Жестокият Истанбул - Zalim Istanbul Тема 1

• 69 412
  • 756
  •   1
Отговори
# 255
Все още не знам дали ще ги гледам, но за сега фаворит ми е Любовта се показва с Чаалар и Бурджу. И двамата са ми любимци.

Габи, не може да изпуснем нашия любимец Чаалар Heart

# 256
И аз съм набелязала Чаалар, естествено.
Габи, а какво става с неговия филм Остани с мен, няма ли руски превод още?

# 257
Добро утро!
Аз може би ще гледам филма повече заради Бурджу. Чаалар не е от любимците ми.

# 258
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добро утро!
Аз може би ще гледам филма повече заради Бурджу. Чаалар не е от любимците ми.

О, много е сладка Бурджу, и аз я харесвам. Чаалар го гледах само във Фазилет, но не догледах сериала. Харесах го там.

А Беркер къде сте го гледали, освен във ВВ?

# 259
Светълчо, Беркер не е играл във Великолепния век, ако това имаш предвид под "ВВ" Blush
Той изпълни прекрасно ролята на Алекси във втория сезон на "Ти си моята Родина".

Ето го появяването му  на измирския бряг през есента на 1920, лазещ по нервите на братовчед си Леон /Боран Кузум/ още от първа серия на втори сезон Smiley

С Боран зад кадър, на истанбулския бряг Blush

Има новина, свързана с Беркер. Дългоочакваната премиера на филма "Babam", в който участва, ще е на 9 юни, по телевизия... хммм  ATV.  Rolling Eyes Аз щото тая телевизия я ненавиждам, затова така написах Wink Но карай, важното е, че след толкова време най-после ще покажат филма. След което се надявам поне руски превод да се появи. Силен актьорски състав е там, Беркер си партнира с Четин Текиндор, Мелиса Шаолсун, Еркан Колчак Кьостендил и др.

Последна редакция: сб, 08 юни 2019, 16:58 от oncee

# 260
  • Свети Влас
Не съм сигурна. Той ( Чаалар ) ще участва в нов филм " Ароматът на дъщеря ми ", но и с него не знам

# 261
Объркала съм се, щото не съм гледала нито ВВ, нито ТСМР.
Доста различно лице се показва изпод брадата.

А на черно-бялата снимка кой от двамата е Беркер?

# 262
  • София
Объркала съм се, щото не съм гледала нито ВВ, нито ТСМР.
Доста различно лице се показва изпод брадата.

А на черно-бялата снимка кой от двамата е Беркер?
Този вдясно. Nerd Другият е Боран Кузум.

# 263
Благодаря, Тинче.
Не мога да преценя дали ми харесва. На някои снимки ми харесва, на други - не.
Но предполагам, че в ролята ще е добър.

# 264
  • Свети Влас
Здравейте, момичета. Току що попаднах на това:

Скрит текст:
💥По информации известной журналистки Ранини Сырма Янык скорее всего покинет сериал Жестокий Стамбул и в новом сезоне у проекта будет новый сценарист
По информация на известният журналист на Ранинни Сърма Янък скоро ще напусне сериалът Жестокият Истанбул и от новият сезон ще са с нов сценарист...
Ох, не ми се мисли, какви глупости ще измисли новият СЦ...

# 265
Габи, благодаря за инфото. Може пък новият сценарист да измисли още по-интересен сценарий и поне малко да намали жестокостта в сериала.

# 266
Дано смяната на сценариста да е за добро!

# 267
Момичета, има вече превод на руски на филма "Баща ми". Гледах го заради Беркер Гювен. Играе страхотно, ролята е подобна на тази в ЖИ - само че е аутист във филма. Филмът ми хареса, но не чак много.

Гледам и аз Любов на показ. Снощната серия не ми хареса много - малко в повече ми дойде "автентичността" на роднините на булката на сватбата.

# 268
Здравейте, момичета!

Нося Ви торта ю, за да се почерпите, тъй като днес имам рожден ден. Намерих я с плодове, точно каквато обичам.
😊

# 269
ЧРД, SELIN! ;Много здраве, късмет и сбъднати мечти!

Общи условия

Активация на акаунт