Да запеем всички в хор - Happy Birthday в ЮЛСКИЯ отбор

• 16 385
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
bdbaloni ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВАЙЛИЧКА БЪДИ ЗДРАВА, КРАСИВА КАТО МАМА И УСПЕШНА КАТО ТАТИbdbaloni

# 166
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КУКЛАТА ИВАЙЛА - ДА РАСТЕ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА, УСМИХНАТА и ВСЕ ПОІГОЯМ БОНБОН baloni baloni baloni
 bdbaloni

Снощи пак си сменихме с татито местата и Сияната пак спа по-добре... ще я видим таз работа дали ще продължи newsm78

# 167
  • В средата на времето
baloni ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВАЙЛА! ДА РАСТЕ ЗДРАВО, ВЕСЕЛО И ДОВОЛНО ДЕТЕ!    bigdance2

bdbaloni
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЕЛИ! (на патерици) ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА БЪДЕШ МНОГО ЩАСТЛИВА И ДА СЕ ЧУВСТВАШ ВИНАГИ МНОГО ОБИЧАНА!
  Flowers Bouquet

На нашия фронт няма нищо ново  Grinning Криско от два дни ходи-тича, като го държа само за едната ръка. Другата седмица ще се организираме с Ray и Огата и смятаме дружно да посетим басейна в комплекс Maxi Simple Smile ..поне веднъж Крис да се топне в басейн, че морето тая година няма да го види  Sad

Последна редакция: нд, 09 юли 2006, 10:28 от Izida

# 168
Честит първи рожден ден на Ивайла! Tada

# 169
Здравейте сладки мами и бебоци така ми липсвахте че просто немога да опиша с думи  Hug Heart Eyes
Пиша от компа на брат ми че чак другата седмица евентуално ще имам нет най после. Crazy
Първо да честитя на всички малки госпожици и господа навършването на 1 годинка.Пожелавам да растат здрави, умни ,красиви и палави но в границите на нормалното  Laughing ако има такова нещо изобщо Laughing
 Бързам да питам с организацията на срещата докъде стигнаха нещата че да знам как да спрятам плановете за морето  Wink

Габи папа от нашите манджи само вече и разни тестени закуски и други такива .Млякото за сън отпадна и не и липсва изобщо .Все още ни е шубе да се пуснем за по дълго ходене самички имаме 8 зъба.Плещим си  танцуваме показваме ме сме на 1 и вдигаме ръце за колко големи щ епораснем.Като ми пуснат нета ще постна и снимки.Засега толкова.
Я раздуйте кое как е с вас че нямам време да чета назад.
Поздрави и целувкииииииииии за всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Донесоха ни много тарикатско устройство което се щипва на гащите на бебня и пъди комарите голяма гъзария Sunglasses Wink

Последна редакция: нд, 09 юли 2006, 19:37 от mama Svetli

# 170
Hug Heart Eyes HugЧестита Годинка на Ивайла! Да расте умно и красиво момиченце. Hug Heart Eyes Hug

# 171
Изабела Честит рожден ден (на патерица). Бъди жива и здрава и много щастлива и обичана.

Честит първи рожден ден и на Ивайла - да расте здравичка, умничка и добричка.

Ние вчера поръчахме тортата на Емчо - естествено на мечо се поръчва и торта с мечо пух  Laughing, от лучано. Купихме и колело - триколка с дръжка, малко не е такова ,каквото аз исках, но не можахме да намериме друго, навсякъде където ходихме все едни и същи модели. Този е малко по-опростен, но както и да е. Това от едната му баба. А ние му купихме люлка за градината и дрешки. Поръчахме си и дограма, другата седмица ще идват да вземат размерите, и след морето като се сетя какво ме чака .......  Confused, ама няма начин. Купувахме и на бабата подаръци, че нали и тя е на същия ден рожденничка, и така цял ден бяхме по задачки-закачки. Снощи Емчо спа при майка, та и ние се наспахме малко, но цял ден съм нещо като парцал. Сега го оправих и заспа, и след малко и аз отивам да спя.
Лека вечер.

# 172
  • Варна.
честит рожден ден на варненчето ивайла, желаем ви много слънце и усмивки в къщи!

Tada Tada Tada Tada Tada Tada

много време продължава да кашля моето дете, почти втора седмица вече, няма температури....изследванията бяха нормални, каква е тая работа....днес й дадох аквасорс белким те помогнат.

