Жестокият Истанбул - Zalim Istanbul Тема 1

• 68 371
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
  • Свети Влас
Сърма... Сърма, какво ни готвиш...

# 631
Сега Джемрето иска развод, Дженк не дава. А Недко май пак го прецакаха. Ама и той малко прекали. Кой заслужава, кой не - всички сложи под ножа.

# 632
  • Пловдив
Джерен е опасна 😂😂 горкия Недим какво го чака 🙈. Дженк и Джемре ми харесаха в епизода, мисля че тя започва да изпитва нещо към него, дано само не се заблуждавам. Много ми хареса Недим как спаси кожата на Шениз, не знам но моментите с него и Джерен много ми харесват, много по спокойно и свободно се държат от колкото с Дженк и Джемре.
От епизода разбрах едно бабата трябва да изчезне, само разваля нещата и дърпа Джерен към дъното, отвратителна жена, та момичето си загуби бебето, тази бързаше да я вкара в леглото на Недим луда ли е?
Малко дълго стана, но като нямаше с кой да обсъждам снощи и днес си наваксам 🤣

# 633
Джемре искала развод, Дженк не иска обаче. Ми право е момчето. Не може все тя да решава и да го използва както й падне. Щом й трябва помощ за Недим, хоп Дженк. Щом вече всичко е разбрано, хайде да отрежа Дженк. Ми не може така. На моменти ми е много неприятна Джемре. Когато пя за Недим. Дженк я изкара на сцената да пее очаквайки, че ще пее за него, а тя тръгна за друг да пее.
Моментите с Джерен и Недим и на мен много ми харесаха. Особено когато Недим изкара Джерен стаята на Шениз, после като я сложи в леглото и й даде вода. За мен това не беше игра,  а естествена загриженост.
А Дженк тъй да вземе да спре да се напива, че Джемре вече за трети път му помага. Въпреки че тези моменти са им много сладки...

# 634
Момичета дали има преведена някоя серия

# 635
  • Пловдив
И аз мисля че отношението на Недим към Джерен не е игра, а истинска неосъзната дори загриженост. Още предишния епизод когато бяха в колата "Ти наистина не си добре", а и тя постоянно търсише негови поглед, беше нейната опора . Но като знае тя как го тормозеше, може би го е страх да си признае че го е грижа, или пък прекалено е зациклил на "любовта с Джемре", там не мисля че се обичат, той за първи път видя добро от нечия страна и бърка благодарност с любов (може пък само аз да си въобразявам). Дженк горкия алкохола е неговия начин да забрави, да знаеш че майка ти е убила едно неродено още дете, щот мислила, че  е на Недим, както и той самия каза " какво значение има чие е детето" . Хареса ми Джерен осъзна че тя си заслужава всичко което се случва, но не и детето, то нямаше никаква вина, и тя по някакъв свой си начин го обичаше, много тъжно ми стана като попита дали са го видяли. Горката дори не е видяла лицето му Sad . Джерен ще се промени когато спре да слуша баба си, и мисля че дори започва да се осъзнава, а Дженк откъсне ли се от рижата вещица.
Шениз дори не искам да я коментирам, пак обвинява бащата на Недим, той бил виновен едва ли не,че си уби внука, тази жена е тотална откачалка и дано си получи заслуженото.

# 636
Василева23, тя Шениз не само Мюмтаз, обвини и Недим. На Дженк вика, че Недим бил виновен, защото променил ДНК теста. Но според мен и на Дженк да знаеше, че е бебето пак щеше да иска да се отърве от него.

# 637
  • Пловдив
Шениз обвинява всички, но тя е виновната. Как един път не си призна поне пред себе си . Отвратителна жена, няма нищо свято за нея, Дженк та Дженк тя и него не обича, обича само това,че е син на Мюмтаз (или там както е) , по принцип във всеки човек има бяло и черно, но в тази жена не мога да видя нищо добро.

# 638
# 639
  • Свети Влас
Мисля, че ако види любов и загриженост Джерен ще се промени. Моментите с Джерен и Недим много ми харесват, но не знам все още коя двойка ще остане накрая. Рейтинга също не е на добре. На осмо място е.
Тиги, благодаря за преведеният епизод.

# 640
То тези любовни схеми тук са толкова забъркани, че изобщо не е ясно накрая как ще се подредят двойките.

# 641
  • Свети Влас
Момичета искам да покажа тази сцена, която страшно много ми хареса и браво на Озан, който страхотно я изигра:

Момичета дайте да направим анкета- Джерен ще изнасили ли Недим ? Laughing

Последна редакция: вт, 17 дек 2019, 23:57 от Габриела Радева

# 642
  • Пловдив
Недим пак го направиха без защитен 😂🙈 не вярвам Джерен да му направи нещо, по скоро ще инсценира 🤭 а може и да го изнасили знае ли се и нея не я слуша главата 😂. Аз лично харесах момента като я прегърна след като искаше да убие Шениз, така силно я стискаше в прегръдка 🙈 дори и да има чувства вероятно го е страх да си признае 🤷‍♀️

# 643
  • Свети Влас
Защо имам чувството, че Недим не е безразличен към Джерен, ако се съюзи с нея ще е по-добре, от колкото сам да действа... Да и на мен много ми хареса този момент, честно гледах го много пъти. Не знам дали не е естествена реакция на Недим, или Беркер така го е почувствал. Но честно моментите с Джерен и Недим ми харесват много. ( Според мен скоро Джерен ще се промени )...
Хареса ми и момента с Джерен и дрешките за бебето и думите : „ Може би нямаше да съм добра майка, но щях да те обичам. Много да те обичам “. И момента с Джерен и Дженк и как обясняваше, че го е искала бебето, как е рисувала малки сърчица на календара. Много силни моменти имаше.
Страхотна игра показаха някои от актьорите като Беркер, Мине, Бахар и Озан. Не знам, защо но Сера ми е еднотипна. Смисъл не мога да разбера Джемре... Хем иска да е с Недим, а вика, че взела решение... Дава празни надежди на Дженк и той разбира се няма да се съгласи с развода. Дали,защото я обича, или за да я защитава от Шениз... Ще се разбере.
И за нетърпеливите има превод на руски https://turkru.tv/zhestokiy-stambul-23-seriya.html?fbclid=IwAR2F … j3Em_xW3dZoYS_SMk

# 644
  • Пловдив
Играта на Сера и на мен не ми прави впечатление, но Бахар там е друго нещо, щом успя да обърне мнението ми за Джерен на 180, така както се отвращавах от нея и смисъла на живота и пари, успя да ме накара да почувствам цялата болка от загубата на детето.  Недим мисля че изпитва нещо, но знаейки и виждайки колко повърхностна е се страхува да си признае, плюс че мисли, че е влюбена в Дженк. А може сценаристите да не са решили още как ще са двойките и не смеят да заявят този с този, ами го играят по средата и накъдето се обърне вятъра Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт