Да запеем всички в хор - Happy Birthday в ЮЛСКИЯ отбор

• 16 394
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
Ох, аз леките удари за нищо ги нямам вече Sad

Хайде пак да ви се оплача, преди 10 дни ме тръшна нещо, ама нали все си го карам на крак. Днес отивам на д-р и тя вика "Ама ти си пред бронхопневмония" и хайде сега антибиотици Sad

Уф май в дупка сме влезли, че то неприятност след неприятност  Cry

# 121
  • Бургас / Славейков
Здравейте рождения ден мина прекарахме много добре.Мими не беше крива нямаше много гости само едно семейство.бабите са далеч едната работи на сезонна работа а другата е на поне 300 км от нас и пак си бяхме самички.поръчахме торта мечо на което му изядохме само главата че много тежко ни стана.Купих от онези свещи където са катобенгалски огън 4или факла по точно Мими много и се радва мислех че ще я е страх като я запалим ама то май само тогава стеше на снимките мирна.Ами това е от нас .А получихме много подаръци вече имаме около 12 рокли ще ни стигнат за целия сезон.

# 122
Момичета, благодаря за пожеланията. Много сте мили. Черпя ви с

Честит рожден ден и на Алекс! Много да радва мама и тате!

# 123
Честита една изпълнена годинка на Марти на Хипо, Марти на Миши, Преслав на Гичка, Алекс на Амей, Ники на МЕРИАН и Алекс на KARILUIS bdbaloni
Желаем здраве, безгрижни игри и мноооооого подаръци!!!!!

Сега качих малко снимчици от рождения ден на Лили:
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=6911&AlbumId=58685
Извинявам се, че не са много сполучливи, ама какво да се прави - май с таткото не сме родени за фотографи, а още не сме получили снимките от другите апарати Wink Та накратко - поканихме нашите приятели в детско заведение, бяхме около 15 човека с 3 мадами - август 2004, август 2005 и нашата рожденичка Grinning Тя се държа добре, люляха се с другите деца, бутаха колички, разучиха основно детския кът и т.н. Подаръците и при нас бяха основно рокли Wink, имаше и кубчета, обувчици, халатче и влакче. А, и златни обички, че продупчихме ушите и сега сме с медицински. Иначе аз съм заръчала на нашите някои неща и те ще й ги подарят на роднинското парти в събота - СТОЛЧЕ ЗА КОЛА /най-накрая Crazy/, обиколник и дънкено костюмче. От свекитата - изненада Wink

Лека вечер Heart Eyes Това ми напомня за някои нетипични оплаквания от майки на доскоро кротки деца - Тони, Краси, и вие ли???

# 124
  ura  party041ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКИ И АЛЕКС  party002  Party Time

Нека да бъдат здрави, усмихнати и смели момчета  Hug Heart Eyes

Защо никой не разказва как са минали рожденните дни  Thinking. Казвайте къде ги празнувахте, какви подаръци получиха децата, дайте снимки на тортите и от тържеството. Много постно нещо  Naughty Никой нищо не казва, а ние как да черпим идеи  Heart Eyes

Точно и аз щях да питам същото, че днес обикалях в центъра 2 часа и повече за украси и др. такива-а разлика в цените голяяяма. Да не казвам че свещичка 1-ца имаше само на 2 места и то на едното бяха ужасно грозни. Накрая взех най-обикновена. На Красно село обаче видях страхотни свещички, но пак нямаше 1-ца, направо щях да се изям. Още се чудя от къде да поръчваме торта, много ни се искаше от "100гр. сладки" (ама малко са скъпички), май ще е от "Неделя".

Хайде казвайте и менюто какво ви беше???

Лека нощ  Hug Heart Eyes

# 125
  • София
ЧЕСТИТИ ПЪРВИ РОЖДЕНИ ДНИ НА ЛИЛИЯ, МАРИЯ, ЛОРЕНЦО, МАРТИН, АЛЕКСАНДЪР, ПРЕСЛАВ, МАРТИН, НИКОЛАЙ, АЛЕКСАНДЪР! МИЛИ, СЛАДКИ ДЕЧИЦА, БЪДЕТЕ ВИНАГИ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ПАЛАВИ, МНОГО УМНИ И ДОБРИ! РАДВАЙТЕ МАМА И ТАТКО ВСЕКИ ДЕН!

Как сте, мадами? Надявам се всичко е наред. Хвърлих бърз поглед какво се случва днес, че 3 дни бяхме без компютър и доста сте изписали Simple Smile

Ще гледам и снимки, но сигурно утре на спокойствие, че тези дни много емоции ми се събраха и съм като изцедена  Tired

Лека нощ!

# 126
  • непостоянно
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС И НИКИ  bouquet
ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ПАЛАВИ ДЕЧИЦА Hug Hug Hug

# 127
  • София
 newsm59
 newsm67Честита 1 годинка на АЛЕКСАНДЪР И НИКОЛАЙ!!!   newsm67
 newsm59

Много се радвам на снимките от миналите вече празници на дечицата! Страхотни са - и на кръщенетата и на рождените дни! Пу-пу да не им е уроки, ама нашите гарджета... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Споделяйте наистина подробности!!! При нас се очертава кръщене и ЧРД заедно... и чак ме е срам колко хора ще имаме на гости... Shocked Благородно завиждам на празник с баби, дядовци и кумове....

