Хайде пак да ви се оплача, преди 10 дни ме тръшна нещо, ама нали все си го карам на крак. Днес отивам на д-р и тя вика "Ама ти си пред бронхопневмония" и хайде сега антибиотици

Уф май в дупка сме влезли, че то неприятност след неприятност

Та накратко - поканихме нашите приятели в детско заведение, бяхме около 15 човека с 3 мадами - август 2004, август 2005 и нашата рожденичка
Тя се държа добре, люляха се с другите деца, бутаха колички, разучиха основно детския кът и т.н. Подаръците и при нас бяха основно рокли
, имаше и кубчета, обувчици, халатче и влакче. А, и златни обички, че продупчихме ушите и сега сме с медицински. Иначе аз съм заръчала на нашите някои неща и те ще й ги подарят на роднинското парти в събота - СТОЛЧЕ ЗА КОЛА /най-накрая
/, обиколник и дънкено костюмче. От свекитата - изненада 
Това ми напомня за някои нетипични оплаквания от майки на доскоро кротки деца - Тони, Краси, и вие ли???
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКИ И АЛЕКС

. Казвайте къде ги празнувахте, какви подаръци получиха децата, дайте снимки на тортите и от тържеството. Много постно нещо
Никой нищо не казва, а ние как да черпим идеи 

Честита 1 годинка на АЛЕКСАНДЪР И НИКОЛАЙ!!! 

После си хапна от кекс4ето направено от тати му за него и накрая си отвори подаръците.
А за снимката на главичката не се ядосвай - по-добре да я направят и дасте спокойни, че вече не искат всички да снимат, скъпо било и нямали средства, снимат само по преценка на лекаря, а той я начначава по интуиция

Бъди обичана майка и съпруга и нека Здравето и Щастието бъдат твои верни спътници

Мамите на днешните рожденници отдавна не са влизали, но да са им живи и здрави съкровищата 
Препоръчани теми