Жестокият Истанбул - Zalim Istanbul Тема 1

• 68 353
  • 756
  •   1
Отговори
# 690
Сега въртейки фрагмана забелязах,че Дженк пак е разрушен от нещо и е със същите дрехи в стаята при Джемре само където има палто на него...Какво пак е направила тази патица?
Дженк щеше да се забие в стената,но не посмя,но мисля,че ще го направи някога тази сцена не беше напразно.

# 691
Дано! Наистина дано се блъсне в стената и да влезе в болница. Надеждата ми е поне тогава да се притесних някой за него и момчето да разбере, че има хора които ги е грижа за него, а не само да го използват както им скимне. Признавам си, че искам най-много Джемре да се притесних за Дженк. Знам че звучи грубо, но .... Какво да направя... ☺

# 692
  • Пловдив
Мъчно ми е за Дженк обвинявал се е за случилото се с Недим, страхувал се е да обича, но се влюби. Когато докосна корема на Джерен нещо му трепна, сърцето като чу също, и бам веднага бебето умря, едва ли нещо ги направи щастлив и си иде. Джемре така близо до нега, а реално далече. Спи в една стая а не може дори да я докосне и пак щастлив е че е до него било то и фиктивно, а тя решила принцесата че вече няма смисъл от този брак, бебето умря Недим няма вече нищо което да го свърже с Джерен време е да си изживеят любовта 🤷‍♀️ катастрофата би била в момент в който разбере цялата истина че не е син на Агях и всички мръсотии направени от майка му. Надявам се Джемре да бъде лек за него. Ако искат рейтинга да се задържи сценаристите открито трябва да заявят кой са двойките и да ги развиват, в един момент на хората ще им писне от тези нвдомлъвки. Време е и Сахер и Агях да свалят розовите очила и да почнат да мислят. Бабата също може да покажат защо е толкова зла. А за бащите на момичетата давали ли са нещо, първия сезон не го помня много 🙈

# 693
  • Свети Влас
Джемре се знае, че е от друг баща, а Джерен и Дживан от един и същи. Май Джемре има пръст в смъртта на баща ѝ. Но, какво точно е направила не се знае. Доколкото разбирам бабата е майка на вторият мъж на Сехер, затова толкова много обича Джерен, защото е от нейната кръв ( то една любов, като на Шениз )...

# 694
  • Пловдив
Тяхното е всичко друго, но не и любов. Бабата използва Джерен, за да се докопа до парите. Шениз така и не е преживяла че любимия не я е направил съпруга не е обичал и синът от нея. Същото щеше да се повтори ако бебето на Джерен бе оцеляло, болно ми е че така го убиха сценаристите, но иначе щяхме да имаме второ копие на Шениз, надявам се сега нещата да поемат в права посока. Обаче едно не разбирам каква е гаранцията че ако Джерен "изнасили" Недим, човека няма да се разведе? 🙈  И защо изобщо се стигна до там, тя не изпитва любов към него, не че и Дженк обича 🤷‍♀️
Аз ви надух главите с Джерен и Недим 🙈 дано не ви омръзне от мен 😢

# 695
Стола го искам за Шениз, а Нериман да си я върнат на село. Една от двойките /които смятат СЦ да направят/ трябва да излезе от този дом. Като трета двойка слагам Дживан и Дамла.

# 696
От  тази история всеки трябва да излезе пречистен и то  истински .... с всичките плюсове и минуси . Най-вече Дженк . Стига се е правил на "неразбиращ " как да го направи . Ами много лесно.....както направи дете . И едва ли не разбра ,че е негово . Толкова ли е "окастрен "че да вярва ,че детето е на Недим при все въргалянето му с Джерен . . Айде  ,де !
Аз не жаля Дженк . При всичко "преживяно  и терзанията "му ,той изживя  годините си с всички неща ,които предлага живота за един млад човек . А НЕДИМ ???? Той изживя греховете на Дженк  !!!!!
Дженк не само  отне детството ,юношеството и младостта на Недим , той  му  остави спомени, които ще го съпътстват  до края на живота му. А сега даже и претендира за права във фирмата и то най-безогледно..... с ирония
Не  искам Недим  да  отстъпва за нищо  от правата си ,той има право на компенсация за всичко,което са му причинили .