Днес Ида за пореден път се разрева до захлас като опитах да я оставя някой друг да я гледа. Уж само за 30 мин да отида да взема нашия тати от работа... А то едно хлипане, чак въздух не си поема като хората - и сочи врата след врата и рони едни сълзи и.... УЖАСССССС
Майка ме отзова по спешност и се върнах да си я взема....
Има ли друг с такива проблеми???

# 128
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИХАИЛ И ВИКТОР!!
А Деница от малка е все по пътищата, все на гости на роднини познати, вече всички ги приема като такива. Въпреки че аз я гледам по цял ден, като я оставя изобщо не плаче, само като ме види да се връщам. На всички навън се смее, при всеки отива....

# 129
Много мерси на вси4ки за 4еститките и страхотните пожелания за Алекс4ето  Hug

Зна4и дребното тази сутрин реши да ни направи подарък и се събуди 4ааак ж 8 4аса вместо в 6:30. Сутринта се забавлявахме вкъщи да украсяваме и правим по4ерпката. ПОсле заедно с бабата и дядото отидахме на зоологи4еската градина, Алекс пощуря по тюлените, после си игра с кози4ки и ов4и4ки в децката ферма, после си поиска безмле4ен сладолед (и татко му му даде да си ближе).
ПОсле се натикахме в аквариума и малкото БТР се опитваше да гони рибките  Laughing и накрая завършихме разходката в нещо като малък планетариум и там Алекс4ето заспааааа Party

Прибрахме си го удома и направихме по4ерпката с баба и дядо. Алексът нещо се обърка и вместо да духа свещи4ката я угаси с ръ4и4ка, ама не даде никакви признаци на болка newsm78 После си хапна от кекс4ето направено от тати му за него и накрая си отвори подаръците.
Е нищо 4е само 2 госта имаше, те за сметкана това му донесоха 1 щайга подаръци, ание с татко му му подарихме надуваем басейн, плавници за ръце и бански гащета.

И за да завършим деня подобаващо надухме басейна , сипахме вода и оставихме детето да се кефи вътре - тов насред хола Party

Ето малко снимков материал от деня:
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos& … p;security=bSgTnz

# 130
Честит Рожден ден на Михаил и Виктор !!! Да са живи, здрави, палави и радости да носят на мами и татковци!

# 131
Честито на днешните празнуващи  Hug

Ритка, дано вече излезете от дупката и повече да не влизате  Naughty А за снимката на главичката не се ядосвай - по-добре да я направят и дасте спокойни, че вече не искат всички да снимат, скъпо било и нямали средства, снимат само по преценка на лекаря, а той я начначава по интуиция  #Crazy 

Рожденниците и кръстниците и кръщелничетата са мноооооого сладки  Hug

И аз съм още в чудене за нашия рожден ден, но имам още малко време и дотогава се надявам ще събера отзиви и лични впечатления, за да реша най-накрая  Crazy

Иначе украсите наистина са много скъпи, аз затова сама си ги правя повечето и сега си имам още от баткото - гирлянди от цветна хартия за принтери купени от обикновенна книжарница и струват по 4 ст. листа, разпечатвам си  иглавите на разни детски герой и тях нанизвам една след друга също като гирлянд, балони налепени по тавана с помощта на статическото електричество  Mr. Green и други висящи от където може или пък ги слагам във вази като букети, надписи по стъклата пак от цветна хартия, новогодишните лампички по цветята и ......................................... - така украсявам в нас че родата само цъкаше и ахкаше колко ли съм се ухарчила  Mr. Green

# 132
ЧЕСИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МИХАИЛ И ВИКТОР - да растат здрави и щастливи деца, обградени с обич и усмивки  bouquet  bouquet  bouquet

ЧЕСТИТО и на вчерашните рожденници НИКИ и АЛЕКС - Палави, усмихнати, талантливи... всичко за гордост на мама и тати!!!

МИШИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ТЕБ Hug Бъди обичана майка и съпруга и нека Здравето и Щастието бъдат твои верни спътници  bouquet  bouquet  bouquet

Момичета, снощи тооолкова ме болеше глава, че ... легнах и умрях. Затова се извинявам, че не можах да честитя на рожденниците smile3525 Мамите на днешните рожденници отдавна не са влизали, но да са им живи и здрави съкровищата Hug
Аз все повече и повече започвам да се вълнувам за предстоящия празник и все повече не мога да повярвам, че детенцето ми става на една годинка... тя е много малка за една годинка ми се струва на мен... сякаш вчера я родих Cry

# 133
  • София
Миши, ЧРД! Бягам, че Ади нещо е много кисела.

# 134
Честит рожден ди на всички пораснали дечица!!!

Общи условия

Активация на акаунт