Да запеем всички в хор - Happy Birthday в ЮЛСКИЯ отбор

• 16 370
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
Ами аз отскоро започнах да му ги сменям по-рядко, т.е. сутрин, следобяд по някое време и вечер преди лягане - та общо 3 пъти. А ако се наака между другото естествено още веднъж. Но като сме по цял ден навън и понякога честно казано забравям че цял ден не е преобуван и към 6ч. да речеме се сещам и го преобувам тогава.
А току що какво омазване направихме - няма да ви казвам. Видях го че се натяга и реших да се възползвам и най-накрая да използваме гърнето. Тичам аз и го взимам, събувам го, свалям памперса и виждам че съвсем малко е акнал, но го държа прав и така му свалям памперса. В следващия момент както си стои прав, а аз махам пампата той започва да ака скоростно и за части от секундата изака такова количество на фотьоела, придружено от напишкване, и съответно целите му крака в акита. Аз се опитвам да хвана някои по-големи и да ги изхвърля, изпуснах го, тръгнах да го сложа в гърнето то падна и на пода, той започна да го гази, аз немога да го гушна с двете ръце, защото и аз цялата съм омазана - и стана страшно чудо. Занесох го едвам-едвам до банята и го измих, като омазахме и цялата баня ..................... та първото ни слагане на гърне мина доста трудно и без никакъв успех, защото слагайки го на гърнето започна такъв рев, че .......

# 31
  • София
 1dating
Лана, Честита Годишнина и от нас! Още дълги години съвместен живот и много любов!
  loveuuu

Та като стана на въпрос  Mr. Green мисля в Ментов носорог можем да си направим чудесен групов рожден ден - хем на познатата ни вече място за срещи (до Южния парк), хем в двора има пространство и удобство за мами и бебета, хем и не плащаш нищо за двора, можем да си поръчаме торта (половин рак половин лъв  Mr. Green) и другото по желание на мамите - Е казвайте, че вече е ЮЛИ

Sunnily*, къде се намира Ментовият носорог, че не се сещам? Месри предварително за отговора!

Краси, ама цветно си го описала! Има да му го разказваш този епизод на Емо, като порасне достатъчно, разбира се, за да не се притеснява, а да погледне откъм смешната страна... Брат като беше малък, ние сме с 2 години разлика, майка ми ни беше оставила за малко в другата стая и той на гърнето, а като се върна цялата стая беше в жълто-кафяви детски стъпки, познай от какво! Mr. Green

# 32
Месля че идеята на Sunnily* е прекрасна  Hug Heart Eyes
Така че да действаме  Heart Eyes

# 33
  • непостоянно
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА, ЛАНА  bouquet ДЪЛЪГ И ЩАСТЛИВ СЕМЕЕН ЖИВОТ ИЗПЪЛНЕН С ПРИЯТНИ МИГОВЕ И МНОГО ЛЮБОВ  Heart Eyes

# 34
  • София
Много ви благодаря, момичета! Нека пожеланията за щастие и любов са и за всички вас! Heart Eyes

# 35
Lioness , Ние имахме същия проблем когато Ема беше на  малко повече от месец. Постоянно пропускаше памперса, постоянно сменях дрехите и. Купих по-малки, по-големи, друга марка памперси - нищо не помогна. Просто след известно време проблема изчезна. Все едно че пишкаше наведнъж голямо количество и памперса не можеше да смогне Simple Smile
Ето виж ако искаш все пак темата ми от миналата година:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=39462.msg743326#msg743326

# 36
Първо:

bdbaloniЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПРЕКРАСНИ ГОСПОЖИЦИ!!!
ГЕРИ baloni Расти умна, здрава и прекрасна - винаги гордост на мама и тати!!!
РЕНИ baloni Бъди слънчева, усмихната и много послушна!!!
КАЛИНА baloni Нека си талантлива, упорита и много щастлива!!!

Всичко това като порастнете! Сега просто бъдете палави и много, много игриви  bouquet  bouquet  bouquet

СИЯ, честито ти християнче - да те слуша и да бъде смирена, не примирена! Но и да върви по пътя, който е избрала с вяра и увереност!!!

ЛАНА - любов, любов, любов.... и още от същото поне 100 години Hug

ЧЕСТИТИ ХОДЕЩИ КРАЧЕТА НА МАЙЧЕТО!!! Да й е безаварийно прохождането... и да е здрав кръста на Ритката Hug

Гале, а защо не пробваш да му вземеш гащички? Сияна се върти много и пампите се разместват, но гащичките са предвидени точно за това. Може просто от шаване да стават нещата.

# 37
Краси, супер-случка  Rolling Eyes Направо си го представих и не знам, ако ми се случи... Гнуслива съм. Въпреки че покрай Вики нямам много право на това и малко по малко ми минава.

Лана, честита годишнина! Още много години любов!

# 38
Краси, ако знаеш как се посмях  smile3532 smile3501 newsm62

# 39
  • welcome to the Jungle
Видях го че се натяга и реших да се възползвам и най-накрая да използваме гърнето. Тичам аз и го взимам, събувам го, свалям памперса и виждам че съвсем малко е акнал, но го държа прав и така му свалям памперса. В следващия момент както си стои прав, а аз махам пампата той започва да ака скоростно и за части от секундата изака такова количество на фотьоела, придружено от напишкване, и съответно целите му крака в акита. Аз се опитвам да хвана някои по-големи и да ги изхвърля, изпуснах го, тръгнах да го сложа в гърнето то падна и на пода, той започна да го гази, аз немога да го гушна с двете ръце, защото и аз цялата съм омазана - и стана страшно чудо. Занесох го едвам-едвам до банята и го измих, като омазахме и цялата баня
КРАСИ, НАПИСАЛА СИ ГО КУЛТОВО ПРОСТО! НЕ МОЖАХ ВЪЗДУХ ДА СИ ВЗЕМА ОТ СМЯХ

Момичета, благодаря за съветите! Вероятно сме в ПИКАЛЕН период и ще опитам и с последната ми надежда - памперс-гащи.
Иначе, в МЕТРО нямаше следващия размер ЛИБЕРО памперси...
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green дано да мине скоро.

