Жестокият Истанбул - Zalim Istanbul Тема 1

• 68 358
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Недим ако продължава в това темпо може и сам да си остане, Дженк винаги се е отнасял с любов към Джемре, колко мъже ще седнат да трият сълзи за друг, а той го направи, да с Джерен допусна грешка, но в Джемре е влюбен. Недим дано да се осъзнае, с Джерен биха могли да излекуват раните си, но това отмъщение го погълна. Шениз пак ли ще опита да го трови ? Какво е онова шишенце кое май ще даде на Джерен, а тя дали се преструва че пак са от една страна, или е толкова глупава да повярва на рижата вещица, вече се обърках с тези хора Grinning

# 676
  • Свети Влас
Според мен няма да ѝ повярва, но пък защо бяга след Недим, може би е искала да го изнасили и той се е събудил или тя му е разказала, че Шениз ѝ е дала това шишенце, а той не ѝ е повярвал и затова бяга след него...

# 677
  • Пловдив
Габриела мисля че е в началото на епизода бягането, той май е със същите дрехи, тоест тя не е разбрала какво е видял, какво са си казали с Джемре и за това тича, поне така ми се иска, в сцената с "изнасилването" бяха с други дрехи, но пък фраговете са подвеждащи.

# 678
Дженк винаги е съжалявал за грешките си и дори да ги е мълчал е било така,а любовта му към Джемре го убива....
затова казва,че ако е обичала него е щял да лети...моето момче и тези дни ще дойдат.Джемре ти обеща ще има ден в който да те прегърне дори и последната серия да е.Недим и Джерен категорична съм вече!!!

Ози и Сера през моите очи за Коледа

# 679
  • Свети Влас
Честно казано ми се иска Джерен да го изнасили и той да се влюби в нея- хихихихи . Smile
Мисля, че Недим ще вземе трудното решение да се откаже от Джемре...
Не мисля, че Джерен го прави само, заради парите, а за да ѝ обърнат внимание, за да я обикне някой... Защото сякаш само сестра ѝ е обичана... А тя не.
На Недим му харесва, властта и това, че той ще казва последната дума, харесва му, че Джерен я е страх от него. А той се страхува да се отдаде изцяло на някого. За мен неговото не е любов, щом избира мъстта, пред човекът, който обича !!!

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 22:14 от Габриела Радева

# 680
Ох, вече започнах да виждам Джемре и Дженк като лудо влюбена двойка. Големи надежди, дано се сбъднат.
Ооо, ако Джерен изнасили Недим, шанса да се влюби в нея ми се струва още по-малък. Дано поне веднъж тази Джерен използва главата си по предназначение и да не се съюзи с Шениз

# 681
  • Пловдив
Аз се надявам само ако вземе че го изнасили наистина да не забременее веднага Grinning искам ако има дете да е направено съзнателно и с любов. Колкото до любовта към Джемре, човека иска да вярва че обича, може и защото беше мила с него, плюс че така ще нарани Дженк. Нямам търпение да се разбере че са братя Grinning тогава бомбата ще гръмне

# 682
  • Свети Влас
Ще я използва, защото сега главната ѝ цел е да унищожи Шениз, заради бебето си... Не мисля, че Шениз като каза, че държи Джерен в ръцете си, ще е така ! Според мен тя няма да се подведе ( А дано, ама надали )...
Дано Сърма и влеее мозък в главата, че ще е прекалено глупаво от нейна страна да я остави тъпа и ограничена...

