Да запеем всички в хор - Happy Birthday в ЮЛСКИЯ отбор

• 16 393
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
Честито на Вики и Михаил. Да са живи и здрави и много да слушкат мама и тате.

Честит рожден ден и на Миши. Бъди здрава и много обичана и щастлива.

Ами Тони, и ние минахме в отбора на палавниците и немирниците. Особено последната седмица нощите ни станаха ужасни. Спи човека, но за повече от 2 мин. не остава в една и съща позиция. Такова въртене и сучене просто няма. И аз как да спя, като той се върти и е толкова неспокоен, че незнам до кога така. Да избива този зъб, че детето пощуря. То добре и че не плаче и не е кисел, но това неспане .......... А през деня си е весел, ходи, смее се, спи си - даже повече от нормалното, не яде както обикновенно, но не му се притеснявам за това. Но и това ще мине, както се казва  Wink.

Ох и аз много се чудя каква украса да взимам и как да украся къщата. И аз събирам още впечатления и идеи, че още малко и сме ние. Утре ще ходиме да поръчаме тортата и щу взема украсата, и подаръци.

За оставянето до скоро не му правеше никакво впечатление дали излизам, къде отивам и т.н. Но миналата седмица бяхме при майка ми, и тя го беше гушнала, аз отидох и го гушнах, но се сетих, че трябва да му направя яденето и отново й го подадох, и той като ревна и като посегна ръчички към мен и толкова жално заплака, че ....... стана ми едно мило. И после пак, аз докато излизах от стаята той гледаше с една тъжна физиономия, и после майка ми каза че е гледал известно време към вратата и е чакал да се появя явно.

# 136
  • София
Честит първи рожден ден на ВИки и Мишо! Бъдете здрави и щастливи, весели и палави!

Честит рожден ден и на Миши!

Много сладурски снимки Simple Smile и бебоци особено. Кога пораснаха тези деца - искам пак да са бебета...

AQ, готина рокля! Това онази прословута рокля ли е, с която искаше да ходиш преди години на сватба и в Сватбения те разубеждавахме и ти беше много нещастна? Ако е тя - ето намери се повод и за нея  Wink

# 137
Честит рожден ден, Миши! Бъди много щастлива и обичана!

Ами, Тони, да... Няма го онова спокойно бебе. Много е енергичен, много обича да се гушка, някой да го забавлява и ми остава много малко свободно време само за мен си. Иначе определено не искам "заспало" бебе, но ме измъчва мисълта, че това поведение е от зъби, а те не поникват...  Sad Толкова много мъки и - нищо. Буди се много през нощта, направо се е пренесал при нас и пак не е съвсем спокоен... Ей такива неща...

# 138
Здравейте мамчета. Влизам само да честитя на рождениците, които съм пропуснала:

Честит Рожден ден на Марти на Хипо! nbirthday

Честит Рожден ден на Преслав на Гичка!    bigdance2

Честит Рожден ден на Марти на Миши!  ura

Честит Рожден ден на Ники на Мериан! newsm38

Честит Рожден ден на Александър на Карилуис! Tada

Честит Рожден ден на Мишо на Рикол! nbirthday

Честит Рожден ден на Виктор на Мики!  Tada

newsm59На всичките дечица желая щастливо детство и да са здрави. newsm59

# 139
Много ми е кофти, че не намирам време да ви изчета и пиша, но наистина нямам никакво време. Дари спи само на обяд около 2ч, а аз през това време или готвя, или чистя нещо. През останалото време сме плътно залепени една за друга и обикаляме я стаите, я улиците Laughing

# 140
  • В средата на времето
 baloni  baloni  baloni  baloni  baloni  baloni  baloni

bdbaloni на Ники на мама Мериан  bdbaloni на Алекс на мама Kariluis
  bdbaloni на Михаил на мама Рикола  bdbaloni на Виктор на мама Мики

baloniС пожелание за едно прекрасно детство!  happy bd

baloni  baloni  baloni  baloni  baloni  baloni  baloni

hbdayЧестит рожден ден, Миши! Пожелавам ти много здраве и прекрасни мигове!  hbday