ЗА МЕНТОВИЯ НОСОРОГ - С ДВЕ РЪЦЕ ДА, ама трябва да оцелим слънчев ден за Празника Party

# 40
Честита годишнина на Лана!
Честито на всички празнуващи бебоци!

Ние отпразнувахме много хубаво РД на тати, аз станах малко като булка с бяла рокля и бели цветчета в косата, ама карай, роклята ми е любима. Ето малко снимки:
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=8580&AlbumId=58512

Лана, автобронзанта е супер, не става изобщо на петна. Мазах се в четв и в петък, защото прави умерен тен. Много естествено стои, даже не съм си мазала хич ръцете отгоре, че си имам текезесарски тен от каране на количката и отначало се притеснявах, ако ги намажа само отдолу, няма ли да станат петна, но стана перфектно. Краката и ръцете ми станаха абсолютно еднакви, без да съм си мазала ръцете, заличих си и широката бяка презрамка на раменете, като намазах само бялото. Той автобронзанта е прозрачен и кара кожата сама да се пигментъра, което се случва най-рано след 4-5 часа. На снимките не гледай, че много не си личи, аз съм още по-безумно бяла иначе.

Краси, смях се с глас на вашата история, а Диан като ме гледаше и той почна да се киска.  Joy На нас Либерото издържа по 12 - 14 часа през нощта, но в последно време не издържа само на акане. Омазваме се до ушите. Пробвах и гащи 10 - 14, никаква разлика, само на гащите акото излиза през крачолите, а на памперса - отива на гръбчето, или в пъпа (как се чисти ако от пъп с клечка за уши...  ooooh! )
На гърне като го сложа се спича и стиска, чака да го обуя и тогава почва да ака.

Гале, не може да няма размер в Метро, освен ако не са ти потвърдили официално. Аз имам 2 случая, когато нямаше нашия размер на щанда и викнах човек, той отиде да докара машината и ми свали с нея от най - горния рафт огромен кашон и зареди. Каза ми че винаги имат, само и друг път ако няма да викна някой да ми свали, беше много любезен.

# 41
Наистина нямат някои размери в Метро.Ние сме Маски + (10-16) и не можем да се уредим от там.
Поръчвам си ги в аптеката или новото магазинче в  квартала  и ми излизат по-ефтино от Бебелан.
Определено съм по-доволна от Либерото,случва се и да пропусне,ама това е мнооогоо рядко.С Памперс постоянно бяхме опикани.Сега мисля да пробвам прословутите Мамия,да видя могат ли да издържат на напъна. smile3550.
Краси,ще разпечатам вашата гърне-история и ще я пратя на майка ми ,може и да спре да ме преследва с това гърне.

# 42
  • Варна.
Честит рожден ден на Гери и Рени, желаем ви усмивки и послушни ушета, на мамите изпращаме горещи прегръдки!
[/color]
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

скъпи приятелки, благодарим на всички за милите пожелания. след боледуването вече цяла седмица решихме, че няма начин да го празнуваме с деца (как да ги каниш с болна рожденничка), а приятелите ги отказахме защото не съм спокойна, че и да посрещам гости. та останахме само на кратка вечеря с бабите, детето още кашля и то така изотвътре, изморена съм вече много от неспане по нощите, дори и майка ми е в къщи и пак голям зор видях.
поръчахме малка торта с полянка с цветя и калинка, получихме от бабите подаръци в парични знаци (сега остава да решим за какво да си ги иЗпотребим), а от мама и татко получи много фино златно синджирче с малка калинка (естествено) с камъчета за точки. после ще си я прибера при другите съкровища в нейната кутия.

# 43
Радвам се че сте се забавлявали на нашата история (за наша сметка естествено  Laughing). На мен не ми беше особено весело, но и такива работи се случват.
Емчо от няколко дни спи като разпран през деня. Днес се е събудил в 9ч. сутринта и после заспа в 11 та до 13,30ч., след това заспа в 16,30ч. и в 18,30ч. вече ние го събудихме и то със 300 зора. Вчера пак спа 3 пъти за по 1 час и половина. Нещо е в поспалив сезон. Дано само днес да спи през нощта, да не е като снощи, че нещо не ми се нрави през деня да спи по толкова много, а нощно време да се върти като пумпал в леглото си.
Ние сме в чуденка какво да му купим за рожденния ден. Едната му баба си е заплюла колело, но за нас и другата баба - незнам какво да измисля. Дайте идеи. Покрай кръщенето натрупа сумати подаръци и необходимите неща които исках да му купя, му ги подариха, и сега освен дрешки и някакви дребни неща за друго не се сещам.

# 44
  • в шоки-land
Честит пьрви рожден ден на трите прекрасни малки гаспожици Гери, Рени и Калина!!!
  bouquet  bouquet  bouquet
Растете 3драви, щастливи и палави !!!
Two Hearts Two Hearts Two Hearts
 newsm38 newsm67 newsm38 newsm67 newsm38 newsm67
  bigdance2  bigdance2  bigdance2

Общи условия

Активация на акаунт