Жестокият Истанбул - Zalim Istanbul Тема 1

• 69 405
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
  • Свети Влас
Няма да загубят бебето. Майка й каза, че да внимава какво ще си пожелае, че ще го получи и няма да е награда, а ще е изпитание. Това, което е твое ще ти го вземат /не е дословно, но в този смисъл/. Така, че мисля Джерен ще стане снаха, ще роди детето, но може би на по-късен етап ще й го вземат сем. Карай.
А според мен Шениз ще шантажира Дженк с детето...

# 181
Благодаря за фрагмана.
Малко ми беше скучен. Нищо съществено не видях във фрагмана. Но едно ми е много странно? Какъв беше смисъла Джерен да забременее, ако изгуби бебето?
Основателен въпрос, Селин.
Освен да се озлоби още повече и да търси отмъщение, друго обяснение не мога да измисля.

Още един елемент ,за да прогледне Агях и даже Дженк ,че  и сестра му ....../каква  е Шениз /

# 182
Според мен го е махнала детето, тя ще полудее ако Джерен и стане снаха

# 183
Това дали е махнала детето, или не, е въпрос, чийто отговор ще намерим в новия епизод. Едва ли във втория фрагман ще ни дадат друга сцена, доказваща, че вече няма бебе. Но и аз смятам като София. Освен това Агях вярва сляпо на жена си. Джерен, ако ще търси отмъщение, ще е по-разумно да каже на Дженк какво е станало. Вярно, той може да не повярва, че тя е забременяла от него, но това, че майка му е убила бебето не е нещо ново за него, защото той знае на какво е способна майка му. Докато, ако Джерен каже на Агях, той не само, че няма да повярва, че детето е било от Дженк, ами и че Шениз го е убила няма да повярва. Образът на Агях ми е толкова противен, колкото и на Шениз.

# 184
  • Свети Влас
Здравейте, момичета !
Озан с момчетата, които играят младите Дженк и Недим:

И намерете разликите Мине- преди и сега:

# 185
Браво на пластичният хирург 🙃

# 186
Има ли вече 3 епизод с бг субтитри?

# 187
  • Свети Влас
Мисля, че трябва да го споделя тук. Да няма изненадани:
Цитат
❗️❗️❗️❗️❗️
Това е споделено от Irena Ivanova и Diamonds Studio,прочетете го добре и си помислете заслужава ли си труда който ние полагаме в групите,и в даден момент някой ни докладва и с един замах труда ни отива по дяволите!

Здравейте отново!
Тук ни е събрала една обща страст - турската филмова индустрия.
Допреди година и аз бях като вас - зрител и фен.
В последната година аз и моят екип имаме десетки преведени епизоди, фрагмани, резюмета, интервюта.
Започнахме дейността си в много неблагорпиятна и враждебна среда, каквато имаме и до ден днешен. Среда на стаена омраза, подмолен гняв и притворни приятелства.
Последната капка, която преля чашата ми, е вчерашният имейл от vimeo, сочещ докладване на профила ми там.
За целите на публикуването на клипове там съм инвестирала 412 долара лични средства в тази една година.
Смятането е лесно. Инвестицията е без никаква възвращаемост, защото не се печели от това.
Докладването на профила означава, че е под наблюдение и имам 24 часа да сваля всички видеа от там.
Драма няма. Освен, че съм заплатила от джоба си за това всички вие да имате къде да гледате. И че тези, които влизат и гледат са и тези, които докладват.
Затова - оттук насетне въвеждаме заплащане на преводаческия ни труд.
Последния безплатен епизод ще бъде "Не пускай ръката ми" - епизод 36.
Всеки от останалите ще бъде публикуван, когато се набере нужната сума, която ще съобщим след съвещание на екипа ни.
Минималната и то напълно доброволна ваша вноска ще бъде компенсация за безсънните ни часове и за усилията, които полагаме.
Така е справедливо.
А ако подобен начин не ви се нрави - бъдете сигурни, че това не е наш проблем.
Всеки от сериалите, които превеждаме, гледам без никакъв превод и не се нуждая от буквички.
Нуждаещите се от буквички ще се ангажират с това, че им даваме възможността да разберат случващото се.
Желая ви хубава вечер!

# 188
Момичета, май ще си останем този път с един фрагман. В сайта на Kanal D публикуваха вече снимки и озет, но втори фраг няма.

