Да запеем всички в хор - Happy Birthday в ЮЛСКИЯ отбор

• 16 382
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
bdbaloni
Честит рожден ден на Ивайла baloni на патерица и на днешните рожденици Велина baloni и Виктор baloni! Да растат здрави, умни, щастливи и много игриви!
bdbaloni

Иначе при нас нищо ново, освен това, че Вики вече доста по-смело се опитва да ходи и все иска да се разхожда-не й се стои седнала или на едно място Simple Smile Освен четирите зъбчета мисля, че е тръгнало още едно защото ми се струва, че белее пък и снощи спа доста неспокойно и се наложи да я вземем при нас Wink

# 181
  • София
Честит първи рожден ден на Ивайла, Велина и Виктор! Да растат умни и здрави деца!

# 182
честит рожден ден на всички празнуващи!

ето малко снимки от нашето малко парти в събота....

рожденникът с един от подаръците и неговата торта:

ето и още снимки:
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=17572&AlbumId=5907 … p;PhotoId=2555737

# 183
Момичета, имам купони за кухнята в Младост 1 (до данъчното) за датите 11-20 юли и 24-31 юли, които няма да ползвам. Ако някой има желание да ги ползва, да ми се обади на 0898 444 550. Купоните са по 1 левче на ден.
Тъй като пиша предимно в Отчетни, а там броят на мненията не се брои, нямам достатъчно висок ранг, за да пусна обява и купоните ще отидат нахалост. Като знам, че и ние чакахме да се запишем на кухня и че може някое детенце да ги ползва, не ми се струва редно да ги оставя просто така.

Последна редакция: пн, 10 юли 2006, 19:22 от Gichka

# 184
Момичета, имам купони за кухнята в Младост 1 (до данъчното) за датите 11-20 юли и 24-31 юли, които няма да ползвам. Ако някой има желание да ги ползва, да ми се обади на 0898 444 550. Купоните са по 1 левче на ден.
Тъй като пиша предимно в Отчетни, а там броят на мненията не се брои, нямам достатъчно висок ранг, за да пусна обява и купоните ще отидат нахалост. Като знам, че и ние чакахме да се запишем на кухня и че може някое детенце да ги ползва, не ми се струва редно да ги оставя просто така.

Напиши още 2 мнения и си готова с "ранга".  Grinning
И аз имам 5 купона за Боровската кухня, но диетични. Без заверка за дати. Подарявам ги.

# 185
Видях много сериозна дискусия по отношение на правилата във форума, специално за обявите. Друг е въпросът, че се чувствам некоректно дискриминирана от въпросните правила, но както и да е...
Междудругото и аз подарявам купоните, по-важното е да се използват, аз така или иначе нямам какво да ги правя...

# 186
 Hug ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН   Hug

РАСТИ ЗДРАВА И ЗАСМЯНА МИЛИЧКА СИЯНА

Последна редакция: вт, 11 юли 2006, 01:03 от Sunnily*

# 187
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА Two Hearts , КОИТО ПРОПУСНАХМЕ ТЕЗИ ДНИ! Желая им да са здрави най вече, да са обградени с много грижи и любов, другото си е ясно - имаме най-прекрасните юлски слънчица  Heart Eyes!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И МАЛКАТА СИЯНА - ДА РАСТЕ МОМА ЗАСМЯНА СЪЩО КАТО МАМА  Laughing Heart Eyes!

Искам да пожелая на всички, които тепърва ще празнуват да имат невероятен и незабравим празник!  Heart Eyes Този ден е много много специален- дано е изпълнен с щастливи усмивки и много смях!  Heart Eyes
След няколко дневно приготовление  #Crazy след няколко часа заминаваме на моренце - малко ми е притеснено, обаче се надявам да бъде чудесно... и двамата мъже в семейството ще са рожденници там, та се очертават купони  Laughing! След най- много две седмици ще пиша пак!
Целувки и гушки на всички послушни и палави дечица! Heart Eyes Hug
Ами доскоро!  bouquet 

# 188
СЪНИ, мерси за колажа - страхотен е! Hug  bouquet
Флийче, айде приятно ви моренце и после да напускаш снимки от купоните Hug

Момичета, не знам как да го опиша, но се чувствам като миналата година. Напрегнато ми е, свито и въпреки това щастливо Heart Eyes А Сияна още спи Party което е страхотно - ще изкара детенцето цялото парти, а после ще пусна и снимки Grinning

bdbaloni ЧЕСТИТО И НА ДРУГИТЕ ДВЕ РОЖДЕННИЧКИ ДНЕС  love001 и на майките им newsm51 Нека всички бъдат здрави и усмихнати и се радват на прекрасното детство на съкровищата си Hug

# 189
newsm51 baloni newsm51 baloni newsm51 baloni
ЧЕСТИТ ПЪРВИ  newsm38РОЖДЕН ДЕН СИЯНА
newsm51 baloni newsm51 baloni newsm51 baloni
Да растеш засмяна, весела, добричка, да радваш мама и тати и да имаш щастливо и безгрижно детство  nbirthday

baloni baloni baloniЧестит Първи   cook Рожден Ден и на Дани baloni baloni baloni
Бъди здраво, послушно и щастливо дете  nbirthday

flea , лек път и хубаво моренце ви пожелавам  Hug Heart Eyes

# 190
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИЯНА И ДАНИ!!! Само радос и усмивки ви желая скъпи дечица.А мама и тати да са най-щастливите родители. newsm59

bigdance2 newsm38 Tada

# 191
  • welcome to the Jungle
Скъпа моя любима,
ето, измина цяла една година от твоя живот и почти толкова и от моя.

Щастлив съм, че си здрава, лъчезарна, щастлива. Че имаш толкова прекрасни мама и тате (на тате не намерих снимката), които всеотдайно и безрезервно се грижат за теб. Щастлив съм, че през тези дванадесет месеца сме си играли безгрижно и весело , разменяли сме си играчките, учили сме се взаимно на маймунджулъци..били сме прекрасни приятели. Изживяхме вече нашата първа Коледа

Мила моя Сияна,
малко е да ти кажа, че ти желая едно или друго...просто го искам! Искам да си все така щастлива, все така безгрижна, все така... и след 10 и след 50 и след 100 години. ИСКАМ!
 ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН
!

ТВОЙ ОГИ

# 192
newsm59 newsm59 newsm59

Честит рожден ен на малката сладка Сиянка!!! Много да радва цялото семейство, и да е все такава чаровница! Весело изкарване на детското парти.

Толкова оригинален пост като на Галето просто неможе да се измисли. Браво  smile3501

Честит рожден ден и на Дани на мама Тути. Да й е жив и здрав и весело и щастливо дете.

# 193
 bdbaloniЧестит първи рожден дена на Сияна и Дани! Да растат здрави и умни за радост на мама и тате!  baloni  baloni  baloni
Новото при нас е, че проби и втория кътник. Сега наред е кучешкия. Венчето е побеляло и много го мъчи. А още си нямаме горни странични резци.
Вчера за първи път заведохме Ники на фризьор. Досега, 3 пъти, само аз го подстригвах, но вече много се върти и ми е много трудно. Ами, голям рев падна. Чак клиентите, които чакаха, излязоха навън. Но въпреки всичко резултатът е много добър. Вече си имам малко мъжленце.
Излязоха ни и резултатите от изследванията. Хемоглобинът ни е 134  newsm44

# 194
newsm59 nbirthday newsm59

Честит първи рожден ден на Сиянка! Да расте все така чаровна, усмихната и нежна за радост на мама и татко!

Общи условия

Активация на акаунт