# 697
  • Свети Влас
Добър вечер, момичета ! Имаме озет:

Скрит текст:
То, что узнает Недим под давлением, перевернёт всё с ног на голову.
Озет за еп. 24

Това, което Недим научава под натиск, ще обърне всичко наопаки.
Джемре вече не може да издържи. Въпреки пречките на Дженк, Джемре ще се срещне с Недим, а Недим вече ще знае истината.
Джерен ще разбере, че Недим е видял видеото. Докато тя се опитва да му обясни всичко, той е решен да я остави след себе си. Джерен е готова да направи всичко възможно, за да не се стигне до развод.
Агях ще види, че синът и племенникът му могат да бъдат един срещу друг.
Нощта, която ще бъде подготвена за Дженк и Недим, така че ледът между тях да се стопи, ще се превърне в трудна конфронтация. Планът на Шениз влиза в сила, но ще насочи споразумението на Недим и Агях в грешна посока.
И още един плакат на сомера, не съм съгласна с него, а вие ?

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 20:04 от Габриела Радева

# 698
Привет, момичета!
Разкостили сте последни епизод, но да кажа и аз две приказки.
Не ми допада поведението на Недим. Всеки му е виновен и на всеки ще отмъщава. Главната вина е на Шениз и тя трябва да си получи наказанието. Дженк може и да го е оставил да падне /все още не са показали истината за случката преди години/, но тогава са били малки деца. Случват се такива неща при децата. Недим е можело да бъде излекуван /както видяхме за нула време стана на крака/, но всичките тези години е седял в инвалидния стол благодарение на Шениз, която го е тровила. Така, че аз не виждам вина на Дженк след случката. И той не е видял спокойна младост, огризенията са го подтикнали да пие и да води разгулен живот.
Не виждам вината му и в случката с Джерен, защото тя сама многократно му се навираше в леглото. Сама си призна каква й е била целта. Той не е ходил в нейната стая, не я е търсил, не й е обещавал нищо.
Недим наистина се държи като 8 годишен хлапак /по думите на лекарката/. Всичко щял да си вземе и ги хвърля тези думи в лицето на чичо си, които му е треперел през цялото време и му е обръщал повече внимание отколкото на децата си. Не виждам какво ще прави Недим с фирмата, ако чичо му не действа нещата в нея. През всичките тези години Агях е поддържал и разраствал бизнеса/ а и преди това -  Шениз каза, че и когато брат му е бил жив, Агях е влагал цялото си време във фирмата, като е пренебрегвал семейството си/. Да предположим, че брат му загива и Недим остава сирак. Случката с падането не съществува и Недим расте здраво и задоволено дете. Благодарение на кой?!?! На Агях!!! Отново на него се пада задачата да се грижи за бизнеса и отглеждането на племеника си, докато той се изучи и стане пълнолетен. Според мен затова и Агях има някакви права в тази фирма.
Не ми харесва и с каква злобна физиономия Недим говори с чичо си. както Агьх му каза - не ти отива злобата и отмъщението /нещо такова/.
Джерен - аз не виждам никаква промяна в това момиче. Още на втория ден след операцията, тя продължава да мисли само за пари и конак. Отново е срещу сестра си, крои планове и отмъщения. Каза, че на всеки, който й се изпречи в конака, тя ще му отмъсти!? Загуби бебето си, не само заради Шениз, но и заради самата себе си. С болки и влошено здраве, тя не тръгна да върви в болницата, а се закатери на втория етаж, за да вземе камерата. Хич и не мислеше за друго, освен как да направи мръсно на сестра си. Стресова бременност имаше благодарение на това, че не мислеше за бебето, а само измисляше интриги и мръсни номера.
Дженк беше на ясно, че детето е негово, но както сам той каза на Недим - не мога да си представя да имам дете от такъв човек като Джерен! С постъпките си тя не може да предизвика обич, у който и да било. Майка й я обича, но тя как се отплаща за това - гони я от конака, непрекъснато я лъже. Сестра й я обича - тя й завижда и плете интриги срещу нея.
Както пише и в озета -  Джерен е готова на всичко, за да не се разведат. Конака, та конака!!!!!!!!!!!!
Бабата е вулгарна и извратена! Какви "ценни" съвета дава на внучката си, която е загубила детето си и е претърпяла операция само преди 2 дни!!! Не издържа поне 9 дни да минат. Никакви скрупули, никаква съпричастност, никакви терзания! ПаРи, пари,пари!
Джемре е досадна с тази прискръбна физиономия. Много ми е интересно, ако се съберат с Недим как ще са щастливи, като всички около тях ще са нещастни!
Джихан и сестрата са ми скучни и безинтересни.

