Да запеем всички в хор - Happy Birthday в ЮЛСКИЯ отбор

• 16 388
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
Честит рожден ден, Изабела!!!

# 151
Черпяяя!!!

# 152
Да, много ти благодаря  Rolling Eyes Ако целта беше да огладнея от сутринта, постигна целта си!  Mr. Green Сериозно, големи вкуснотии, да си жива и здрава.

# 153
 nbirthdayЧестит рожден ден на Катерина! Много здарве, щастие и весело детство! newsm67

bdbaloniЧестит рожден ден на Изабела - здраве, късмет и много любов! newsm51

# 154
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КАТЕРИНА! Бъди жизнена, здрава, палава и усмихната, първа в пакостите и игрите  bouquet  bouquet  bouquet

ИЗАБЕЛЧЕ, честито и на теб, мила - от все сърце ти желая нощи, изпълнени със здрав сън, спокойни утрини, мили семейни вечери... и всичко това възможно най-скоро Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И благодарим за почерпката, ама да знайш, че от тоз Интернет нищо не мой да се вземе - стисната работа... пък съм взела един нож и точа лиги пред монитора..., ама нейсе, бъди здрава Hug

# 155
  • Варна.
 Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

Честит рожден ден Изабела, здраве, любов и спокойни нощи и от нас!

Честит рожден  ден и на германчето - порасналата Катерина! Щастливо детство!

# 156
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИЗАБЕЛКА, МНОГО ЩАСТИЕ И СПОКОЙНИ ДНИ И НОЩИ! 

newsm51 smile3525 newsm51

# 157
  • временно във Пицеландия
 за толкова кратко влизам тук,че няма да мога да изброя поименно всички чиито рожденни дни пропуснахме тези дни
но вие си знаете и малки и големи - всичко най-хубаво на рожденниците,здраве,щастие,късмет на всички семейства на бебочествата  newsm67   Gift  Two Hearts
при нас дните са много натоварени,понеже скоро се прибираме и в България,за това ме притискат срокове за оправяне на доста неща тук преди да тръгнем,за багаж да стягам още и не съм помисляла даже  Crazy и се наложи да се върна з амалко на работа,че големи комбинации правим с бабите тук за да се гледат с малката(добре че майка ми се прибра тука,че така е по-лесно)
само да ви се похваля имам си колело и вече си джиткам из града с него,когато съм без Герката,с тайната мисъл най-сетне да си вляза в килограмите и най-вече в дрехите.  Mr. Green
но си имам и седалка за беба,която се закрепя на колелото,така че като позадобрея и свикна с трафика тук,ще я возя.направихме едно пробно возене онзи ден и много му хареса на човечето,повече от количката,даже се сърди като я свалих от колелото motor

# 158
Честит рожден ден Изабела! Много здраве и любов и от нас с Ники
Още веднъж искам да благодаря на всички за хубавите пожелания
При нас кръщенето беше две седмици преди рождения ден. Въпреки моите притеснения мина много добре. През цялото време Ники беше много спокоен. Разплака се само, когато попа го потопи в казана. След това продължихме в едно много уютно и тихо заведение. Бяхме поканили баби, дядовци, лели, вуйчовци и кръстниците. През цялото време някой се занимаваше с Ники и аз можах да обърна внимание на всички гости. След това заспа в количката си. Получихме много подаръци - триколка за бутане, кола без педали, конструктор, голям плюшен мечок, басейн.
Рождения ден празнувахме в къщи. Поканихме наши приятели. Ники беше доста превъзбуден и после не спа спокойно цяла нощ. Ето малко снимки от кръщенето http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=13268&AlbumId=58997 а по-късно ще пусна и от рождения ден.

# 159
  • София
Честит рожден ден, Изабелка! Да си щастлива и здрава, а Бобсъна да те слуша много  Wink

# 160
  • welcome to the Jungle
Честит РОЖДЕН ДЕН на
Еленке, бъди жива и здрава! Бъди щастлива и обичана, обичаща и усмихната ВИНАГИ!

Честит първи рожден ден и на Ники, Алекс, Мишо и Виктор (малко със закъснение  Embarassedbouquet и днес на бебе Катя! Всички да растат здрави, добрички и много умни !
Ритка, радвам се, че с Майчето нямате притеснения. А и не се притеснявай за рентгеновата снимка, няма проблеми с такова малко облъчване  Hug.

# 161
  • непостоянно
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЕЛИ  bouquet  bouquet  bouquet
БЪДИ ЗДРАВА, ОБИЧАНА И ЩАСТЛИВА Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА МИШИ (макар и с малко закъснение)  bouquet
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РД И НА КАТЕРИНА НА МАМА МЕРИ  bouquet ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ПАЛАВО ДЕТЕ Hug Heart Eyes Grinning

МЕРИ НЕ Е ПИСАЛА ОТ МНОООГО ОТДАВНА, НО МАЙ Е ВРЕМЕ ДА ДРАСНЕ НЯКОЙ РЕД ОТ ГЕРМАНИЯ. УТРЕ СВЪРШВАТ И ЕМОЦИИТЕ ПОКРАЙ СВЕТОВНОТО, ТАКА ЧЕ... Wink

# 162
Merian, Ники харесва ли си мечока? Защото Виктор много обича да се гушка и вчера ми хрумна идеята за такава голяма плюшена играчка - дали ще му е приятно да спи с нея... Rolling Eyes

# 163
bdbaloni Честит рожден ден на ИВАЙЛА! Да е жива, здрава и много да радва мама и тате!  baloni
toninna, не съм слагала мечока в леглото му. Той седи на земята и Ники колкото пъти мине покрай него спира, ляга в него и се гушка. На малките плюшковци не им обръща такова внимание.
Вчера за пръв път напълнихме басейна на терасата. Такава голяма игра падна. Каката, нищо че е голяма и тя се включи. Уж излезе да събира тен, а след малко я гледам и тя в басейна. Голямо пръскане, голямо боричкане. Дали се умори не знам, но след това Ники спа два часа и половина. Такова нещо не се беше случвало.

# 164
  • София
nbirthday
ЧРД, Ивайла! Бъди здрава и много щастлива.
nbirthday

Общи условия

Активация на акаунт