Жестокият Истанбул - Zalim Istanbul Тема 1

• 68 661
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
  • Свети Влас
От фрага Недим казва, че жена ти е обикнала мъж, чието дете е от друга. Според мен Джерен ще каже, че детето е от Дженк и как Шениз го я е шантажирала с детето. Та Джерен нали уж напусна къщата, какво прави там...
Агях- Синко.
Недим- Не съм ти син.
След това Шениз говори за някаква бомба, която ако избухнела за всичко щяло да е трудно...

# 556
Извинявай ама не разбирам Недим на кой казва така ?

# 557
Малко си играх с фотошопа
Много сладки!

Бети, Недим казва на Агях,че той не му е син и сина му е зад него визирайки Дженк.

# 558

Гифчета които определих с думи на английски според действията в тях.
Дано ви харесат.

# 559
Момичета има ли 19-та серия с бг суб?

# 560
  • Свети Влас
За сега Не.

# 561
# 562

Дженк колкото и да не понася Джерен мисля че няма да остане безразличен към бебето. Разбира се вече започнах да се чудя дали това бебе изобщо ще се роди. Тя Джерен до финала имам чувството, че ще е бременна. 😂

# 563
Селин спомням си,че и в Фазо беше така.Едже роди последните серий..
Скучна серия бих казала да видим цифрите утре и малоумието на Дамла ми дойде в повече ясно знае,че брат и обича Джемре каза и го и как можа тази малоумщина да я направи....

Никакво развитие освен интриги.Но ми хареса какво каза Дженк накрая.Че има от какво да се опасява и това е самата Шениз....Първи сезон повече  ми беше мъчно за Недим тия тираний които му причиниха и мизерий още са ми пред очите да си отмъсти негово право е,но отношението му към Джемре е повече от покъртително и докато Дженк с горяща душа бърше сълзите на Джемре той все повече се привързва към нея любовта му вече го души и не му дава покой.Мъчно ми е за него...освен една курбащина на Шениз друго не е....Отишъл да учи в Америка толкова години труд и сега Недим хоп всичко ще вземел ами чакай малко не го ли взе всичко на Недим майка ти като те накара да бутнеш собствения си брат за съжаление стана ясно и това....много ми е интересно как ще издържи психиката на Дженк на тези неща наистина ясно е,че го топли за бебока,но умира от страх да не научи Джемре и да не я изгуби защото това е единствения му начин да остане на светло преди да се е потопил в калта нацяло....

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 23:56 от x BlackRose x

# 564
И на мен не ми хареса това, което направи Дамла. Много ми е симпатична, добродушна, но и хептен глупава в този епизод. Отношенията й с Недим много ме радват. Но да снима момента с Недим и Джемре и да го публикува в интернет... Това направо си беше срещу брат й. Той й казва, че е влюбен в Джемре, а тя върши глупости. Можеше да изреже тази част от видеото. Недим само това чака. Така се зарадвах, че Джемре и Дженк ще излетят само със самолета и ще прекарат известно време насаме, но Джерен и Недим пак развалиха всичко. В началото Недим ми харесваше само защото беше тормозен и инвалид. Но знаех, че след като се изправи на крака и оздравее вече няма да ми бъде изобщо любимец.

# 565
  • Свети Влас
Да сложа рейтинга.
Епизода беше доста скучен...

Скрит текст:
❥ Рейтинги за вчерашний вечер 🔝🔝🔝

▪TOTAL:

1. #Чукур  - 10.35% (+0.15)

3. #Запретныйплод - 7.59% (+0.19)

8. #ЖестокиятИстанбул- 5.12% (+0.58)

25. #Вуслат  - 2.19% (+0.13)

▪АВ:

2. #Чукур - 8.36% (-0.37)

3. #ЗапретныйПлод - 6.31% (-0.71)

6. #ЖестокиятИстанбул - 4.69% (+0.19)

16. #Вуслат - 2.68% (+0.35)

# 566
  • AMS
Привет и благодаря за споделеното!!!
Изгледах 21-ви епизод.

За мен интересна сцена беше Шениз на гробищата,
където тя признава, че Недим и Дженк са братя /полубратя/.
Стана ясно, че Дженк не е син на Агях.
Бащата на Дженк е бащата на Недим - Мюмтаз - брат на Агях.
Слагам превода с монолога на Шениз >>>

Знаеш, че всичко е заради теб, нали!
...
Всичките ми грехове. Всичко е заради теб.
...
Ти също знаеш какво съм направила на сина ти.
Знаеш как го наказах за това, че той ни засече.
... ...
Аз не го наказах само заради това, че ни засече.
Аз го наказах заради нашия син.
Знаеш ли какво направих?
Наказах го, защото толкова години ти не беше баща на своя син.
Твоят син беше наказан заради нашия син, Мюмтаз.
Аз заставих Недим да заплати за това, което не достигаше на Дженк.
Твоят син преживя всичко, което ти беше длъжен да преживееш, Мюмтаз.
За твоите грехове заплати един нещастен Недим и ще продължава да плаща.
Докато съм жива, твоя малък принц винаги ще плаща. Ще плаща.
Ние с теб не сме свършили, Мюмтаз. И няма да свършим, докато не дойда при теб.

# 567
Не беше скучен епизодът. Харесват ми всички начини, по които показват сексуалното напрежение между героите. Харесвам Дженк и как понася последиците от стореното. Някои моменти са много наивни. Как Дживан остави сестра си да закопчава чужд мъж? Но като цяло ми е интересно. Само глупостта на Сехра е безгранична и ме дразни много.

# 568
От това по-голямо човешко  падение ,здраве му кажи...........СЦ прекалиха с възможностите на Шениз ,наивността и глупостта на Агях и Сехер .
Дамла за мен е изпразнена от съдържание , Джерен и Нериман  безскрупулни , Дженк страхливец ,но с претенции и самочувствие .....Искам Недим тек,тек да им произнася присъдите ......безмилостно !

# 569
На мен си ми е любимец Дженк, но вече започнаха много да ме дразнят всички без изключение. Може би най-тихи са ми Дживан и Дамла, но и Дамла е малко глупава. Сехер пък е адски наивна, че чак я прави смешна с нейната глупост. Колко трябва да си прост (с извинение), наивен и глупав, за да повярваш на змия като Шениз. Шениз се забавлява с наивността на Сехер, а нашичката хич не й е на ума, че просто я използват.

Последна редакция: чт, 05 дек 2019, 16:11 от Selin Ozkaya

Общи условия

Активация на акаунт