Жестокият Истанбул - Zalim Istanbul Тема 1

• 68 376
  • 756
  •   1
Отговори
# 705
  • Свети Влас
Тя може би не обича Дженк, но с такава надежда го гледаше, когато докосна коремчето. Надежда, че ще я обикне, че ще обикне фасулчето... Но тази надежда умря, когато тръгна да говори за Джемре...

# 706
Добре да кажем беше влязла в болницата, лекарите как щяха да помогнат, защото надали щяха да разберат, че е отровена...  Щом като беше все още в болницата и казаха, че по много причини можела да пометне.

Мисля, че искаше пари от Агях, за да може да живее добре с бебето си...

Тя не знаеше, че е отровена от Шениз, не знаеше защо й се случва това, но не й мина и мисъл да отиде в болница. Разбира се, че не винаги лекарите могат да спасят пациента, но въпросът е, че тя не направи никакъв опит . Единствено я вълнуваше камерата.

Тя продаде бебето си за пари на Агях.

# 707
  • Свети Влас
Шениз май ще бъде в болница.

Мери не е нужно да се съгласяваш с мнението ми. Това си е моето мнение... Не ми се спори с никои ! Според теб щеше ли да се съгласи след като го роди и прегърне, да вземе тези пари...

# 708
Боже... Шениз пък защо ще влиза в болница? Джерен да не вземе пак да я души? То тая червенокоса вещица все някой я души и ѝ се налага да слага шалче. Първо беше Недим, сега Джерен... После сигурно и синът ѝ ще ѝ скочи. ... ама ме съмнява

# 709
  • Свети Влас
Не знам нови са зад кадър.
Ето още една:

Рускините пишат, че били Мине и Бахар, а после са снимали сцената с Шениз, която е в болницата.

# 710
Мен ми е интересно какъв ток спря Дженк на Джемре,че седи като ударена с тухли в стаята?

Стори на Ози:Посвещава песента Севиндже - Еркин Корай на Дженк

Когато обичаш
Когато обичаш,
Когато обичаш.
Когато обичаш, не стой, последвай я ти!
Няма време, иди и любовта ѝ поискай.
Когато обичат, хората стават съвсем други.
Побързай, отдели място в живота си за любовта.
Знай, че да обичаш е като да се родиш отново.
Изглежда бавно се влюбвам аз.
Ооо, когато обичаш..
Ооо, когато обичаш...

По такъв път поех, че не ме питай...
Повярвах, че светът съществува, само когато обичаш.
Когато обичаш, дните са съвсем други.
Знай, че да обичаш е като да се преродиш.
Ооо, когато обичаш...
Ооо, когато обичаш...

Оoo,
Виж ме, кога станах такъв?
Как стигнах до тук?
Когато обичат, хората стават съвсем други.
Знай, че да обичаш е като да се преродиш.
Ооо, когато обичаш...
Ооо, когато обичаш...
Ооо, когато обичаш...

# 711
  • Свети Влас
Може би е признал, че я обича. Още няколко зад кадър.

# 712

Мери не е нужно да се съгласяваш с мнението ми. Това си е моето мнение... Не ми се спори с никои ! Според теб щеше ли да се съгласи след като го роди и прегърне, да вземе тези пари...

Габи, няма значение какво мисля аз за момента, в който тя ще прегърне бебето си. Важно е какво направи Джерен . тя подписа, че се развежда и оставя попечителството на Недим. Тя каза на майка си - аз вече подписах. Аз взех тези пари. Ти закъсня! /21 ЕПИЗОД/.

# 713
  • Свети Влас
Има ли значение миналото ? Вече го няма бебето ! И какво стана, разбира се, че страда, но тихомълком... Пък и ако страда кой ще ѝ обърне внимание... Някои ще я пощади ли, защото страда ? Никой няма да застане зад нея, да я подкрепи в болката ѝ...
Официалната страница на Залима, пита за любимата ни двойка от този сезон:

# 714
Никой няма да застане зад нея да я подкрепи, защото тя успя да отврати всички с поведение и интриги.

# 715
Габи тази анкетка я изтървах тя свърши май обаче сега питат
Любов или отмъщение 70 процента любов - 30 отмъщение /мисля,че са прекалили с гледането на Езел и други отмъстители тези хора....

# 716
  • Пловдив
Интересна дискусия сте провели. Аз харесвам Джерен, но също не подкрепям да скача в леглото на Недим седмица след аборт. Силно се надявам да започне да се променя, но това ще стане като спре да слуша старата вещица.

# 717
Изглежда анкетата за двойки... все още е действаща...

Последна редакция: сб, 21 дек 2019, 19:51 от Melin@

# 718
  • Свети Влас
На мен ми е интересно, какво са правили Шениз и Джерен на тези кораби и как Шениз е попаднала в болницата.

# 719
  • Пловдив
Дали Джерен пак не се е развихрила, но Недим го нямало да спаси рижата вещица 🤷‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт