Да запеем всички в хор - Happy Birthday в ЮЛСКИЯ отбор

• 16 367
  • 286
  •   1
Отговори
# 270

bdbaloniЧестит рожден ден на Дара, Габриела и Виктор! Да растат здрави, щастливи, умни, игриви дечица и много да радват мама и татко! bdbaloni

# 271
Tada baloni Tada baloniЧестит първи  newsm38рожден ден на Дара, Габриела и Виктор Tada baloni Tada
Бъдете здрави и щастливи деца  newsm51 newsm51 smile3525

# 272
имам въпроси към ходилите вече на море с бебките Confused
-носихте ли си пампите
-разни кофи лопати на место ли купувахте или пак си носехте
-занимателен ли е басейна з аплажа или не Thinking
Като с есетя ще питам още Laughing

# 273
  • София
С малко закъснение да честитим първата годинка на ВИКТОРИЯ,  ЕМИЛИЯН, ДЕНИЦА,  АЛКСАНДРА, СТЕФАН, ДАРА, ВИКТОР и ГАБРИЕЛА!!!

И съвсем навреме и на днешните рожденици - ИРИНА, ГЕОРГИ  и СТОЯН - ЧЕСТИТО СЛАДКИ ЮЛЧЕТА!!!

Мамо Светли, за морето занесохме само 1/2 пакет пампи, а там докупихме. Цените са по-високи, но нали няма цял камион да използвате Wink Важното е, че има във всяка аптека.
Виж, пюрета на ХИП доста издирвах... Докато намерих заредено магазинче в Приморско.

Кофичка  и лопатки ни подариха за 1 юни - та си ги носехме от тук. Но ги ползвахме само за това

На плажа не седяхме и 5 мин - Ида си заравяше ръцете и започваше да яде пясък моментално. Слизахме до плажа за да се къпем и после пак пред караваната.
Но гледах, че се радват по-големите дечица на басейните. Ако още нямате - по-практично ще бъде да е малка надуваема лодка - на плажа ще я пълните с вода за да е басейн, а после във морето ще си е лодка!

# 274
bdbaloni
Честит рожден ден на Ирина baloni, на момиченцето на мама daisy baloni и на Георги baloni и Стоян baloni! Да са здрави и щастливи деца!

# 275
  • welcome to the Jungle

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПОРАСТНАЛИ ДЕЧИЦА!
ДНЕС ЧЕСТИ ДА Е ПРАЗНИКА НА ИРКАТА И НА ЖОРКО И ТОНИ

Да са здрави, щастливи и прекрасни дечица, растящи сред много любов, добрина и красота!

# 276
  • welcome to the Jungle
имам въпроси към ходилите вече на море с бебките
-носихте ли си пампите
-разни кофи лопати на место ли купувахте или пак си носехте
-занимателен ли е басейна з аплажа или не
Като с есетя ще питам още

Мамо Светли  Hug Hug Hug,
 - пампи носех от вкъщи и си върнах даже, въпреки, че останахме 1 ден в повече. Пампите си вървят добре, щом отидете на плажа - хвърляш пампата, после до вкъщи и къпане...и пак хвърляш пампата....и нощните.., абе вървят си доста повечко пампите, та си носехме добро количество.
 - бяхме на Златни пясъци и там за наше ОГРОМНО очудване - цените на дрехи, плажни пособия, чехли, плажни масла и какво ли не -БЕШЕ КАТО В СОФИЯ, а парцалите - направо като на Женския пазар. Та кофичка с принадлежности взехме от там, но нямам гаранция как е по Южното черноморие.
 - басейнът беше НЕИЗМЕННА част от плажа ни. Ого си висеше в 90% от времето в него. Играе, хвърля иглачки навън, връща си ги, пръска, изсипва водата - абе чудо голямо. Аз му събрах мидички и камъчета и с тях си игра. Между другото - една хитрост за басейна - как се пълни.
Носех чистонови найлонови торбички за пазар. Любо слагаше 2 една в друга и така с 4-5 пълни торби пълнеше басейна. Даже отказа кофа от спасителите, щото обясни, че така било по-бързо и по-лесно. Та, зареди се със здрави пликове, вместо да носиш кофи  Hug Hug
 - манджите си ги бях помъкнала от тук, но децата вече са големки и много от "нашата" храна им е разрешена. Ого яде картофена салата и пица, пиеше айрянче, а сутрин в хотела закусваше плодово кисело мляко с корнфлейкс  Hug
Абе, дето се вика - важно е хубаво време да целнете, на всичко останало му се намира решението   bouquet

# 277
b]Честит първи рожден ден на Жоро и Стоян, и на Иринка. Да са живи, здрави и щастливи, и много да слушкат мама и тате.[/b][/color][/glow]

# 278

Дени

Александра
                        Стефан
             Дара
                                  Виктор
                    Габи
                                        Иринка
                          Георги и Стоян

честит първи рожден ден!Да сте живи и здрави послушни дечица!