# 189
  • AMS
 Привет, привет!!!
 Снимки от предстоящия епизода
 и хаштага - # имам тайна >>>

# 190
Привет и от мен!
Фрагман за епизод 8. Явно Шениз ще омъжи Джемре за Недим. Иначе защо през целия фраг да плаче...

# 191
  • Свети Влас
Най-вероятно ще я омъжи за Недим, бебето е добре... Жалко, че ще го използва Шениз...

# 192
Здравейте хора наскоро започнах да гледам Жестокият Истанбул но незнам къде има епизодите онлайн затова ще ви бъда безкрайно благодарен ако ми кажете. Иначе намерих само първите 2 епизода Благодаря ви предварително!

# 193
Пламен, ето в този руски сайт. Качеството не е кой знае какво.Ама аз особено не придирям, и без това повечето герои са ми много кресливи и трудно ги издържам. Satisfied Просто продължавам да гледам сериала, защото го започнах  и заради Беркер.

http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/204 … sskom-yazyke.html

Даже виждам, че 7 серия с руски субтитри  вече е качена. Hands Ok Hand

# 194
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Изгледах серията аз, хареса ми.
Шениз е много опасна, дявол в ангелски образ. Толкова жестока, манипулативна и двулична, че чак ми се гади от нея. Очаквам всякакви възможни и даже невъзможни подлости и злини. Такъв порочен ум, толкова сложни машинации в името на злото - направо е шампионка!
Как само изработи онази наивна глупачка Джерен, дето се мисли за много умна и комбинативна! Като се има предвид колко отвратително се държи Джерен със сестра си, даже малко иззлорадствах аз, когато Шениз я изработи така майсторски.

Майката Сехер ме дразни мен, много глупава жена. На всичко се връзва, разиграват я, както си искат -и дъщерите ѝ, и бабата, и Шениз. Толкоз ли не познава дъщерите си и не знае от коя какво да очаква?! Много честна, почтена и праволинейна, (чак ограничена), за децата си готова на всичко, но не и да се опита да ги разбере и да общува с тях като с големи хора. Само едната чест ѝ е в главата, сакън да не се изложат. А какво преживяват и как да се справят с живот, за който не са подготвени - за това не ѝ достига акъл. Знае само да заплашва и да повтаря едно и също. "С брат ми ли ще ме плашиш?" ѝ каза Джемре и ѝ даде да разбере колко безпомощна е и колко глупаво постъпва.
Понякога ми дожалява за нея, ужасно е човек да е толкова тесногръд, да не разбира децата си и да не може да им помогне, защото не знае как. Абсолютно безполезна е като майка засега.

Дженк пък е толкова малодушен и инертен, толкова осакатен от преживяното в миналото и от манипулациите на майка си, че ще му трябва много смелост и много влияние от Джемре, докато се осмели да покаже малко мъжество. Но е ясно, че натам ще върви сюжетът, което е добре, харесва ми.

Много ми е любопитно как ще се отрази на интригата в сериала сватбата, която очевидно е с Недим.
Джерен, според мен, заслужава всичко, което ѝ се случва. Толкова злобно и пакостливо младо същество май не съм срещала досега. Как натрупа на тази крехка момичешка  възраст толкова омраза, толкова завист, толкова алчност, толкова безскрупулност, толкова ненавист, толкова бенравственост! И толкова отмъстителност към собствената си сестра.
Честно, никак не ми е жал за нея. Толкова грозни черти видях в характера ѝ досега, че ми се струва, че точно нещо такова ѝ е нужно, за да я отрезви. Сцената с булчинските приготовления, в която Шениз открито се подиграваше с нея, а Джерен мислеше, че всичко е истина и умираше от щастие, че е такава късметлийка благодарение на "хитростта" си, беше много добра. Много добро беше това как постепенно се увличаше и все повече и повече искаше и стигна дори до там, че да поиска и спалнята на Шениз, но после реши да се направи на великодушна и скромна, отказа се от това. Но не можеше да се спре, просто беше отвързала алчността си, имение ѝ се привидя чак, имение за нея и "мъжа" ѝ.
Много поучително е това - как човек може да се самозабрави в "мечтите" си и да изглежда жалък и отблъскващ. И как като му подадеш пръст, иска да ти налапа цялата ръка.

Здравите сили от село се оказаха не много здрави. JoyНякои са направо болни.

Общи условия

Активация на акаунт