# 699
Нещо неприлично физиологично, но при това раждане на мъртво дете с операция Джерен за какъв секс се гласи? Поне 50- 60 дена би трябвало да не се сеща, а пък забременяване е научна фантастика? Или аз нещо не разбирам?

# 700
Недим много неща не прави заради чичо си .Не е неблагодарен ,но може би  иска чичо му сам да си отвори  очите и да види с какви хора е живял .

Дженк не може да си представи да има дете от такъв човек като Джерен !!!! Ами що не я хванеше за косата и вън от спалнята му  ,а ?!?!?! Тя го търсела , ами да си заключи спалнята ...... и ципа!

Бил дете по време на инцидента ,но отдавна е пораснал и е свидетел на това ,което продължава да се случва с Недим ,но той избира да си трае . И не толкова невинно сключи "сделка " с Джемре . Личи си ,че  има  апетит към богатството и няма лесно да  отстъпи .

# 701
Нещо неприлично физиологично, но при това раждане на мъртво дете с операция Джерен за какъв секс се гласи? Поне 50- 60 дена би трябвало да не се сеща, а пък забременяване е научна фантастика? Или аз нещо не разбирам?

То на бабата измишльотините! Простовата жена, но пък за сметка на това алчна и нагла! /СЦ и те й се връзват на глупостите  Wink /.

# 702
  • Свети Влас
Не мисля, че Джерен в този момент мисли за пари и конак, а ще отмъщава ! А ако я изгонят няма да може да отмъсти на Шениз. Добре да кажем беше влязла в болницата, лекарите как щяха да помогнат, защото надали щяха да разберат, че е отровена...  Щом като беше все още в болницата и казаха, че по много причини можела да пометне! Не я защитавам, но не мисля, че сега мисли за нова бременност, и не съм съгласна, че ще скочи да прави секс с Недим... Да направи снимки и да го манипулира, да, но за секс не... Всеки по различен начин изявява мъката си... А и защо и е да пита дали са виждали бебето, щом не я интересува.
Тя казва- „ Може би нямаше да съм добра майка, но щях да те обичам много. Нищо на този свят нямаше да обичам, освен теб. “
Мисля, че искаше пари от Агях, за да може да живее добре с бебето си...

# 703
Недим много неща не прави заради чичо си .Не е неблагодарен ,но може би  иска чичо му сам да си отвори  очите и да види с какви хора е живял .

Дженк не може да си представи да има дете от такъв човек като Джерен !!!! Ами що не я хванеше за косата и вън от спалнята му  ,а ?!?!?! Тя го търсела , ами да си заключи спалнята ...... и ципа!

Бил дете по време на инцидента ,но отдавна е пораснал и е свидетел на това ,което продължава да се случва с Недим ,но той избира да си трае . И не толкова невинно сключи "сделка " с Джемре . Личи си ,че  има  апетит към богатството и няма лесно да  отстъпи .

1

Джерен винаги се вмъкваше в спалнята, когато Дженк е пиян. Не смятам, че някой мъж ще пропусне да се възползва от такива леконравни и меркантилни девойки, които нямат самоуважение!

Почти през цялото време Дженк е бил в чужбина. При такава властна майка, която го манипулира и му насажда непрекъснато вина, няма начин как той да отреагира на случващото се.
Сделка сключи с Джемре, защото е влюбен в нея, иска тя да остане в конака възможно най-близко до него.

София, изказах лично мнение и не държа всички да са съгласни с него Simple Smile

# 704
Ама много се засягам като пишете срещу Дженк. Първо, кой от вас би предал майка си? Второ, колко мъже на негова възраст познавате, които пияни ще изгонят жена от стаята си? И какво значи, че алчен за богатство, което смята за свое, както е прав и че Недим е необразован- на 8 годи да чете, пише или смята се е научил? За Джерен съм сигурна , че харесваше фасулчето. Но пари, конак, разкош и Дженк иска за себе си.

Общи условия

Активация на акаунт