Жестокият Истанбул - Zalim Istanbul Тема 1

• 68 651
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
Джемре толкова си кьорава момичето ми.Озетчето на епизода да напиша,че да си лягам ама толкова,че няма накъде тялото на Недим беше болно и оздравя,но душата на Дженк която е болна и продължава да се разболява за нея какъв лек ще намериш?
Нима не беше ти тази която обеща това моето момиче? Колкото и да искам Недим да е с Джемре толкова ме боли от това положение в което се намира Дженк.И малоумната глава на Недим не разбра ли,че този вик "Обичам го! Много го обичам." за съжаление не е за Дженк,а за самия него??? Ейваллах на Бахар Шахин изжива Джера тази вечер с всичките си мимики които може и има....Сега всички чакат развод Недим няма да действа заедно с Джерен,но няма и да се разведе с нея жалко за фасулчето,но него само мамето го искаше и то като гаранция.Шениз долна твар момента в който въженцето ти се дръпне бъди сигурна,че ще танцувам удома толкова мразя тази жена,че не съм мислила,че мога да хейтя така персонаж.....За двойка все още съм раздвоена и докато Дженк стои така и бърше сълзите на Джемре и се сдържа да не изпатка като пиратка ще е така,а Недимчо той за съжаление взема отмъщението си от грешните хора.Дженк ме ядосва с това,че подценява Недим нима не беше той който му отне всичко и Недимчо му го каза бяхме един квит ако не бях паднал през онзи прозорец на едно ниво....Наистина хубава серия сериала държи в напрежение така,че и на работното си място да го мислиш.Отдавна не ми се е случвало такова нещо.....
София Джемре обеща на Дженк,че ще го излекува...това не са обещания които е така се дават за въздуха.Дженк е напълно наясно просто няма смелостта и ако беше като аннето си нямаше да го гризе толкова съвеста и да го свива душата на топка рано или късно ще признае всичко....нали са казали,че всеки човек има свещ та и неговата на лъжата му ще изгасне скоро....и мисля,че той сам ще изгаси.Това което ме плаши е искането на психоложката при Агях да разиграят момента в който Недим е паднал през прозореца.Кой нормален психолог би искал такова нещо???
От играчка дано не стане плачка....И едно ще кажа Недим получи всячески тормоз и винаги съм зад него в тази му мисия,но когато стигне до Дженк пак да се замисли какво отмъщение може да вземе от един човек който е полу мъртвец и този разговор с Шениз ми го доказа в 17 еп мисля,че беше
-Това ознавачава живи да умрем.
+Аз и без това съм свикнал.Вярно е,че Недим ядеше инжекциите,но след като ги ядеше нищо не помнеше,а всичко това оставаше пред очите на Дженк от 8-те му годинки до ден днешен.За да разбереш персонаж като Дженк трябва да имаш здрав стомах сигурно така излиза,но аз го разбирам и грам не ми се гади от нищо което виждам в него.
Какво иска да каже с това,че ясно знае какво е направил и това му е било бреме това,че крие и мълчи не го прави добър,но това,че съжалява го прави различен! Жестокия в случая ще е Недим ако тръгне да мъсти на него,че какво има да вземе от него освен Джемре която дори не е негова? Само е в сърцето му и мислите му...аз мисля,че някой или ще падне отново от онзи прозорец или ще седне на онзи стол и момента в който той влезна в играта тръпки ме покосиха....
Повече от фенките на Недим и Джемре не гледат сериала,а само тяхните сцени мога да го заявя категорично! Защото и аз бях в същата ситуация въпреки големите си симпатий към Озан.След като изгледах всичко благодарение на един немски сайт който успях да разбия с малко хитрини в хубаво качество се уверих,че не съм никак права спрямо Дженк.И сега виждам пак какво прави правеше се на луд и всякакъв за да го забележи баща му,а сега се прави,че няма нищо за да не си отиде Джемре,че отттам знае,че ще дойде края му...фенера в живота му единственото светло място за да излезне от ямата любовта която изпитва към нея....
"Аз защо се ядосвам? Защо се ядосвам? Ние не се ли оженихме заради Недим от самото начало? Нали? И без това така беше от самото начало.Аз какво право имам да се ядосвам нали Джемре?
НО ГНЕВЪТ Е ЧУВСТВО ДЖЕМРЕ! НЕ ТЪРСИ ПРАВОТА.НЕ ПОЧУКВА НА ВРАТАТА И НЕ ПИТА ДАЛИ ДА ВЛЕЗНЕ. И след това дойде Съжалявам/Извинявай ще се контролирам празни обещания защото след 5 минути бяха на път да се целунат с Недим....Последната сцена ме изкефи на макс.Съболезнования преди малко изгуби сина си....истините ще се разкрият като чорапена фабрика....