Последна редакция: пт, 07 юли 2006, 15:02 от Izida

# 141
Честит Първи Рожден Ден на юнаците Мишо и Виктор     bigdance2   nbirthday   bigdance2

Бъдете живи и здрави, много усмихнати и много палави  Heart Eyes Hug Heart Eyes  Пък на мама и тати, търпение и здрави нерви  Crazy

Честит Рожден Ден Миши   bouquet  Heart Eyes  bouquet  Бъди жива и здрава, много щастлива и обичана  newsm59

Последна редакция: пт, 07 юли 2006, 16:35 от ritka

# 142
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИШИ. МНОГО ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ ОТ НАЙ-БЛИЗКИТЕ ТИ ХОРА.[/color][/size]

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИШО И ВИКТОР  newsm59

# 143
Еее, ама много мило ми стана, че ми честитите р.д.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Направо се размазах  Mr. Green !
Много благодара на всички!!!!
Асе - много целувки - специално за теб !!!!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 144
  bdbaloni baloni bdbaloni baloni bdbaloni :
Честит първи рожден ден на Мишо baloni и Виктор baloni! Да са живи, здрави, много щастливи и да носят много радост на мама и татко!

newsm59Честит рожден ден на Миши с пожелание за много здраве, късмет и незабравими моменти с любимите хора!newsm51

# 145
ЧРД на Мишо и Виктор!
ЧРД на Миши!
Много щастие и късмет!
bdbaloni hbday bdbaloni

Колко шарена тема!!!  newsm18 newsm18 newsm18

Лана, същата рокля е. Да не ме сбъркат с булката... Наложи се да сменят цялата горна дантелена част. Още не мога да проумея, как не мога да си закопчавам ципове на рокли и корсети в бюста, като циците са ми в старите чашки и килограмите си възтанових до край.  newsm78
Обаче толкова съм се вманиачила по тази дантела, че сега искам да си шия още 1 рокля цялата с нея и 1 корсет, има тъмнозелена и червена  в магазините до съдебната палата. Има и др. цветове.
Търся да си харесам модел за есенно - зимна официална коктейлна рокля и гледам нон стоп сайтове на булчински салони, които шият и такива, но още не съм си харесала нищо. Ако някой знае хубав сайт, да праща линк!  Hug

# 146
  • Варна.
ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС РОЖДЕННИЦИ, със закъснение на МИШИ!!!

дадох на детето днес филия с масло нарязана на кубчета и пуешка шунка, всичко биде изядено, отказва ми всякакви каши, попари и др. мюсли и .........абе нищо не иска сутрин да яде. майка иска утре да й пържи филии. та преминахме на закуска тип - сам се нахрани.
ходих до Албена да гледам дъщеричката на моя приятелка, която се състезава в едно танцово (стандартни и латино) състезание и станаха пети изключителен успех за първо явяване. голяма радост на мамата и гордост разбира се. и аз се просълзих.
приятен уикенд!
 Hug

# 147
  • София
Хайде със малко закъснение да честитя на МИХАИЛ И ВИКТОР първата годинка!!!!

Миши, ЧРД и на теб! Късмет и любов!!!

Най-добри пожелания за ЧРД и на Изабела!!!!

# 148
  • София

newsm59
Изабела, ЧРД и от нас с Ади!
newsm59

# 149
baloniЧЕСТИТ ПЪРВИ   party041РОЖДЕН ДЕН НА КАТЕРИНА  baloniДа расти засмяна и щастлива  smile3525

baloni TadaЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  party023 ЕЛИ  newsm51 Tada baloni
Бъди много щастлива, здрава, Боби да те слуша, татито също  Hug Heart Eyes

baloniЧестито и на вчерашните рожденници bdbaloni Мишо, Виктор и Миши   Hug Heart Eyes
baloni

Общи условия

Активация на акаунт