Жестокият Истанбул - Zalim Istanbul Тема 1

• 68 373
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
Дива, благодаря за резюмето
Дженк ще изгради между себе си и майка си дълга стена.
Е, това най-интересното в озета. Единствения, който би могъл да причини адска болка на Шениз е синът й. С убиването на нероденото бебе прекрачи всякакви граници и Дженк едва ли ще продължи да стои зад гърба на Шениз.

# 616
  • Пловдив
Дженк трябва да се откъсне от майка си, да започне сам да кове съдбата си. Шениз не мисля, че нещо може да я нарани, тя си е зациклила на неизживяната любов, а към Дамла изобщо не съм забелязала да има отношение. Но наистина прекали с убийството на детето, тя да не си е мислела че Недим е бащата (не че това я оправдава) Sad

# 617
Според мен за Шениз няма значение кой е бащата на бебето. Ако беше Недим - ще убие детето, за да причини още веднъж болка на Недим, ако бащата беше Дженк - ще се отърве от бебето, за да спаси кожата на Дженк (защото тя и без друго не искаше да се разбира кой е бащата). А що се отнася до Дамла... За мен Шениз не е никаква майка на Дженк, какво остава за Дамла. Не съм видяла любов от тази жена. То майка ли е, жена ли е, човек ли е... По никакъв начин не заслужава да бъде наречена.

# 618
  • Пловдив
Агях защо я търпи, нима не е видял че не е стока за всички тези години.
Между другото четох че някой от екипа е напуснал (сценарист, режисьор- не разбрах точно), дано не се отрази на историята .

# 619
Агях и Сехра- два дървени философа, които само ходят с набраздени от гняв чела и са не по- малко виновни от Шениз. Шефът на големия холдинг тъп като налъм. Без яснота какво се случва в собствената му къща. Спомнете си, че замисълът за булката от село си беше негов. Ако може Дженк да се отърве от всички ще съм най- доволна.

# 620
Джевдет Мерджан - режисьорът на "Жестокият Истанбул" се оттегли от проекта, а неговото място заема Гьокчен Уста.

# 621
Коя е тази нова девойка от снимките?

# 622
Коя е тази нова девойка от снимките?
Новата режисьорка

# 623
  • AMS

Предишните проекти на новата режисьорка Гьокчен Уста са:
Гордиев възел,  Фазилет ..., Дъщеря ми, и "Aşk Ağlatır".

# 624
Привет да видим какви горчиви бонбони ще ни поднесе новия епизод и докато чакаме...едно уникално видео.
Сера е казала,че най-малкия проблем на Джемре ще е любовния.Брех какво толкова е видяла Джемре?

# 625
Леле, стана ми интересно сега. Какво толкова ще се случи на Джемре 🤔 При положение, че Джемре попадна в любовен триъгълник какви по-големи проблеми ще преживее?

# 626
Леле, стана ми интересно сега. Какво толкова ще се случи на Джемре 🤔 При положение, че Джемре попадна в любовен триъгълник какви по-големи проблеми ще преживее?
Спомни си,че загатна на Дженк за тайната си....мисля,че ще му разкаже точно на него.

# 627

#ЖестокСвят

# 628
  • Пловдив
За каква тайна става на въпрос? Аз първия сезон не съм го гледала така постоянно (много тежки ми бяха моментите с Недим). Интересно каквато и да е, да сподели точно с Дженк.

# 629
  • AMS
Фрагман еп.24 >>>

Общи условия

Активация на акаунт