Жестокият Истанбул - Zalim Istanbul Тема 1

• 68 632
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
Христос Воскресе!

# 121
  • Свети Влас
Хахахаха. Рускините ни питат как ви се вижда този триъгълник ?

# 122
  • AMS
   Тази вечер в Жестокият Истанбул >>>

"Ще дадеш ли дъщеря си, или не?"

"Ще даде ли Сехер дъщеря си за племенника на Агах?"

"Ще може ли Джемре, да защити Недим, като разкрие истината?"

"Няма да те оставя тук!.."

# BenimKalbim # Моето сърце

# 123
  • Свети Влас
Здравейте, момичета. Вчера не гледах епизода, но прегледах някои неща и една реплика ми направи впечатление
Недим- Джемре е МОЯ... Дали пък СЦ наистина не искат да е с Дженк... Сигурна съм, че в следващите дни ще я омъжът за Недим..
Рейтинга е ЧОК ГЮЗЕЛ. Радвам се много...
Тотал:
1. Чукур - 7.94%⬇
2. Обещание - 7.66%⬇
4. Жестокият Истанбул  - 6.80%⬆
5. Забраненият плод - 4.85%⬇
17. Съединение - 2.79%⬆

АВ:
1. Чукур - 7.01%⬇
3. Жестокият Истанбул - 6.25%⬆
4. Обещание - 4.20%⬇
5. Забраненият плод - 4.05%⬇
6. Съединение - 3.61%⬆

# 124
Здравейте, момичета!
Снощи не можах да гледам епизода, но изгледах всички клипчета в YouTube. Дженк накрая ме остави потресена. Остави се майка му да го командва и след дълги размисли я послуша. Най-вероятно няма да натисне спусъка. Или Джемре ще се опита да предотврати това и някой ще пострада неволно. Пък може и той да реши да насочи после оръжието в своята глава. А може и просто да се откаже. А за Джерен продължавам да мисля, че е напълно побъркана. Тя живее в свой собствен свят и е убедена, че ще стане Джерен КАРАЧАЙ. Всички ще ѝ се подчиняват и прочие.
Все още няма фрагман за новия епизод.
Приятен ден!

# 125
  • Свети Влас
Дано по-късно качат фраг, че става все по-интересен.

# 126
Някой може ли да даде линк към 2еп с бг субтитри?

# 127
  • Свети Влас
Някой може ли да даде линк към 2еп с бг субтитри?
Все още няма превод на 2 епизод. Когато има ще бъде качен и тук

# 128
Страхотно... Имаме си фрагман. Става много интересно. Ще се радвам, ако някой помогне с превода.

# 129
  • AMS

Селин, благодаря!!!
 Жесток фраг.
 https://vk.com/darisibasimizamode?w=wall-100061856_54121

Скрит текст:
Цитат
— В его руках оружие, а под прицелом Недим. Я все слышал что ты сказала сыну, «Моя мать права, это никогда не закончится,если кто то из нас не умрет».  Что это значит?
— Я не понимаю, как мать может сказать сыну такое, «Умрешь ты или он?»
 — Что значат, эти слова Шениз? Ты скажешь мне что сказала сыну. Ответь ответь же,что все это значит! Отвечай.
— Говори !
— Дженк, никому не говори.
— Не смей никому рассказывать что ты чудовище.
— Или тебя никто не полюбит. Я монстр! Я чудовище кто собственными руками, выбросил своего кузена с окна!
— У меня нет такого сына как ты.
— Агях, не делай этого.
— Не делайте этого.
— У меня нет такого сына как ты.

# 130
  • Свети Влас
- В неговите ръце е оръжието, а под прицел е Недим ! Всичко чух, което си казала на  синът ни: " Моята майка е права, това никога няма да приключи, ако някои от двамата ни не умре " . Какво означава това ?
- Не мога да си представя, че една майка ще каже такова нещо на синът си: " Ще умреш ти или той ?"
- Какво означават тези думи, Шениз ? Ще ми кажеш, какво е изрекъл синът ни. Отговори, отговори, какво означава ! Отговори !
- Отговори !
- Дженк на никого не отговори.
- Не казвай на никого, че си чудовище.
- Или никой няма да те заобича. Аз съм чудовище ! Аз съм чудовището, който със собствените си ръце хвърли своят братовчед от прозореца !
- Нямам такъв син като теб.
-  Агях, не го прави.
- Не го прави.
- Нямам такъв син като теб.

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 22:15 от Габриела Радева

# 131
Дива, Габи, благодаря за преводите. Шениз с всеки изминал епизод ми става все по отвратителна.
Не казвай на никого, че си чудовище!
Това го е казала Шениз на Дженк, когато той е бил още дете. Казала му е, че е чудовище. Интересно... За да прикрива себе си нарича сина си "чудовище" ли? Защото тя е най-голямото"чудовище" в този случай.

# 132
Дива, Габи, благодаря за преводите. Шениз с всеки изминал епизод ми става все по отвратителна.
Не казвай на никого, че си чудовище!
Това го е казала Шениз на Дженк, когато той е бил още дете. Казала му е, че е чудовище. Интересно... За да прикрива себе си нарича сина си "чудовище" ли? Защото тя е най-голямото"чудовище" в този случай.

Аз продължавам да мисля, че не толкова Дженк е виновен, а мама му. Вменява му вина, за да се прикрие тя.

# 133
До половината на последния епизод съм. Но нещо много страсти и викове. Здравите сили трябва да си вземат и те хапчетата, че със защитата на честта предимно чрез избиване на собствения род и морални половинчасови беседи от майка им - байгън. Майката се държи непристойно и с Агях. В името на традицията трябва да е по- почтителна с агата. Който пък е пълен идиот да не провери как едно болно момче проговори, за да се оплаче от жена му. Дженк явно е набеден от майката. Внушила му е, че той е виновен за братовчед си. Тя е разчиствала пътя към парите.

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 12:07 от victoria vassileva

# 134
До половината на последния епизод съм. Но нещо много страсти и викове. Здравите сили трябва да си вземат и те хапчетата, че със защитата на честта предимно чрез избиване на собствения род и морални половинчасови беседи от майка им - байгън. Майката се държи непристойно и с Агях. В името на традицията трябва да е по- почтителна с агата. Който пък е пълен идиот да не провери как едно болно моче проговори за да се оплаче от жена му. Дженк явно е наледен от майката. Внушила му е, че той е виновен за братовчед си. Тя е разчиствала пътя към парите.

И на мен ми идва в повече това непрекъснато викане. Еле па това малкото и гласът му един дразнещ и като завика.......
Представителите на маалата са нетактични и първосигнални, но като гледам, че във всички сериали така ги представят, значи може точно така да се говори и действа по махалите.
Направи ми впечатление, че два пъти акцентират на грозното и некултурно хранене /ако може така да се нарече тъпкането на храна в устата/ на Джерен. Със сигурност ще стане снаха и ще ги излага по приеми и вечери с гости от висшето общество.
И аз съм на същото мнение, че всичко е за пари.

Общи условия

Активация на акаунт