Честит рожден ден и на Миши. Бъди здрава и много обичана и щастлива.
Ами Тони, и ние минахме в отбора на палавниците и немирниците. Особено последната седмица нощите ни станаха ужасни. Спи човека, но за повече от 2 мин. не остава в една и съща позиция. Такова въртене и сучене просто няма. И аз как да спя, като той се върти и е толкова неспокоен, че незнам до кога така. Да избива този зъб, че детето пощуря. То добре и че не плаче и не е кисел, но това неспане .......... А през деня си е весел, ходи, смее се, спи си - даже повече от нормалното, не яде както обикновенно, но не му се притеснявам за това. Но и това ще мине, както се казва
.Ох и аз много се чудя каква украса да взимам и как да украся къщата. И аз събирам още впечатления и идеи, че още малко и сме ние. Утре ще ходиме да поръчаме тортата и щу взема украсата, и подаръци.
За оставянето до скоро не му правеше никакво впечатление дали излизам, къде отивам и т.н. Но миналата седмица бяхме при майка ми, и тя го беше гушнала, аз отидох и го гушнах, но се сетих, че трябва да му направя яденето и отново й го подадох, и той като ревна и като посегна ръчички към мен и толкова жално заплака, че ....... стана ми едно мило. И после пак, аз докато излизах от стаята той гледаше с една тъжна физиономия, и после майка ми каза че е гледал известно време към вратата и е чакал да се появя явно.
и бебоци особено. Кога пораснаха тези деца - искам пак да са бебета...
Толкова много мъки и - нищо. Буди се много през нощта, направо се е пренесал при нас и пак не е съвсем спокоен... Ей такива неща... 

На всичките дечица желая щастливо детство и да са здрави.

РОЖДЕН ДЕН НА КАТЕРИНА 
ЕЛИ