Последна редакция: сб, 15 юли 2006, 13:35 от ade-lina

# 279
Честито на днешните рожденици! Да са здрави и щастливи!

На мен днес ми откраднаха портфейла.  Sad 100 лв и личната карта. От чатнтата, която ми виси на количката, на дъното чак. Най - много ме ядоса един малоумен полицай, който като се обадих в районното да съобщя ме изкара мен виновна - къде съм гледала, даже ми вика - А детето там ли ви е? Ами като ви е там детето, как така ви изчезна портфейла?! Тъпанар, тръгнах към РПУ-то с идеята като стигна да го питам как ще напазарува и сложи продуктите в багажника и ще гони хвърлената биба на детето под сергиите, без да изпусне от поглед безценната ЧАНТА на количката, ама ме заваля дъжда и се върнах. Утре като ида може и да не е на смяна вече.  Imp
Нещо се надуваше май, защото отначало като го питах - вие ли сте РПУ-то, което се води към Красно село, той ми вика - не грешка! По-скоро община Красно село е зачислена към НАШЕТО РПУ.

Единствено сега мъжа ми се притеснява някой да не тръгне да си тегли кредит с моята лична карта, защото по телефона се оказа, че не може да се обяви за невалидна и чак утре мога да ида.  Sad

# 280
  • В средата на времето
  bdbaloni baloniЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИРКАТА, ЖОРКО И СТОЯН! ПОЖЕЛАВАМ ИМ МНОГО ЗДРАВЕ, ВЕСЕЛО ДЕТСТВО И МНОГО ЩАСТИЕ!  baloni bdbaloni

Яна, много кофти това с портфейла..Ама и крадците са страшни факири  Shocked..и аз както оставям количката без много надзор понякога (докато водя Крис за ръка), все си мисля, че ще остана и аз без портфейл и алофон някой ден. На мен веднъж ми откраднаха цялата чанта с всички боклуци вътре..Интересното е, че ми намериха след време личната карта и шофьорската книжка.. Thinking

# 281
Яна много кофти с чантата Sad .Точно днеска мъжът ми звънка да ме пита дали не са свили моята че оправял на един полицай компа и чул за същия като твоят случай и веднага звъни на проверка.Абе отвратителни хора има  #2gunfire

Мерси за отговорите за морето. Heart Eyes Hug Аз понеже ще гледам минимум багаж д авземам и затова.За ядене проблеми няма Габи яде каквото и ние.От днеска я почнах да я оставям и без памперс з апо няколко часа и засега само една авария с пико всичко друго на кукото.
Оф мнооо мрънка после пак ще пиша
Само да кажа голямата новина днес проходихме официално сами вечееееее Hug Heart Eyes
Другата седмица ще спрятам прощъпулник Laughing

# 282
мама Светли, ЧЕСТИТИ първи самостоятелни стъпки!!!   newsm68
ами за морето вече са ти отговорили... аз да допълня- ние от Бургас му купихме всичко- кофичка, лопатки, басейн, в който на плажа много не си игра, защото все пълзеше към морето, но затова пък му го пълнехме на терасата на хотела следобед и там много му харесваше...  а и щом ядете вече всичко- няма да имате големи проблеми! аз се изприщих докато намеря бурканчета на ХИп  Twisted Evil

AQ, много лоша случка това с чантата   newsm61  какви хора има само  #2gunfire  #2gunfire

# 283
Яна много кофти случка с чантата. Това като се замисля на всеки с количка може да се случи, защото никога и аз не съм предполагала, че могат да бръкнат или вземат нещо от бебешка чанта, защото не се предполага да има ценности - но явно има такива които и на това бръмчат, за жалост.

Емчо днес направи 3-4 самостоятелни крачки. Като го успетя, че върви по-стабилно и го пускам и успява да направи няколко крачки, но след това залитва и пада.
А как го изпуснах, като тръгнах да го водя за една ръка и ми се изпързаля и на първата крачка падна на дупе, от там и на глава, но слава богу не се удари силно на цимента, че щеше да си е добър удар. Но той май знае как да пада, стяга се и умекотява ударите си.
Хайде отиваме на кръчма ние. Човека заспа. Лека вечер на всички.

# 284
  • София
bdbaloni
ЧРД на Ивет на мама Аделина и на Калина на мама Дезричо!
bdbaloni

Общи условия

Активация на акаунт