# 173
baloni happy bd baloni happy bd baloni happy bd baloni
Честит  newsm38рожден ден на Ивайла newsm51, Велина  newsm51и Виктор smile3525
baloni happy bd baloni happy bd baloni happy bd baloni

Да растат здрави, умни и щастливи дечица

Ние пък отидохме до една сладкарница в Белите брези, и там ще пъръчаме тортата за рождение ден на Стефанаки, излиза с 10  лв. по-евтина от "Неделя" и с 6 парчета повече, отгоре ще е от онзи тип като снимка - Мечо Пух празнува рожден ден. Много е сладко, а и пълнежа май е хубав, като отида да поръчам ще си взема едно пърче да опитам и пак ще пиша.
На нас леля му ни подари предварително подаръка - триколка за бутане с козирка отгоре. Искам да ви кажа че цветовете са страхотни, синьо и оранджево. Каза че е взела триколката от магазин Марсел на Мария Луиза и даже били по-евтини от Пакосник в Овча купел, но бързо свършват.
Сега нямам фото да снимам, но към края на садмицата ще ви я покажа.

# 174
  • в шоки-land
добро утро на всички малки и големи Hug Heart Eyes

Искам да честитя пьрвият рожден ден на всички пораснали малки ськровища, които пропуснах те3и дни!!!
Нека растат 3драви, усмихнати и палави !!!
, ,

# 175
Честит Първи Рожден Ден на Катерина, Ивайла, Виктор и Велина  Hug Heart Eyes Hug

Да растат здрави, игриви и много щастливи  bdbaloni baloni bdbaloni

Честит Рожден Ден на мама Изабела   bouquet  newsm51  bouquet
Изабелче бъди здрава и много обичана  Heart Eyes

Мамчета, ние в събота ходихме на пазар за новото жилище и се сдобихме с душ кабина, тоалетна и мивка, както и с плочки Simple Smile Скоро ще дойде момента в който ще започнем работа по апартамента Simple Smile

Иначе в събота ходихме до Вита за да направим на Майчето профилактичните изследвания, които се правят на 1 годинка. Да знаете че Вита работят със Здравната каса и една стотинка не ни взеха. Майчето се държа геройски и въобще не плака като и взимаха кръв  Party
Другото е че след последното падане, пак спря да се пуска самичка Sad Ако продължаваме така с тези падания, ще вземем да проходим на 2 годинки Sad

Целувки на всичките и лек ви ден  Heart Eyes

# 176
  • София

newsm59 ЧРД на Велина и Виктор! Винаги да са победители и да постигнат велики неща! newsm59

newsm67

# 177
Момичета давате ли вече прясно мляко? Мислите ли че вече мога да опитам да му правя кремчета и десерт чета с пр. мляко? До сега Емчо не ми е правил реакции от храни (да чукам на дърво, дано и да не прави), а нали го дават за след 1 годинка, че може да се дава.

# 178
  • Пловдив
Краси, аз още му правя нещата с АМ, но тукашните майки правят всичко с прясно мляко на деца 7-8 месечна възраст. Пък си мисля, че нашите вече са големи  :: и би трябвало да може. Като се има предвид, че на кухнята всичко се прави с прясно мляко.

# 179
ЧРД на всички празнуващи!  newsm51

Краси, аз давам доста рядко кремчета от кухнята, с пасиран плод, а в тях има къде прясно мляко, къде сухо... С риск да стана досадна бих повторила - защото ми е злоядо детето и идва момент, в който даваш каквото ти падне, само да го ХАРЕСА и яде. Сигурно няма да направите алергия към прясното мляко, ако дадеш, но на него и белтъка му е трудно усвоим не само за бебета, но и за големи хора. Най - добре е да му правиш кремчетата с АМ, което пие. Разбира се, ако някоя баба му забърка кисела с обикновено мляко, не е повод да я порицаваш или да се сърдиш.  Grinning

Ние вече и мед и тахан ядем. Не че е за пример, но намерих начин Дидо да яде сладко, най вече пресни плодове, които досега винаги е плюл, или е ял с много зор врели, чак пара да се вдига от тях, така че жив витамин не е останал. Сега ги яде с мед, в кисело мляко, на нормална температура. С кафява или бяла захар не ги искаше, нито без.

Общи условия

Активация на акаунт