Последна редакция: вт, 10 дек 2019, 00:42 от x BlackRose x

# 586
Дженк е неличимо болен..... колко безпардонно ,надменно попита Недим : таблицата за  умножение ли ще учи в кабинета ?    Прие "офертата" на Джемре  защото я иска за себе си ,защото разбра че Недим е влюбен в нея .

# 587
Дженк е неличимо болен..... колко безпардонно ,надменно попита Недим : таблицата за  умножение ли ще учи в кабинета ?    Прие "офертата" на Джемре  защото я иска за себе си ,защото разбра че Недим е влюбен в нея .

Пак казвам това унижение не го разбирам!
Аз съм учен ти кой си и пак го имаше в този епизод подобен момент...,но сохбета не го изгледах добре,че ми звънна телефона те се сетиха кога...Обичам сцените на Озан и Беркер наистина е удоволствие

# 588
Страшна сцена тръпки ме побиха докато играеше Бахар и въпреки всичко нямаше вина Фасулчето,че аннето е такава нямаше вина

# 589
  • Свети Влас
Трендове в Turkey
1 място- Тренд Bahar Şahin 1 404 туита
Доста хора са подкрепили Бахар, щом е на 1 място в Трендовете в Туитър.

# 590
  • Свети Влас
За съжаление не мога да редактирам горният пост и ще пусна нов:

Бахар Шахин " Беше ми трудно да изиграя тази сцена “.
Вчера е имало интервю с нея.

# 591
Габи, благодаря за инфото. То наистина тази сцена показа актьорските й умения. Справи се супер с ролята си на лудата Джерен. Не е лесно да изиграеш нито ролята на Джерен, нито ролята на Недим когато беше инвалид. Браво на тях!

