Жестокият Истанбул - Zalim Istanbul Тема 1

• 68 652
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
  • Свети Влас
Изненада:

Скрит текст:
Джерен- 3 дни, бабо. 3 дни ние ще изтърпим тази болка. След това ще свърши, бабо.

Нериман- Ще се самоубиеш. Ще се самоубиеш.

Шениз- Сигурна съм, че с твоят син няма да му се случи нищо лошо.

Недим- Има ли нещо, което искаш да споделиш с мен ? Разплатата... Ще събера от длъжникът, всичко което  ми принадлежи. Разплата... Каквото повикало, такова се обадило. Тогава няма да съм задължен към никого.

# 571
  • AMS

Резюме еп. 22 >>>

Джемре и Дженк ще изпаднат в шок, когато видят Недим и Джерън пред тях, .
Четирима на едно място, дори и да мъчат, са като бомба, която скоро ще избухне.
За Недим и Джемре тази хубава ваканция ще се превърне в непоносимо мъчение,
а за чашата на Дженк това ще бъде последната капка.
Меденият месец ще започне за Джерен с много забавление,
но ще свърши, като най-големият кошмар за нея.
Когато Агях разбере за всичко,  ще се ядоса на Шениз.
Шениз ще насочи  яростните стрели на Агях срещу Сехер.
Поради влиянието на Шениз върху Секер,
Агях ще ѝ покаже истинското лице на нейната дъщеря.
Шениз е сигурна, че планът ѝ ще проработи безупречно,
но в най-неочаквания за нея момент,
бомбата, която е в ръцете ѝ, ще избухне.
https://vk.com/zalimstanbul1?w=wall-120411995_2926

# 572
# 573
Двамата братя за гушите много искам да не се изпобият за Джемре наистина го желая с цялото си същество.
Уникален клип от моята позната в туитър Хазал...и с едно е права Джемре един фигурант добре,че ги има Недим и Дженк....

Бахарчето е голяма сладурана и талантливо момиче обаче наистина обра доста негативи с тази си роля,но има и хора които обичат Джерен.

# 574
Момичета, къде мога да гледам епизодите на български. При мен askimBG не се отваря Disappointed

# 575
# 576
Никой да не те иска не бива, но и двама да те искат пак не бива. А тя ( Джемре) кого иска?

# 577
Никой да не те иска не бива, но и двама да те искат пак не бива. А тя ( Джемре) кого иска?

Последните 3 епизода и аз това се чудя - какво (кого) в същност иска Джемре !?!?!
Вече се не трае с тая скръбна физиономия!

# 578
Абе Джемре нали не искаше да използва Дженк? Аз нещо грешно си спомням ходи да го търси като ненормална и тн.Сега пак на вратът на Недим вярно е,че нищо не е обещала,но всички останали мислят,че Дженк - Джемре се обичат дори не се и замисля в какво положение го поставя пред всички и Джерен пак змийства на главата му....твар безподобна.Хубаво пее Сера обаче ме нерви много Джемре защото ако сега Недим търси отмъщение от Дженк главната причина е,че тя му е жена защото тези двамата се бяха прегърнали след пожара....не искам Дженк да страда достатъчно е страдал в живота си от друга страна не искам и Недим да страда....Оффф тази Сърма е за разстрел.Страхотно предава болката си и гневът си Озан обаче все повече ми се издига в очите....Сърцето на Дженк кърви и докато Джемре не забележи това не знам какво ще става не ще се избият ами трета световна ще започне в онази вила,че и извън нея...

# 579
Ние се чудим Джемре какво иска, ама всъщност тя самата не знае какво иска. В хотела беше много весела с Дженк, помагаше му... В дискотеката също... И други моменти е имало. С Недим също се държи различно. Много взе да ме дразни с тоя нейн неориентиран характер.

# 580
Джерен поне не отстъпва от първоначалните си мераци - ПАРИ! Точно копие на алчната си баба.
Докато Джемре май ще излезе тъпа като майка си, хем сърби, хем боли!
Сцената с копчетата хич не ми беше химична, еротична или някаква си. Като кръпка стоеше.
Дживан и сестрата също са ми скучновати. Обуването на обувката - също тъпо.
Лично мнение...необвързващо 😃

# 581
Аз пак се повтарям харесвам Джемре и с двамата,но не искам да се избият заради нея....Ех тия Джемретици все братя избиват еййй...

# 582
# 583

Н:Аз го направих.Аз промених резултатите от онзи тест.

Джерен:Шениз...убийца!

Н:Кажи,че е съдба.Какво можеше да направиш за да спасиш внука си?

Сехер:Г-н Агях.Сега знаем какво ще стане.

Джемре:Те ще се разведат. Наистина ще се разведат!

Джерен:И ти чакаш нашия развод.Како ти чакаш този развод по друг начин.

Недим:Никак не жестоко да дръпна твоето въженце заедно с Джерен.
Аз заслужавам сам да ти го дръпна

Джерен:Изкарай болката си чрез бебето Джерен.

Дженк:Джерен аз много съжалявам.

Джерен:Не тъгувай Дженк! Ще си върна и на твоята дяволита майка и на теб затова.

Джерен:Внука ти те очаква...

Много добър епизод пълен със сюпризи никой не мислеше,че Фасулчето ще умре.Рип Фасулче!

# 584
Въобще не го съжалявам Дженк ,нека си понесе наказанието  от Недим . Той не заставна като мъж заради детето си ,или и той мисли че бащата е Недим ...Божеее, опази го .....
Не си дава сметка какво е направил на Недим ,щом се крие зад гърба /лъжите , комбинациите / на майка си .
Поне можеше да ѝ каже и да се опита да я спре ,ама и той май само парите гледа и да отърве кожата за вината си.
Гледа баща си в очите и крие всички "добрини ",които направиха с майка си  и продължават
Джемре какво му е обещала на Дженк ..че ще се влюби в него или че го обича !?!?!

Общи условия

Активация на акаунт