# 683
Сет на Озан и Сера
Вайс

Скъпи ти за сцената ли се готвиш? / Бюшра Ъшък

Да не би да снимат за Нова година? Джемре влезе в нея с Дженк категорично ще са заедно завинаги...

https://vk.com/darisibasimizamode?z=video-100061856_456241221%2F … l_wall_-100061856
https://vk.com/darisibasimizamode?z=video-100061856_456241220%2F … l_wall_-100061856

# 684
  • Свети Влас
Черна розичке- А дано ! Дано Джемре осъзнае, че е влюбена в Дженк...
Момичета ще сложа в скрит текст някои руски коментари, та и вие да се посмеете:
Скрит текст:
Мария, походу. Джемре еще одела облегающую ночнушку и открыла для взора Недима 😂😂😂 А Недим парень девственник, у него наверное гормональный взрыв
|Aisulu], ну насчёт девственности уже не факт,Джерен работает над этим вопросом😂
Реально помню писали как бы Дженк не изнасиловал Джемре)),ну Теперь как бы Недим не кинулся 😂😂
Диана, полностью согласна с вами. У Недима как и у Джерен на 1 месте сейчас месть и они на все готовы ради этого. Пусть объединяться и начнут свою санту барбару- този ми харесва, дано е така !
Недим любит как ребёнок. Это единственное объяснение. Ну не может человек перескочить такой большой отрезок своей жизни. От сюда и все его замешательства и промахи в расплате
Т.е. Дженк говорит, что раз для Недима есть что-то важнее любви к Джемре, жаль Джемре, которая ради Недима на многое шла

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 22:55 от Габриела Радева

# 685
  • Пловдив
Джемре и Дженк ще се осъзнаят, но тези другите двама Недим и Джерен с тях ще видим зор. А ако нея си я оставят толкова повърхносттна и загубата на детето не и оказала никакво влияние ще е много жалко, ще си е гавра от страна на сценаристите.

# 686
  • Свети Влас
Не мисля, че Сърма ще сглупи и ще я остави такава, каквато е сега... Според мен сега главната ѝ цел е да отмъсти на Шениз... Дано наистина я направят друго момиче, че Недим се влюби в нея...

# 687
  • AMS
Привет, привет!!!
Благодаря за споделеното!!!
Хич не мисля по въпроса кой с кого.
Безпокои ме напускането на Джевдет Мерджан.
Много силни моменти имаше, но от сцената с пазаруването на бельо,
ми се струва, че сериалът пое в друга посока. Много бързо им мина шока.
Сетих се за стената и Дженк. Май сблъсъкът са го отрязали
и идеята Дженк да седне в инвалидния стол, е изоставена.
За мен обаче това щеше да е по-интересно.
И кога всички ще разберат, че Дженк е бил бащата на бебето?
За сега не знаят - Джемре, Агях и Сехер.
А Дамла и Дживан ги правят на отвеяни.
Нямам надежда, че скоро Агях ще разбере, че Дженк не му е син.
Ама така ще е -  протакане, иди ми - дойде ми, а с този, а с онзи.
тоя разбрал, оня подслушал, ... Да видим до къде ще им стигне рейтинга.
А и още нещо се сетих -  това със смъртта на майката и бащата на Недим,
кога се случва не ми е ясно.
Тъй тъй съм тръгнала да се излагам, та ми се струва,
че бащата на Недим май имаше друго име, а сега излезе, че е Мюмтаз.

# 688
  • Пловдив
Дива напълно съгслана съм с теб, как бързо забравиха трагедията, че чак Джерен отиде да си купува бельо че да съблазнява Недим, макар да се надявам да е щот превъртя играта и в един момент ще избухне, и си чакам момента в който ще иде на гроба на детенцето. Дженк и аз исках да седне за малко в тоя стол да види и от другата страна макар да е живял с угризения през всичките години. Агях го манипулира Шениз както и е кеф. Дамла и Дживан държание на 12-13 годишни. Майката на момичетата наивна до няма и къде. Рейтинга скоро ще падне ако не поемат нещата сериозно особено сега след появата и на "дъщерята на посланика" много силни сериали има в понеделник ако не се стегнат няма да стигнат далече Simple Smile

# 689
  • Свети Влас
Аз не се сещам наистина, какво е името на бащата на Недим. Според мен в престрелката и убийството на бащата и майката на Недим има пръст Шениз. Надявам се, че преди да свърши сериалът ще ни покажат всички сюжетни линии и няма да го приключат на бързо...

Общи условия

Активация на акаунт