# 592
  • Под звездите
Здравейте, момичета. Отдавна исках да изгледам този сериал, но все не ми оставаше време.
Е, сега намерих такова и изгледах излъчените до момента епизоди. Не съжалявам, наистина не съжалявам. Сюжет, актьорска игра, режисьорска работа, направено е добре. Засегнати са въпроси, които са болезнени и актуални не само за турското общество. Не е излъгал този, който е казал, че децата плащат за грешките на родителите. Четох много коментари и при рускините, и при нас. С почти всичко съм съгласна. Навсякъде мненията се раздвояват. Кой е истинската жертва в тази история? Само Недим ли е? Според мен всички са жертви. Всеки един от героите плаща по някакъв начин за грешките направени от друг. Ще започна от началото. Защо Шениз е станала такава? Заради грешката на Мюхтюз/ мисля така се казваше/. Изхвърли бременно и беззащитно момиче на улицата. Изпращал е мъжа й надалеч, за да се възползва от нея. Лишавал е непрекъснато малко дете от бащина обич. Никога не е приел собствения си син като такъв, дори когато са оставали и насаме. Резултат — озлобена и яростна жена, която е приела ролята да е непрекъснато нащрек, за да може да оцелее и тя, и собственият й син. И едно наранено и самотно малко дете, което винаги е чакало баща си да се върне. И докато го е чакало е слушало приказките на майка си колко виновен е Недим, че всичко е заради него, че всичко е на Недим. Всъщност, не разбирам защо всичко е негово след като, докато бащата на Дженк се е съсипвал от работа, бащата на Недим се е забавлявал? Но, както и да е. Според мен е съвсем нормално в Дженк да се появи ревност. И аз изобщо не мисля, че едно малко дете като блъсне друго, го прави, за да го убие. Някой ще попита: Защо не си е признал? Да, защо? Коя е била единствената защита на Дженк през цялото време? Неговата майка, която за съжаление, аз не бих нарекла така. А бащата къде е? Да работи и да спасява Недим. Нормално е тогава Дженк да се вслушва в думите на майка си и да изпълнява нейните нареждания. Защото само в нея той вижда подкрепа и защита. По-правилно е да кажа, че е виждал такава до момента, в който се появява Джемре. Кой е по-голяма жертва, Недим или Дженк? Според мен Дженк. Отблъснат от собствения си баща /Мюхтюз/, една майка, наричаща го чудовище, един баща, който всъщност не е такъв, нямащ никога време за собствения си син. Едно детство, за което Недим толкова му завижда, изпълнено с кошмари, съжаления и угризения. Един безпътен начин на живот, в който Дженк търси да намери сам себе си и път към този, когото смята за свой баща. Едно сърце обгърнато от тъмнина, от която Дженк прави опити да излезе. Наистина много искам да успее. Недим, другата голяма жертва. Той наистина не е виновен, че всички са се радвали на него. Да, несправедливо е, че плаща за грешките на баща си. Несправедливо е, че е изгубил толкова години от живота си в инвалидната количка. Но е несправедливо да иска да отмъщава и на тези, които нямат никаква вина. Джемре, например. Кога Джемре му е казвала, че го обича? Кога му е обещавала, че ще бъде до него не като медицинска сестра, а като спътница в живота? Иска да й отмъсти, защото го е разочаровала. Ако това е причина за отмъщение, нямаше да има спокойствие в този и без това неспокоен свят. И какво е това желание да отмъстиш на бебето на Дженк? И все още в инвалидната количка да съставиш план за смяна на ДНК. Голяма изненада ми направи с тази постъпка. От 22 епизода, които изгледах веднъж не видях Дженк да прави плановете. Винаги майка му ги правеше. Аз дори не разбрах дали той знае, че тя му подменя лекарствата. Каква неблагодарност от страна на Недим към чичото, който винаги го е подкрепял. Каква глезотия да тропаш с крак и да хвърляш в лицето на всички, че всичко е твое. И сега си задавам въпроса. Кой от двата образа е по-положителен? Според мен е Дженк, защото той прави стъпки към доброто, към светлината, а Недим се опитва да помрачи всичко около себе си. Как можа Недим в толкова тежък момент да каже на Дженк, че бебето е негово. Не би трябвало. Един човек трябва да има и малко състрадание. Как може да се държи с Джемре по този начин? Единственият човек, който го подкрепяше. Човекът, който почти провали живота си, за да спаси неговия. Зададох си и въпроса: Това любов ли е? И дори аз се учудих на това, което ще напиша. Не, не е любов. Не е любов това да причиняваш болка на човека, който е направил всичко за теб. Не е любов това да искаш да закотвиш някой към себе си и инвалидната ти количка/ все още беше в инвалидна количка/, само защото ти се чувстваш добре. Това е проява на егоизъм. Всъщност, егоистично беше от негова страна и това, че не разреши на Джемре да се обадят на чичо му. Изобщо не помисли какво ще направят с Джемре и какво притеснение изпитва чичо му. Според мен трябва да се радваш, че човека, когото обичаш е щастлив, макар и с друг. Трябва да се опиташ да го оставиш да бъде свободен, както направи Дженк. Въпреки, че е лудо влюбен в нея и предложи развод. Въпреки, че сърцето му се къса, винаги я утешава след грубостите на Недим. И да ми простят фенките на Недим в сцената на плажа межди Недим и Джемре, аз не видях любов, която може да устои на силни бури. Да, видях еротика, страст и желание за притежание в погледа на Недим. Но не усетих онова дълбоко чувство, наречено любов, спокойствие, закрила, чувство за сигурност. Тези чувства усетих и видях в прегръдката на Дженк. Въпреки, че сърцето му кървеше, той по невъобразим начин успя да покаже това, което изпитва към Джемре. С една лека прегръдка и едно нежно докосване на косата, което според мен имаше по-добър ефект и от хиляди страстни целувки. Много бих искала Джемре да се събуди от дълбокия сън, в който е изпаднала. Да прогледне и да види къде е всъщност истинската любов. Направо ми идваше да я удуша в деня на сватбата. Недим, та Недим. Друго не знае. Нали обеща да помогне и на Дженк. Много дълъг стана постът ми. Останалите ми мисли някой друг път. Извинявам се, ако съм ви дотегнала, но просто имах нужда да споделя емоциите си. Лека и спокойна вечер.

Последна редакция: чт, 12 дек 2019, 10:08 от eidin

# 593
eidin, наистина дълъг пост, но съм съгласна с всичко написано. Май нямам какво да допълня към разсъжденията.
И ако от това не излезе истинска и взаимна любов... Прекрасни са

# 594
От много дълго време и аз се канех да пиша ,добре че реших първо да прочета предишните коментари Grinning
След Eidin направо съм безмълвна все едно ми е прочела мислите Grinning Hug
Да се надяваме скоро и Джемре да ''отвори''очи  Praynig а и да добавя ,че освен само Дженк беше до нея след отвличането на Недим ,дори когато собствената и майка и обърна гръб.Не се сещам в какъв ред беше ,но цяла вечер беше до нея после и намери и работа .

# 595
  • AMS
Благодаря на всички за споделеното!!!
Интересни постове!!!
Не съм фенка на никои от героите и артистите,
но много ми хареса серията -  "Цената на греха".
Не съм очаквала, че бебето заченато в грях, ще се роди.
В това отношение няма компромиси в дизитата.
Бахар - Джерен наистина даде всичко от себе си в тази серия.
Толкова истински се получи, че чак се превивах от болка.
От режисьора Джевдет Мерджан очаквам и следващата серия да е още по-силна.
Започва нов сериал в понеделник, благодарение на което, стигнахме до тази кулминация в ЖИ.
Много се радвах, че Недим стана от инвалидната количка, но още повече ще се зарадвам,
ако Дженк се изправи пред всички, защото той е не по-малко инвалид.
Не злорадствам, не виня, не оправдавам!!!
Чакам звездния миг и на Джемре.
Песента беше супер - "Бях твоя, без да го осъзнаваш" >>>

Личеше си, че всеки един се постара за доброто представяне.
Дори Бабето даде всичко от себе си, та чак я сложиха на система в коридора на болницата.
Въобще всички се постараха и Дживан, и Дамла, и Нуртен, и охраната,  и оня с мотора.
Шениз е ненадмината в интригата и отмъщението,
Агях е ненадминат в грешните решения,
а Сехер е ненадмината в неведението, в което е.
Всички без да осъзнават плащат цената на греха.

