А току що какво омазване направихме - няма да ви казвам. Видях го че се натяга и реших да се възползвам и най-накрая да използваме гърнето. Тичам аз и го взимам, събувам го, свалям памперса и виждам че съвсем малко е акнал, но го държа прав и така му свалям памперса. В следващия момент както си стои прав, а аз махам пампата той започва да ака скоростно и за части от секундата изака такова количество на фотьоела, придружено от напишкване, и съответно целите му крака в акита. Аз се опитвам да хвана някои по-големи и да ги изхвърля, изпуснах го, тръгнах да го сложа в гърнето то падна и на пода, той започна да го гази, аз немога да го гушна с двете ръце, защото и аз цялата съм омазана - и стана страшно чудо. Занесох го едвам-едвам до банята и го измих, като омазахме и цялата баня ..................... та първото ни слагане на гърне мина доста трудно и без никакъв успех, защото слагайки го на гърнето започна такъв рев, че .......

ДЪЛЪГ И ЩАСТЛИВ СЕМЕЕН ЖИВОТ ИЗПЪЛНЕН С ПРИЯТНИ МИГОВЕ И МНОГО ЛЮБОВ

Расти умна, здрава и прекрасна - винаги гордост на мама и тати!!!
На нас Либерото издържа по 12 - 14 часа през нощта, но в последно време не издържа само на акане. Омазваме се до ушите. Пробвах и гащи 10 - 14, никаква разлика, само на гащите акото излиза през крачолите, а на памперса - отива на гръбчето, или в пъпа (как се чисти ако от пъп с клечка за уши...
)
.