Жестокият Истанбул - Zalim Istanbul Тема 1

• 68 368
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
Сера и на мен ми прави впечатление. Нищо в нея не ме кара да й се възхищавам като актриса. Пък може и нарочно заради ролята да е такава безинтересна, но напоследък съвсем взе да ми става скучна. Лично за мен Джемре не е чак толкова бял образ. Обвиняваше преди Дженк, обвинява всички, сякаш тя е нещо съвършено добро, но за мен изобщо не е. Не мога да я нарека добро момиче докато не престане да използва Дженк и да дава надежда хем на Недим, хем на Дженк.
Що се отнася до играта на Озан, в последния епизод супер много ми хареса. Както и на Бахар.
А Джерен и Недим много си отиват.

# 646
23-25 епизода има до края на сезона.Поне към 18-20 трябва да решат кои да са двойките.

# 647
Предлагам да си направим анкета кои са предпочитаните двойки?

# 648
  • Свети Влас
Нова снимка зад кадър със Сера и Озан. Хъм Джемре май няма пръстен

Хихихихи Джерен „ изнасилва Недим “

Бахар тук много ми хареса...

„ Знай, снахо, нито ти, нито твоят син, нито аз- никога няма да забравим за това дете “.

Имам чувството, че Недим обикна бебето.
Един парарел...

И любимият ми момент.

И според мен все още СЦ не са решили кой с кой ще е накрая.

# 649
  • Пловдив
Габриела това беше и моя любим момент, ще ми е гадно ако не са заедно накрая. Джемре няма да я коментирам прекален светец и богу не е драг Simple Smile
П. С за анкетата съм с две ръце ще ми е интересно да разбера останалите как виждате двойките

# 650
  • Свети Влас
Пак съм аз. Гледам епизода на руски и думите на Джерен ми направиха впечатление:

„ Е ! Започвай. Хайде. Не се притеснявай, изкажи съболезнованията си. Хайде. Хайде. Кажи, че много съжаляваш ! Хайде ! Морално ме поддържай ! Погледни ме в очите и ми кажи: моите съболезнования, Джерен ! Кажи: ще направите ново. Хайде, кажи нещо ! Хайде ! ... Аз... от самото начало се опитвах да забременея от теб. Специално рисуваш малки сърчица на календара. Съзнателно забременях.Съзнателно използвах моето бебе. Заслужавам тази болка. Заслужих я. Но... бебето, Дженк... Той това не го заслужава. Той това не го е заслужил. Защото бебетата заслужават да се родят, а не да умрат.
Моите мисли са, че Шениз ще умре накрая... Другите искам да са щастливи....
Хихихихи, чета коментарите на рускините и много ми е смешно да коментират „ девствеността “ на Недим и че Джерен ще му я отнеме.
Моите мисли по фрага са, че Джерен няма да го изнасили... Не мисля, че скоро ще се разведат двете двойки, а и накрая може да си останат, така, както са сега...

Последна редакция: ср, 18 дек 2019, 21:58 от Габриела Радева

# 651
  • Пловдив
Джерен започна да осъзнава, че всичко се връща като бумеранг, но бабата пак и върна фабричните настройки, защо изобщо не се интересува от Джемре, а е така залепена за Джерен, и обратно майката само Джемре вижда 🤔

# 652
  • Свети Влас
Там има нещо, което ще разберем. Джемре нали е от друг, а Джерен и Дживан са от един и същ баща... Но и Джемре има някаква тайна, която май е свързана с баща ѝ. Мисля, че Джерен скоро ще се осъзнае и ще спре да слуша баба си...  Трябваше и тласък и го получи. Важното е, че не вярва на Шениз. А Шениз си мисли, че държи в ръцете си малката, но според мен не е така... Джерен държи в ръцете си Шениз.. И Шениз се страхува от това. Всъщност за това уби нероденото бебе. Защото се страхува от нея. А сега Шениз трябва да се страхува от Недим, защото той ще отмъщава не само, заради детството си, но и заради не роденото бебе... Защото макар и да не си признава го обикна.

# 653
  • Пловдив
Шениз е безнадежден случай, как и даде сърце да убие едно бебе. Дженк и го каза много добре какво значение има кой е бащата? Недим дано и в Джерен да се влюби. Не знам за тайната на Джемре, но да видим, може да изкочи заек и от там. Агях също трябва да се осъзнае, как може да е толкова наивен до глупост, как и изобщо не е видял, осъзнал че жена му изобщо не го обича, а само го използва. А Шениз да мразиш дете че те е видяло с баща му, вместо да се засрами, но тя срам не знае какво е, май наистина ако на финала не е между живите ще е най- добре. Чудя се кога ли Джерен ще иде на гроба на детето, още ме натъжава момента като попита дали са го видели Sad

# 654
Много съчувствам на Дженк. Но мисля, че ще си остане за Джерен- иначе ще е голямо кръвосмешение, а това не вярвам да се приветства при съседите.
Благодаря за темата!

# 655
  • Свети Влас
Запис в новата тема.

От Гьокхан (Мюмтаз): Както поискахте селфи със синът ми.

Обърнаха ми се възгледите и искам Джерен и Недим да останат заедно.
Мисля, че Джемре вътрешно обича Дженк, просто не иска да си го признае, защото си мисли, че е влюбена в Недим.
А Недим се влюби в Джемре, защото видя в нея лъч надежда, грижовна и т.н...
А Шениз иска сам да я унищожи, не някой друг... Затова не даде на Джерен да я удуши. Но сам няма да се справи.
Друго си мисля, че Недим знаеше много добре, защо Джерен го правише- това да му дава хапчета, защото тя се страхуваше от Шениз...

# 656
  • Пловдив
Джемре и Недим мисля че бъркат любов с желание, да тя единствена се държа човешки с него, но мисля че е само благодарен, но пък като не знае какво е любов и се обърка, нормално е все пак живота му е минал в количка, изгубил е толкова години, но дано се осъзнае. Колкото до морала на турците, щом не реагират че Шениз е родила дете от девера си ,че го представила и за син на брат му, нямат право изобщо да мрънкат,че Дженк не е с Джерен, а и не мисля че изпитва нещо към нея, сега може и да съжалява за детето да изпитва вина, но спрямо нея нищо, тя за него беше само забавление. Джемре обвинява Джерен че едва ли не иска всичко нейно, но май е обратното, не ми харесва и как използва Дженк,а сега бебето почина и давай веднага да се хвърли на врата на Недим, да се разведе, добър човек дали ще постъпи така? не мисля Simple Smile и какво очаква двете двойки ще се разведат и с Недим ще се съберат ли ?
Джерен когато спре да слуша баба си и да се държи евтино и да мисли само за пари, едва тогава Недим ще започне да я възпиема сериозно. 

# 657
  • Свети Влас
Не знам, защо но си мисля, че Джерен ще се промени в друга посока... Все пак Бахар го намекна, надали ще излъже. Ще спре да слуша, който и да е...

# 658
  • Пловдив
Дано , време е да използва главата си по предназначение, не само за равновесие, а и загубата на дете няма как да не и повлияе.

# 659
Хайде и аз да се запиша Grinning
Селин Hug bouquet

Общи условия

Активация на акаунт