Жестокият Истанбул - Zalim Istanbul Тема 1

• 69 418
  • 756
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте момичета, според мен на края Недим ще се влюби в Джерен и тя в него и ще се промени . А относно кой на кой брат и сестра мисля че Джемре би могла да е сестра на Недим. С две думи Джерен се променя задари Недим, а Дженк заради Джемре. Джемре е сестра на Недим и богатството е и нейно . И в крайна сметка всички са богати .
Еднакви са ни разсъжденията.

# 451
Остава дребният факт, че Джерен е бременна от Дженк. Детето “чичо” ли ще казва на баща си?

# 452
Привет!
Днес ще догледам епизода и тогава ще коментирам.
Само да отбележа, че Джерен се влюбва, в този на когото са парите. Само с тази цел се навря в леглото на Дженк /и то много пъти/, в прав текст му каза, че не понася него и безпаричието. Затова не заслужава нищо, докато не забрави тази алчност и ламтеж за конаци.
На мен ми се прокрадва и една мисъл, че може детето до не е и на Дженк.
Всичко зависи от СЦ и дали са решили да понесе наказание Джерен за отвратителните си постъпки към Недим и Джемре, или изведнъж от нищото ще й избелят образа.

# 453
На моменти си мисля, че бебето не е от Дженк, а от онова момче дето е била сгодена, но може би не е и точно така. Това с бебето е интересно какво ще стане. Може да го загуби. И по този начин Дженк ще е чист и ще се омъжи за Джемре. С две думи в момента правя съчинение по картинка

# 454
Много страда и Дженк. За мен той е най- голямата жертва. Но обича Джемре. Както и да избелят Джерен към нея той чувства няма. Но не искам бебето да загине.

# 455
Интересн ситуация се получава. Не разбрах, защо Дженк беше готов да замине с Джерен? План на майка му ли беше ? Чакам серията да я качът с превод, но още не я намирам за жалост много късно ги качват преведени.

# 456
Защото идват резултатите от теста и Дженк не иска да е там, когато Джемре разбере. Затова уреди развода плаща си сметката като се оттегля с Джерен и няма да позволи и на брат и да я накаже. Изпълнява дълг и към бебето. Отваря път на Джемре към Недим, тъй като мисли, че тя го обича. Дженк не е бил обичан от баща си, майка му го е мъчила- той се опитва да е добър и измисли бягството, но това не са сметките на Джерем. Тя си иска и Дженк и разкоша на имението. Според мен заради това се връща. Като се доказва , че Дженк е бащата да си живее с него, но в имението. Така ще е отмъстила на всички и ще е станало на нейното. Дано това доведе Джемре при Недим. Това му е шансът да се излекува.

# 457
  • Свети Влас
Според мен бебето е на Дженк... Ако не беше нали Шениз щеше да я линчува... Тя направи тест за бащинство. Така че бебето със сигурност е на Дженк, ако не беше от него нямаше да прави запис на Джерен с оня там в хотелска стая

# 458
Защото идват резултатите от теста и Дженк не иска да е там, когато Джемре разбере. Затова уреди развода плаща си сметката като се оттегля с Джерен и няма да позволи и на брат и да я накаже. Изпълнява дълг и към бебето. Отваря път на Джемре към Недим, тъй като мисли, че тя го обича. Дженк не е бил обичан от баща си, майка му го е мъчила- той се опитва да е добър и измисли бягството, но това не са сметките на Джерем. Тя си иска и Дженк и разкоша на имението. Според мен заради това се връща. Като се доказва , че Дженк е бащата да си живее с него, но в имението. Така ще е отмъстила на всички и ще е станало на нейното. Дано това доведе Джемре при Недим. Това му е шансът да се излекува.

Съгласна съм с всичко, само за последните 2 изречения имам др. мнение. Видя се, че след срещата с Джемре, Недим скъса снимката й. Мисля, че сам ще се справи със заболяването, ще се мобилизира и ще оздравее. Според мен неговото не беше истинска любов към Джемре, по-скоро влюбване в единствения човек, който се отнесе състрадателно, съпричастно и сърдечно с него.
Както и предполагахме Шениз е извършила престъплението с Недим, когато е бил дете. Направила е Дженк нейн съучастник, за да си прикрие злодеянието.
Джерен е толкова меркантилна, нахална и тъпа, ама то при такова възпитание, не се очаква да блести с ум и човещина. Не се свени дори и бебето да използва, само и само да се добере до конака. От озета се вижда, че не са заминали, сигурно се е качила в колата и е принудила по някакъв начин Дженк да се върне с нея в конака. Няма и капка срам това момиче!!!

# 459
Ехе... По-полека бе момичета. Не мога да Ви настигна от толкова много мнения и всичките интересни.
Beti mihaylova, на изказването ти бях отговорила само с изречение, защото нямах свободно време, но сега мога да поразсъждавам повечко. И според мен накрая Недим ще се влюби в Джерен. Тя не го заслужавам, но си мисля че може да бъде и добра. Стига да бъде далеч от баба си, която я е възпитала по този начин и да се опита да приеме малко възпитание от любвеобилната си майка, която всъщност не знае съвсем как да опази децата си, но е готова на всичко за тях. Обмисляхме варианта Джемре да е сестра на Недим. Би било доста хубаво. Но ако е така защо Сехер не е показала, че познава бащата на Недим. Не пред някого. Само пред себе си да е показала нещо. Може би СЦ изчакват да дойде изненадващо това, ако разсъжденията ни са верни. И ако е така може Джемре и Дженк да се окажат братовчеди, но това не е проблем за турците.
victoria vassileva, детето на Джерен все пак няма вина за нищо, но имам усещането, че то няма да се роди.
Габриела Радева, нищо чудно все пак детето да се окаже, че не е от Дженк. Правило ми е впечатление краткотрайната памет на СЦ.
И както бях коментирала. Може не Дженк, а Дамла да не е от Агях. Освен това ми се набива страшно в очите отношението и на Агях към Дженк. Вместо да се опита да поговори със сина си, да му бъде поне веднъж истински  баща, той най-безчувствено във фрага пита Шениз "Къде е синът ТИ, Шениз? Всичко, което са му дали Шениз и Агях е причината за състоянието на Дженк. В началото видяхме, че дори не поглеждаше баща си, а за майка му да не говоря. Дженк не я уважава. Как може една майка да използва детето си, за да спаси себе си. Толкова от мен за сега... Усмихнат ден, въпреки че при мен е вече доста мрачно и студено.

Дженк и Джемре са вече в класацията с най-обсъжданите двойки.

# 460
  • Свети Влас
Според мен няма как да стане, при условие, че Шениз направи ДНК на бебето и разбра, че е на Дженк. Както казах и по-горе, ако Шениз беше разбрала, че детето не е на Дженк още в началото щеше да направи нещо, за да абортира. Иначе не виждам причина да включат бременност в сериалът. И според мен в даден момент Джерен ще се промени.
Но не мисля, че накрая Дженк и Джемре ще са заедно. Чакаме утре да ни изненадат с поредният объркващ фраг и още по объркващ Озет, защото предишната седмица беше объркващ Озета, въпреки че познах Джемре.

# 461
Много страда и Дженк. За мен той е най- голямата жертва. Но обича Джемре.

Да и за мен Дженк е най-голямата жертва и след това Недим. Както вече споменах според мен Недим ще се спаси сам, но Дженк може да го спаси само Джемре.
Дано СЦ не си губят паметта и ни предложат нещо смислено и логично Simple Smile

# 462
Цитат
Според мен няма как да стане, при условие, че Шениз направи ДНК на бебето и разбра, че е на Дженк. Както казах и по-горе, ако Шениз беше разбрала, че детето не е на Дженк още в началото щеше да направи нещо, за да абортира. Иначе не виждам причина да включат бременност в сериалът.

Габи, защо пък ако не е на Дженк бебето, Шениз ще я интересува дали ще прави аборт Джерен или не ? То не е тогава нейн проблем. Причината може да е точно да натресе Джерен на Недим, да има човек до него, който ще прави каквото казва Шениз и така тя ще контролира ситуацията. Не дадоха и самия тест, който тя направи. Затова имам едно на ум, не че изключвам наистина детето да е от Дженк.

Последна редакция: чт, 31 окт 2019, 18:10 от mery_poppins1

# 463

Фрага е бомба. Джемре и Дженк явно официално ще се женят, но пак насилствено, а накрая се появява Недим целия изтупан, че май и гел има на косата като го гледам в гръб и някой казва "Недим ходи". Нещо такова.

# 464
Доста убъркващо е всичко. Като се започне от бебето и стигнем до това Джемре с кой ще е с Недим или Дженк. Според мен момичета всичките предложения и мнения, който давате може и да са така. Във всяко едно ваше мнение има логика и ми се струва доста лигично .

Общи условия

Активация на акаунт