Да запеем всички в хор - Happy Birthday в ЮЛСКИЯ отбор

• 16 396
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
  newsm59

bigdance2Честит рожден ден на НИКОЛАЙ   uraна мама Мериан и на АЛЕКСАНДЪР   uraна мама Kariluis - да са здрави, умни, игриви и да радват мама и татко!  bigdance2

# 106
  • София
  cook
Честит рожден ден на Ники на Мериан и на Алекс на Kariluis - да са живи и здрави и да слушат, но умерено мама и тати![/b]
happy bd

# 107
  • София
P. S. Забравих да се похваля, че онзи ден най-накрая след двумесечни "мъки" ни изби четвъртото зъбче!  tooth

# 108
  • Пловдив
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС И НИКИ.

# 109
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА НИКИ И АЛЕКС !!!!
Бъдете умни и добри!!!

# 110
bdbaloniЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН И ОТ НАС НА НИКИ НА МЕРИАН И АЛЕКС НА KARILUIS! bdbaloni

baloniДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ВИНАГИ УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ- ГОРДОСТ ЗА МАМА И ТАТИ! baloni

И ние най- накрая се сдобихме с 4 зъбчета, но тези излезнаха с голям зор, включително и температура.
А сега малко да ви се похваля. Embarassed
Обадиха ми се моите ученици, на които бях класна в начален курс и ходих на тържеството им по случай завършването на 8 клас. Много мило ми стана, че са се сетили за мен въпреки, че не са ме виждали 2год.
Ето ги и на снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=47570
А другото е, че станах кръстница на Роси от ноемврийчетата- ето и от там снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=45543&photo=1

# 111
Честит първи рожден ден на Ники на Мериан и на Алекс на Kariluis - да са най-щастливите деца и да растът умни и здрави за радост на мама и тати

# 112
 baloniЧестит рожден ден на Ники и на Алекс! Щастливо детство! baloni

# 113
Честит Първи Рожден Ден на Ники и Алекс  baloni bdbaloni baloni
Да са живи и здрави, усмихнати и много палави за радост на мама и тати   Heart Eyes Joy  Heart Eyes

AQ да те светна за мантуто, гледа се диаметъра на зачервяването:
0-5мм отрицателен за ваксина
6-15мм положителен за ваксина
над 15мм положителен за туберколоза.

Освен че мерят с линийка, се гледа зачервяването и уплътняването.

Последна редакция: чт, 06 юли 2006, 11:57 от ritka

# 114
Мамчета, ние пък снощи изкарахме няколко часа в Пирогов Sad

Малката като си стояла правичка, хукнала сама да ходи на някъде, оттам залитната и паднала назад, като ударила задната част на главата в шкафа. Оттам една огромна цицина и оттам в Пирогов.

Казаха че няма мозъчно сътресение, но пък направихме ренгенова снимка, защото неврохирурга каза че не е убеден че няма нищо счупено или пукнато. Е, и на ренгеновата снимка нямаше нищо, пък мен ме хвана яд че я направихме за онзи дето духа  Sick

Днес ще я наблюдавам до 17.30 и така  ooooh!

Абе то сега започват емоциите Wink

Хайде цунки на всички и безаварийно  Heart Eyes

# 115
  • Пловдив
Защо никой не разказва как са минали рожденните дни  Thinking. Казвайте къде ги празнувахте, какви подаръци получиха децата, дайте снимки на тортите и от тържеството. Много постно нещо  Naughty Никой нищо не казва, а ние как да черпим идеи  Heart Eyes
За сега съм решила сутринта да поканя майките с които излизаме с децата в къщи. Да украся, да махна всички пречкащи се мебели, да постеля килима и да им гледаме сеира на дечурлигата. Нали е детски рожден ден. А вечерта с кръсниците и сестра ми да се почерпим.
Тук не можах да се сетя за хубав детски център за малки деца. Пък и приятелчетата ни са по-мънички и няма как да ги оставиш. За това първия рожден ден в къщи пък за догодина, живот и здраве, ще измислим нещо по-интересно. Hug

# 116
  • в шоки-land
Честит рожден на на Алекс и Ники!!
Нека растат щастливи и усмихнати!!

# 117
Честит рожден ден на НИки и Алекс. Да са здравички и много послушни.

Емчо тази нощ ме разби направо. Като се събуди към 1ч. и до към 3ч няма заспиване. Такъв номер като малко бебе не е правил, а сега от едно известно време само се върти нощтно време и не иска да спи, но нощес беше ужасно. Мазах му зъбите с калгел, вода, най-накрая видях че се е наакал, и то едни дърдонки малки топченца все едно са от пластмаса, и като се затъркаляха по спалнята и по земята, немога да ги събера. После заспа, но беше въртене, беше чудо. На пряко на спалнята, а не посмях да го местя, да не би пак да се събуди и така од сутринта спа при нас. И се събуди чак в 9,40ч. Сега  заспа и спи вече 1,30 час, а кога ще яде незнам. Но долното зъбче е тръгнало и явно това е проблема, защото е подуто и побеляло. Скоро ще избие, но кога  Confused. Ако е така всяка нощ докато избие, накрая ще съм като съмномбул по улиците.

# 118
честит рожден ден на Ники и Алекс

ritka, много неприятна случка, ама пу-пу нали всичко е с happy End   Praynig

nadiagen , ние голямото празнуване го оставихме за събота, защото през седмицата всички  са на работа... обаче са канени само бабата, дядото, лелята и кръстниците ( другите баба и дядо са в БГ и за съжаление не могат да дойдат)... тогава ще кача някоя снимка!

честити нови зъбчета!
мойто съкровище е започнало да си сменя режима, вече не иска да спи предиобяд, но пак е кисел и мрънка, а като го сложа в леглото- рев  Crazy иначе сега заспа без проблеми- в леглото с мечо и бибата и за 5 мин се унесе  Peace

# 119
За падането ние вече 2 пъти правим снимки. На път бяхме и за 3ти, но не отидохме. Първият път от страх, втория имаше подуто на главата, пък третия  само я наблюдавахме дали пази равновесие, дали е общителна, да не повръща и спи много и се разминахме с Пирогов. Аз вече изтръпвам всеки път като падне и първата ми мисъл е "пак ли бе"  Sad И след това "е този път ще е лошото"  Cry
И падаме все на глава, или я удряме или разни столове ни се стоварват върху лицето...гадна работа  Tired

Общи условия

Активация на акаунт