Да запеем всички в хор - Happy Birthday в ЮЛСКИЯ отбор

• 16 485
  • 286
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна.
ей такава тортичка поръчахме

Лана, честита годишнина, много любов да ви съпътства  Two Hearts

# 46
Честит Рожден ден на малките принцеси - Гери, Калина и Рени!

Да растат здрави, умни и чаровни и много да радват родителите си!

Честита Годишнина на Лана! Желая ви дълъг и много вълнуващ семеен живот!   bouquet
TadaНа всички пораснали сладури желая щастливо детство!  Tada
Честито и на новите християнчета, проходилите крачета и всички други ПЪРВИ неща, които са се случили докато ни нямаше  Two Hearts Two Hearts Two Hearts!!!
Краси, направо си я "представих" вашата одисея  hahaha. А по въпроса за триколката /нали питаше за някоя по-семпла/ виж тук: http://www.sportbul.com/kids.html
Пък ние с малък Дани бяхме за няколко дни на гости при мойто мамче и аз така хубаво си изкарах!!! Моя мъж като отидем и хич не иска да останем по-дълго...та сега, понеже бях сама с дребното и погостувахме няколко дни. Дани яде трева, лази по двора- абе детето обича природата Hug
Ето и няколко снимки, че не мога да се въздържа Mr. Green:

А тук е цялата фотосесия   hahaha
Поздрави и целувки на всички сладкишки  Heart Eyes и сладкишковци  Heart Eyes!

# 47
Ето малко снимки и от мен

Ментовия носорог е две успоредни преки след Нишава в един блок, или казано иначе в първия блок има готино кафе на втория блок на ътъла е магазин на Чико и в третия блок, но в долният му ъгъл е Носорога  Crazy Или в блока на края на паркинга пред чиковския магазин  Crazy

Лесно се намира и е достатъчно да попиташ някоя от мамите с колички в района

А времето - за времето ще следим дългосрочната прогноза. За тази седмица  newsm78 го дават сносно и не много горещо и тъй като днес е понеделник имаме шансове може би за петък  newsm78 Ще си разменим пак по някоя играчка за до 5 лева например и останалото е настроение и мноооого бебета  Hug

Последна редакция: вт, 04 юли 2006, 00:51 от Sunnily*

# 48
Ааа, не! Общият празник е след всички Рожденни дни. Т.е. в началото на Август. Не е хубаво да се празнува преди датата, та затова трябва да се съобразим с всички. Grinning Hug

# 49
Е аз нали нямам търпение  Blush

# 50
ЧЕСТИТ РД на Лили, Мария и Лоренцо!

# 51
  • София
Момичета, искам да почерпя и вас, нищо, че не пиша тук. Емма днес става на една годинка.

# 52
  • София
 nbirthday
ЧРД на Лили, Мария и Лоренцо и от нас с Ади!
  ura

# 53
  • Варна.
Тони, да ти е жива и здрава малката Лилка! Желаем ви много мънички усмивки, безаварийно прохождане и всички други нови неща за следващата година да ви минат по вода!

Честит рожден ден и на другите ни пораснали вече юлчета Лоренцо и Мими

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вече е почти здрава, само кашлицата остана, но детето видимо е оздрявяло. Е и родителите също вече сме по-добре.
по-късно искам да ви разкажа за хомеопатичното ни лечение, че сега ще пообиколим морската градина.

# 54
Хей мами, ето ни и нас! Hug
Първо искам да честитя 1-я РОЖДЕН ДЕН на- НИКОЛ, ДАРЕНА, ЛЮБОМИР, ДИМАНА, ВЕСЕЛИН, БОЯН, МАЯ, АНГЕЛ, ЙОАН, КАЛОЯН, ИРЕНА, ГЕРГАНА, КАЛИНА и днещните рожденици- ЛИЛИЯ, МАРИЯ, ЛОРЕНЦО И ЕММА!

ПОЖЕЛАВАМ ИМ МНОГО РАДОСТ, БЕЗГРИЖНО ДЕТСВО И МНОГО СМЯХ!

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ, КОИТО СА ИМАЛИ ПОВОДИ ПРЕЗ ВРЕМЕТО, КОГАТО НЕ СЪМ ПИСАЛА!

Да ви кажа честно, на мен не ми остава никакво свободно време откакто и баткото ни е ваканция! Crazy
Даже и сега нямам време да изчета какво сте писали. ooooh! Но се взимам в ръце и ще се поправя! Все пак и аз съм човек нали? Crossing Arms
Целувам ви всички!  bouquet

# 55
# 56
  • непостоянно
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЛИЛИ, МАРИЯ, ЛОРЕНЦО И ЕММА  bouquet  bouquet  bouquet
ДА РАСТАТ ЗДРАВИЧКИ, ВЕСЕЛИ, БЕЗГРИЖНИ И ПАЛАВИ Hug Heart Eyes Hug

# 57
  • временно във Пицеландия
здравейте и  честит рожден ден на празнуващите днес  Лили, Мария и Лоренцо! много здраве,любов и щастливо детство
благодарим ви за пожеланията вчера,опитах се да напиша тук нещо,но само успях да ви изчета,вечерта си празнувахме семейно с тати.имахме си балони  baloni ,гирлянди   bdbaloni и смешни шапчици и тримата  Tada Tada Tada видяхме се с роднините в България по Скайпа,та все пак имахме и гости де макар само виртуално  Grinning
сега и да ви почерпим,за съжаление фотоапаратчето ни се развали за това не мога да ви покажа тортата измайсторена от мен.така че почерпете се с каквото има тук  newsm38 beer Wine Glass cheers cook
а в неделя вечерта се събрахме с майките и бебите от курса за бременни и майки,който посещавахме.отбелязохме общо празненство,всички беби плакаха на тортата и когото пеехме "честит рожден ден",явно депресирани от мисълта че порастват  Laughing
почерпихме и децата в парка с които си играем всеки ден.
иначе мислим да организираме празник в края на седмицата за общи приятели и деца

# 58

честит първи рожден ден на
мая, ангел, йоан, калоян, ирена, гергана ,калина, лилия, мария, лоренцо и емма

бъдете живи и здрави! нека щастието и късмета ви съпровождат в живота newsm51

честито на  всички за хубавите поводи   bouquet

ние бяхме на село при нашите баба и дядо. естествено времето се развали и ето ни пак в града Sad
там иви за първи път от както се е родила спа извън дома Simple Smile мина много добре , и как не имайки впредвид че тишината е покъртителна Grinning

# 59
Честит рожден ден и от нас на Лили, Мария, Лоренцо и Емма. Да са живи и здрави и мноооооого щастливи деца.

Ние преди малко с Емчо направихме една дрямка от 2 часа и 20 мин, и сега сме като  Rolling Eyes, особено аз. Сега го храня и изчезваме навън, че нещо не ме свърта на едно място.
Чао и приятен ден.

Общи условия

Активация на акаунт