# 596
  • Пловдив
Здравейте, включвам се и аз при Вас.
Наскоро изгледах сериала, но втория сезон е много по интригуващ от първия. За разлика от повече привърженици на Дженк и Джемре, мен ме вълнува повече съдбата на Недим и Джерен. Да сте чели някъде някаква информация за предстоящото, аз четох че Джерен щяла да откачи и да опита да убие сестра си, надявам се да са само фенски измислици, и двете двойки да намерят път, да отворят сърцата си.
Извинявам се за нахлуването в темата 😊

# 597
Василева23, здравей!
Аз съм привърженик и на двете двойки. Интересно ми е какво ще се случи и между Дженк и Джемре, и между Недим и Джерен. Тя всъщност не е малко луда... Не знам накъде повече ще откача, но дано не посегне на Джемре.
Момичета, темата вече е с 40 стр. Май трябва за нова да помислим.

Последна редакция: чт, 12 дек 2019, 12:52 от Selin Ozkaya

# 598
  • Пловдив
Според мен и липсва любов и внимание, и ако Недим се влюби в нея ще има положителна промяна, а ако намерят начин да отдалечат и бабата още по- добре. Джемре е време и тя да се осъзнае кого обича, в единия момент се държи като влюбена в Дженк в следващия Недим, много са неясни нейните чувства. Джерен поне не обича все още никой, иска само да си отмъсти на Дженк и "рижата вещица" 😂

# 599
  • Свети Влас
Аз пък мисля, че ще изчистят образа на Джерен по някакъв начин, дано по пътя на възстановяването й не пострада някои ( освен Шениз ).... Абе днес няма ли да има фраг или Озет ? Хъммммм

Все още не мога да разбера коя двойка ще остане на края.
Най-обсъжданите актьори според  DigiLUP

Интервю на Бахар:
 Виждате ли сходства между вас и вашата роля:
- Не, не си приличаме с Джерен. Разбирам я, но ни мисля, че е права, разбира се.
Как ще опишете характера на Джерен ? Нейните силни и слаби страни.
-Джерен е много самотна, не получава любов, не намира спокойствие, момичето. Възможно е, ако беше видяла любов и ако и помагаха, то нямаше да бъде такава. Но разбира се, нейният път, който виждаме е много не правилен. Прави лоши неща със собствените си ръце, но ще видим как тя ще се сблъска със своята съвест.
Говорейки за последният епизод, който беше особен, попаднахте в Туйтър, как е вашата реакция на зрителите ?
- Много приятна беше реакцията ми. Много съм щастлива за тази поддръжка. Благодарна съм за всичките съобщения в Туитър. Това е прекрасно чувство да те поддържат. Много съм щастлива.  
И още едно видео:
https://vk.com/kardescocuklari1?z=video-100061856_456241055%2F34 … -100061856_152729
 “ На всички здравейте ! Ние, в качеството на командата на “ ЖИ “ , решихме да подготвим благодарствено видео. След сериата от тази седмица Най-обсъждана актриса стана Сера, която стана на 1 място, както и Бахар, която стана на 8 място. А сред партньорите- актьори- Озан зае 2 място,  а аз на 3 място. За ноември месец сред Най-обсъжданите герои- Дженк Карачай, а Озан стана на 3 място; на героинята Джемре Карачай, Сера зае 4 място; и героя Недим, заемайки 5 място. Ние актьорите заехме тези места. И напоследък видяхме страхотната игра на Бахар в серията, която видяхме в Понеделник. Бахар в Туйтър зае 1 място, а в световен мащаб беше на 12 място. Ние искаме много много силно да ви благодарим и затова подготвихме това видео за вас. За това, че ни гледате, че ни подкрепяте, че ни обичате, че ни следите- много силно ви благодарим. Чао. Ние снимаме . “

Беркер за играта на Бахар: „ Браво на теб “

А Бахар е отговорила : „ Моят партньор с красиво сърце “ !

Мине е получила награда за „ Най-добра актриса за годината “

Последна редакция: чт, 12 дек 2019, 20:04 от Габриела Радева

Общи условия

Активация на акаунт