Жестокият Истанбул - Zalim Istanbul Тема 1

• 68 360
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
Шениз бита карта. Едва ли ще приветстват образа ѝ на финала. Може би за нея се пази инвалидния стол.Аз докторката гласях за Агях, но нещо се губи.

# 661
Дами, нова тема се пуска на стр.50 от старата.

# 662
Аз просто виждам финала на Шена бих искала жива да изгори тази твар.Съгласна съм с написаното от вас относно Джемре но комбинация с
Озанчо се търпи Сера че и Джема иначе голям шербет ми е супер че помогна на Недим ами на Дженк кога?

# 663
Нещо не мога да се ориентирам. Сутринта беше добре. Защо я няма новата тема? Само анкетата виждам. Да не е, защото съм от телефона.

# 664
  • Хасково
Ето затова.Модераторите най вероятно са я изтрили.
Дами, нова тема се пуска на стр.50 от старата.

# 665
Добре
... Пак ще правя. Не знаех, че след 50 стр. се прави нова тема. Карай...

# 666
  • Свети Влас
Добър вечер, момичета ! Как сте ?
Имаме нови снимки на Озан и Бахар

Най-обсъжданите актьори за седмицата от DigilUp 🔝🔝

И да сложа ревнуващите НедДжем:

Но не мисля, че в този смисъл ревността на Недим и Джемре е признак на любов....
И едно клипче с ДженДжен

# 667
  • Пловдив
Те не знаят кой и защо ревнуват. Джек май е единствения който ревнува защото изпитва нещо и го боли Sad другите са все още неорентирани 🤷‍♀️

# 668
  • Свети Влас

Имаме фраг.

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 21:40 от Габриела Радева

# 669
Точно се готвих да пускам фрага и Габи го е качила. Накрая отново много ми хареса. Дженк пак ще подходи с любов към Джемре. Толкова ми харесват моментите, когато й хваща ръката.

# 670
  • Пловдив
Кога ли ще почнат да тичат и след Джерен, милата само тя ги преследва Sad тъжно ми става за нея, никой не заслужава да не е обичан.

# 671

Имаме фраг, но ще го преведа, когато рускините го преведат

Сори,че ще те изпреваря.

Джемре:Искам развод!И двамата получихме това което искахме от този брак.Вече няма смисъл да търпим тази глупост
Недим:Докато години наред си мечтал и вървял за онази възможност.Сърцето ти се изправя на пътя ти.
Агях:Хайде да ви видя.Извадете оръжията си
Джерен:Недим! Недим кажи ми нещо! Недим кажи ми нещо!
Дженк:Защо не ми я отнемаш?Ако тя ме обичаше.Щях да полетя да полетя.Но ти все още си тук.
Защо?
Недим:Заради нещо по силно от любовта
Дженк:Ако за теб има нещо което е по силно от любовта.
Тогава жалко затова което ти наричаш любов.

# 672
  • Свети Влас
Да, за Недим явно отмъщението е по-силно от любовта, жалко ! Защото с тази фраза ми доказа, че няма да се бори за Джемре и тя лека по лека ще се влюби в Дженк... Сърма вече намеква, че няма да има ДжемНед...

# 673
А Дженк с последната реплика направо беше страхотен. Започва да си проличава вече, че Дженк ще спечели сърцето на Джемре. Той е наранено момче, което доказва чрез репликата си, че каквото и да става, омразата и отмъщението за него няма да бъдат крачка пред любовта. А и на мен ми е гадно за Джеренчето.... Все тя след мъжете. Няма ли и тя да се почувства обичана

# 674
  • Свети Влас
Може би от Недим. Накрая може би той ще се влюби в Джерен...
Но според мен Недим ще се съюзи с Джерен...

Общи условия

Активация на акаунт