio Armani - този ми мирише ммммм, харесва ми много, закачлив аромат.. една приятелка се беше напръскала и вървях след нея..Smiley
Wonderlust Sensual Essence Michael Kors - този ми стана бързо любимец + завидната трайност върху кожата ми и ароматът. Нестандартен аромат е, поне по ме мнение.

Други, които фрагрантика ми предлага - Delices Cartier, Prada Candy Gloss , Burberry Her, Live Irrésistible Délicieuse Givenchy, Wild Cherry Mancera, Aromatics Black Cherry Clinique..... но всичко зависи от теб, твоите възприятия и кожа.. Simple Smile

# 644
Черешата на Мансера е изключителна.

Общи условия

Активация на акаунт