Да запеем всички в хор - Happy Birthday в ЮЛСКИЯ отбор

• 16 367
  • 286
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДЕНИ, АЛЕКС И СТЕФАНАКИ!

Асеееееееееееееее, като започнах да чета поста ти от първите изречения ми се стори, че ще прочета, че имаш да се похвалиш с две черички, не знам защо така ми "замириса",  после разбрах за какво пишеш и ........... после направо ме разплака, да е живо и здраво малкото бебенце и да цока дълъъълго време.

# 256
Розеола. Истинското име на това заболяване е екзантема субитум, но по-лесно е да се нарича "розеола", съкратено от "розеола инфантум". Това е една по-малко известна заразна болест. Обикновено тя се среща при деца във възрастта между 1 и 3 години и много рядко по-късно. В продължение на 3-4 дни детето поддържа висока температура без симптоми

' У нас се прилага противоморбилна ваксинация, която осигурява ефикасна защита. Бел- ред.

на простудно заболяване и обикновено без да изглежда много болно. Понякога през първия ден вследствие на високата температура детето може да получи гърч. Температурата спада изведнъж и по това време тялото се покрива с плосък розов изрив, подобен на изрива при морбили. На този етап детето вече не изглежда болно, но може да се чувствува разкършено. След два дни изривът изчезва; усложнения не се наблюдават.

# 257
Ееее, Дики, от твоята уста в Божиите уши, ама след поне година още Praynig Искам малко по-солидна разлика в дечицата. Ако знаеш Сияната как изревнува от тази невинна душица. Бебата не гъкна, ама моята мома плака през цялата баня Laughing Горката майка на майчето се чудеше как да я занимава Wink Аз затова и така се притесних. Уж отидох да помогна, а направих нещата без много, много обяснения, но важното е, че успях да помогна Heart Eyes

СЕГА ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МЪНИЦИ, КОИТО СЪВСЕМ НЕЖЕЛАНО ОТ МОЯ СТРАНА ПРОПУСНАХ!!! smile3525 НЕКА ИМАТ БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО, НЕКА И РОДИТЕЛИТЕ ИМ ИМАТ СПОКОЙНИ НОЩИ ДОРИ ПРЕЗ ПУБЕРТЕТА smile3521

Момичета, не з нам вие как сте, но аз още се възстановявам от емоциите около РД, освен това в събота ни предстои празник с бабите... Crazy кеф голям. Надявам се по някое време да успея да ви пусна снимки от партито, само дето не ми е ясно кога ще стане това ooooh!

# 258

Ето снимки от нас от рождения ден на който му се гледа
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitusheva/album?.dir=/3fa0re2

Имахме много подаръци, не можахме да духнем свещичката, изкарахме до 23 часа Simple Smile

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ВИКТОР, ДАРА и ГАБИ!!БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!

# 259
  • София
newsm59 ЧРД на Дара, Виктор на tonina и Габриела на Ди15! newsm59

# 260
baloni    baloni    baloni

Честит първи рожден ден на ДАРА, ВИКТОР и ГАБРИЕЛА!
Да са здрави и щастливи!

# 261
  • непостоянно
  bouquet Честит 1ви рожден ден на Деница, Алекс и Стефанаки! (с малко закъснение)  bouquet

Честито и на днешните малки рожденици Виктор, Дара и Габриела  bouquet  bouquet  bouquet

Растете здрави, палави, умни и игриви дечица Hug Hug Hug

# 262
Честит рожден ден Вики и други сладки бебоци.

Да расте умен ,послушен и красив нашият зет че Габи го чака да порасне  Heart Eyes Laughing Hug

Девойки мили имам вече нет  Crazy и ставам по активейка в писането. Heart Eyes

# 263
Честит първи рожден ден на ДАРА, ВИКТОР и ГАБРИЕЛА!
Бъдете здрави и умни деца!!!

# 264
Честит рожден ден на Вики, Габи и Дари. Да са живи и здрави и весели дечица. Много щастие желая на техните семейства.

Ние ходихме на консултация и слава богу този месец не сме качили на кг. само +50гр. - т.е. вече сме 12 050 гр, но май ще се ориентираме към баскетбола, а не към футбола, защото сме 84см. , т.е. + 3см. Взехме си и направление за кръв и урина в понеделник ще ходиме да дадеме изследванията. Дано всичко ни е ОК.
Това от нас. Хайде лек и приятен ден.

# 265
Честит рожден ден на Вики, Габи и Дари[/b][/color].[/size] Да са винаги здрави и щастливи дечица  Hug

# 266
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛИ ДЕЦИЦА - ВИКИ, ГАБИ И ДАРИ! РАСТЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ, РАДВАЙТЕ МАМА И ТАТКО!

# 267
  • В средата на времето
bdbaloniЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА: bdbaloni
ДЕНИЦА  baloni
АЛЕКСАНДРА   baloni
ДАРА
  baloni
ГАБРИЕЛА  baloni
СТЕФАН  baloni
ВИКТОР
  baloni

ПОЖЕЛАВАМ ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ , ЩАСТЛИВИ И ДА ИМАТ ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО!
 happy bd hbday happy bd hbday happy bd hbday

# 268
Благодаря за пожеланията!!!
Честито и на другите малки рожденици!

Ние прекарахме много добре бебешкото парти, от форума беше само Надя  Hug с Ванката, който е станал толкова голямо и готино момче.  Heart Eyes Вики насъбра подаръци, яде дори от тортата и определено беше доволен. Надявам се и за другите да е било така!
Тази година не мога да кажа, че е минала бързо и не съм я усетила. Напротив, изживяла съм пълноценно всеки миг и са се запечатали в съзнанието ми само прекрасни неща! Други не е и имало, всъщност. Преди година горе-долу по това време ми донесоха бебчето да го видя, но аз не бях излязла напълно от упойката и когато сестрата го сложи на гърдите ми забелязах само спокойният поглед, с който ме гледаше... Не можах нито да му кажа нещо, нито дори да го видя хубаво. Но той беше добре и спокоен и това ми беше достатъчно.

# 269
  • Пловдив
Прекарахме страхотно на рождения ден на Вики. Малко се поуплашихме от спуканите балони, но после си поиграхме с децата. Вики е страхотно спокойно и слънчево дете.
Купихме триколка на Ванката за рождения ден, но сега ще излезем да я пробваме.
Вчера на консултацията сме качили 250 гр, но не сме пораснали на ръст. Днес ни взеха кръв, но урината се оказа малко, та ще нося в понеделник.

Общи условия

Активация на акаунт