Жестокият Истанбул - Zalim Istanbul Тема 1

• 69 424
  • 756
  •   2
Отговори
# 435
  • Свети Влас
И аз съм объркана относно фрага. Сега и аз като рускините съм раздвоена това с бягството дали е дело на Дженк или дело на Шениз, за да я подмамят... Хептен се обърках.
Серията не беше нищо особено.

# 436
Снощната серия я зарязах по средата. Изгледах какво е станало, но не съм особено впечатлена. Най-много ми хареса как Дамла стоя с Недим в болницата, а после беше щастлива, че той ще се възстанови. Личи си, че момичето е с чисто сърце. Ако наистина беше скрила от майка си за състоянието на Недим щеше да е просто перфектно.

# 437
  • Свети Влас
Нищо особено не беше серата и рейтинга го докозва:
Скрит текст:

# 438
Toni Helmy сподели връзка в групата Турски сериали с превод- DIAMONDS Studio.
3 часа ·

🆕 фраг, епизод 16
"Жестокият Истанбул "

Превод 📝

– Изпратих Недим в Лондон.
– Направих всичко заради него.
– Всичко?
– Ние преминахме през толкова много неприятности , на тебе ти е все едно.
– Може би нашият брак не ми се струва бедствие, като на тебе.
– Тези хора, в чиито очи не можем да гледаме, когато излязат резултатите от теста
– Този срам... не ме вълнува изобщо.
– Забрави за имението, Джерен.
– Защото ще избягаме.
– Всичко, което ти направи на това момиче, тръгна срещу теб.
– Когато този г-н Недим, който ти не харесваш толкова много, се излекува и се изправи на крака ...
– Мислиш ли, че няма да отмъсти за всичко, което направихте с него?
– Що за място е това?

# 439
Започнах новия епизод. За сега няма голяма движение.
Някой може ли да ми даде линк към трейлъра за втори сезон. Търсих, търсих, но не го намерих.
Благодаря предварително!

# 440
meri_popins, този трейлър ли търсиш?

# 441
Селин, благодаря за трейлъра!

От него не можах да видя дали Джерен е родила вече /дали пък няма да загуби детето/, когато Недим се връща в конака. Там са и Джемре, и Дженк, и Джерен. Кой с кой е в този момент не се разбира. Джемре е видимо зарадвана от появяването му, но дали той вече не я е разлюбил и да я полее със студена вода?!

Сега по последния епизод - общо взето нямаше динамика. Хареса ми сцената, когато Агях обуваше обувките на Недим. И двамата бяха много щастливи в този момент.
Малката и бабето не ме подразниха, защото присъствието им беше ограничено. В повече ми идва некадъронто изпълнение на малката с това клатушкане от крак на крак!!!
Джихан пък са го отсвирили в трета глуха и изпълнява ролята на самоходно борче в градината.
Джемре ме ядоса, като не може да си отговори на въпроса, който й зададе Дженк. Хем я сърби, хем я боли! Залъгва и двамата, пък и себе си.
Както и преди съм коментирала Джерен не обича Дженк. Конакът е  първото й любимо място  /каза го на баба си/ , а след това Дженк. Сама му се навря в леглото и сега чрез детето иска да живее живота, който баба й е втълпила. Дженк може и да вземе отговорност за детето, но как си мисли тя, че ще го влюби в себе си?!
От фрага за следващия епизод Дженк й казва, че ще избягат /може би преди Агях да види резултатите от днк теста/. Струва ми се, че от тези резултати няма да се разбере кой е бащата. Някой ще подмени изследванията.
Толкова за сега от мен!
Хубава вечер!

# 442
Агях най-после се събуди ,отвори   очи ,но дали няма да го "заслепят"  отново .То там от майстор по майстор в лъжите ...... и  интереса.
Мисля си ,че Дженк не само не е Агях , даже не е и Карачай ..... Продукт на някой неуспешен "проект " на Шениз , ама знае ли се ?!?!?! Тресе я не само въстановяванто на Недим .
Време е вече да го приключват .

# 443
# 444
  • Свети Влас
Фрага е хубав:
Ето го и с руска озвучка:

# 445
Първи кадри от еп. 16

# 446
  • Свети Влас
Има и озет:
Скрит текст:
🔥Озет 16 серии🔥

Дженк подаёт на развод с Джемре!
Дженк изменит своё решение в последний момент и не сдаст кровь и сбежит из больницы.
Агъях начнёт следить за своим сыном, и будет спрашивать почему он решил сбежать из больницы.
Теперь Дженк будет загнан в угол и когда правда всплывает наружу он испытает самый большой позор перед своим отцом.
Джемре, которая шокирована тем, что Недима выслали из особняка, последует за тем, кто и куда его увёз.
Когда Сехер узнает от Джерен про тест на отцовство, она переведёт свой взор на Агъяха.
Агъях ничего не объяснив Сехер, отправит её с тем, что грызёт её изнутри.
Агъях расскажет всем, что отправил Недима в Лондон.
Джемре будет удивлена узнав об этом, но больше её удивит то, что Дженк подал на развод.
Шениз, будет надеяться на то, что у Агъяха не получится вылечить Недима и будет спокойна. Недиму который находится делко от всего, что произошло, придёт нежданный гость, который станет его решением.
“Жестокият Истанбул” 16 еп. промо снимки
Дженк ще иска да дари кръв, но в последния момент променя решението си и избяга от болницата!Агях ще последва сина си и ще го попита защо е избягал от болницата. Дженк е прикован в ъгъла и ако разкрие истината, той ще изживее голям срам пред баща си.
Докато Джамре е шокирана от факта, че Недим е бил изпратен от имението, тя ще се опита да разбере къде и защо е изпратен. Сехер научава от Джерен, че ще бъде извършен генетичен тест и моли Агях за това преди Сехер,той ще я остави с мъките, които са се настанили вътре в нея!!!
Агях ще каже, че е изпратил Недим в Лондон.Джемре.,все още не е преживяла шока от новината, открива, че Дженк е подал молба за развод!
Шениз ще се увери, че Агаях спира да се надява на връщането на Недим
Далеч от всичко това неканен гост ще дойде при Недим, който ще намери решение за него!
Имам страхотна изненада:

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 20:09 от Габриела Радева

# 447
Привет, момичета!
С малко помощ от коментари на рускините започнах да се замислям нещо. ➡ Защо сме почти сигурни, че Дженк е син на брата? Не е ли възможно Дамла да не се окаже дъщеря на Агях? Не знам точно кога е умрял брата, но може да е точно когато Шениз забременява с Дамла. 🤔

# 448
  • Свети Влас
Да сложа фрага:

Да напиша и програмата:
Понеделник- излъчват епизода от 20:00 часа и приключва в 23:00 часа
след това е фрага към новият епизод.
В Петък пускат фраг  №2
В Неделя пускат озет+снимки

# 449
Здравейте момичета, според мен на края Недим ще се влюби в Джерен и тя в него и ще се промени . А относно кой на кой брат и сестра мисля че Джемре би могла да е сестра на Недим. С две думи Джерен се променя задари Недим, а Дженк заради Джемре. Джемре е сестра на Недим и богатството е и нейно . И в крайна сметка всички са богати .

Общи условия

Активация на акаунт