Да запеем всички в хор - Happy Birthday в ЮЛСКИЯ отбор

• 16 485
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
  party002 baloni  party002 baloni  party002 baloni  party002ЧЕСТИТ ПЪРВИ  newsm38РОЖДЕН ДЕН   party002 baloni  party002 baloni  party002 baloni  party002 на
 newsm18Лили newsm51newsm18Мария newsm51newsm18Емма  newsm51и   4uuЛоренцо   costumed034

Да растат здрави , силни, да радват мама и татко и да са послушни  Hug

# 61
Честит рожден ден и от нас на Лили, Мария, Лоренцо и Емма. Да растат здрави и мноооооого щастливи деца.

# 62
  • София
Един въпрос към мамите от Варна - могат ли да ми кажат нещо от първа ръка за х-л "Магнолия" -Златни пясъци? Ето ви с 2 думи каква информация открих до момента: В hotelsbg дават цена от 44 лв. за апартамнет, разгледах и сайта на Магнолия 1 и 2. Ще ме си да отидем там на море септември с Ади, майка ми и баща ми и ... кучето, че наш'те няма да кой да го оставят - нашият тати да се навие да го гледа е абсурд!  Mr. Green Почетох, че там пускат и кучета, снимките не са лоши и ако цената наистина е такава, сигурно си заслужава. Мерси предварително!

# 63
честит рожден ден на ЛИЛИ, МАРИЯ, ЕММА!!!

благодаря ви за пожеланията и ви черпя една виртуална торта

ние днес ще празнуваме само с таткото след малко като си дойде от работата. иначе баби, дядовци, лели, чичовци... са поканени в събота и тогава ще падне май голямото празнуване. аз обаче още не мога да повярвам, че слънчицето вече е на годинка!

# 64
Честит първи рожден ден на Лили, Мария, Емма и Лоренцо! Да растат много слънчеви и умни дечица!

newsm59 newsm59 newsm59

Моето слънчице става все по-трудно, не мога да повярвам колко се е променил. Постоянно е в движение, много се сърди и плаче ако нещо не става както иска, все по-малко си играе сам и аз направо лудвам през деня. На кухнята е единственото дете почти, което постоянно се изправя в количката си и не дава да се отдалечавам. Днес дори се наложи да го взема в мен и с една ръка да се оправям с бурканите. Главата често ме боли, той и през нощта не спи както трябва... Все го отдавам на зъби, ама какво е това чудо - има само 1/2 - а е избил преди повече от месец! Някакъв уникум е в това отношение. Еххх, оплаках се  Sad

# 65
Честит рожден ден на Лили  newsm67, Мария  newsm67, Емма  newsm67 и Лоренцо  newsm67!!! Да са здрави, щастливи и с много късмет в живота!

bigdance2  ura nbirthday  ura  bigdance2

# 66
  • В средата на времето
bdbaloni   baloni   jumpuuЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИЯ, ЛИЛИ, ЕММА И ЛОРЕНЦО!   jumpuu baloni  bdbaloni

ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И  ИГРИВИ! ПОЖЕЛАВАМ ИМ ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО!
  Hug

# 67
Честит Първи Рожден Ден на вече порасналите бебета Лили, Мария, Емма и Лоренцо  nbirthday  bigdance2  nbirthday

Нека са живи и здрави, слънчеви и много усмихнати ! И Да бъдат гордост за мама и тати
  Hug Heart Eyes Hug

Ние пък трети ден вече не спим, върти се, суче се, буди се, плаче, абе ... Вече съм съвсем  Tired

Последна редакция: вт, 04 юли 2006, 16:30 от ritka

# 68
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛИЛИ, ЕММА, ЛОРЕНЦО И МАРИЯ МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО! БЪДЕТЕ ГОРДОСТТА НА МАМА И ТАТИ!

newsm59  bigdance2 newsm59

Ето малко снимки от нашето море  Sunglasses http://s68.photobucket.com/albums/i37/nadiagen/Nesebar/?sc=3

Тонина и ние сме същите, въобще не искаме да стоим в количката и все сме прави. В чудо съм се видяла и на кухнята другите майки ми взимат яденето, защото не мога да го оставя. #Crazy Чудя се ако му взема триколка дали ще стои в нея  newsm78. Ние вече почти не спим сутрин така, че ще ми е удобно. Напоследък спим само един път следобяд по 2 - 2 1/2 часа.

Последна редакция: вт, 04 юли 2006, 18:21 от nadiagen

# 69
toninna , не си единствена. Аз вече съм за Корило. Незнам какво му стана на това дете  - приспиваме се по 30-40 мин. Вчера цял следобед не мигна, а преди обед заспа с 300 зора към 11ч. и то спа само час. Постоянно иска да си играя с него, намам време за нищо. Днес след обед буквално го приспах насила, защото вече не издържах и аз исках да поспя. Иначе поне в количката за сега седи мирен. А ако сме на люлки и катерушки и трябва да си ходим започва рев и всички нас гледат  Wink До кога ще е така незнам

# 70
Gigi,питай ме мене  smile3514,не издържам вече.Същият купон е и при нас + нощните приключения.Нощес едвам се въздържах от побой.Полудяла съм вече.

# 71
  • Варна.
мен ме избива на бой по време на хранене, така ми мята с ръцете по лъжицата, че хвърчи из цялата стая храна, а ако сме навън, после ме е срам да се прибирам цялата в лекета.
а много обича сока от моркови на Сонда, май не е много за малки деца. изпива по 100мл наведнъж, понеже друго трудно в такива количества поема го давам. е вече купихме АМ нестле за след годинка -  П О Р А С Т Н А Х М Е.
също сме на либеро, най-малкия размер гащички са много добри, слагам ги за навън и изобщо през деня, а с обикновен памперс я слагам през нощта. гащичките за момиченца на хъджис също са хубавки, с картинки, но либеро е но.1.

# 72
Здравейте, момичета! Много ви благодаря за пожеланията по случай рождения ден на Лили, черпим ви с торта, за съжаление само виртуално:
[img] http://bgphoto.net/photos/6911/o632876469532968750.jpg [img]
Рожденият ден мина много добре, по-късно ще кача снимчици, че сега ми е умореничко Wink

Поздрави за останалите рожденици днес - Емма, Мария и Лоренцо  bouquet Да растат умнички и добрички деца Heart Eyes

# 73
  • welcome to the Jungle
Поздравяваме всички рожденници от днес - Милички, бъдете живи и здрави! Дано и след 1 и след 10 и след много повече години се поздравяваме по същия щастлив и усмихнат начин  Hug Hug Hug

# 74
  • непостоянно
newsm59ЧЕСТИТО НАВЪРШВАНЕ НА ГОДИНКА НА МАЛКИТЕ ПАЛАВНИЦИ МАРТИН НА ИВЕТО smile3525, АЛЕКСАНДЪР НА АВА smile3525, ПРЕСЛАВ НА ГИЧКА smile3525 И МАРТИН НА
МИШИ  smile3525
 newsm67ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ВСЕ УСМИХНАТИ И БЕЗГРИЖНИ  Hug Hug Hug

baloni bdbaloni baloni  ura  bigdance2 nbirthday newsm38  Gift balloon

Общи условия

Активация на акаунт