Инсулинова резистентност и отслабване - Тема 14

• 45 765
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
  • София
И аз съм като Таис, руси, редки и съответно невидими, и независимо, че ТСХ го държа в норма, вежди не се сгъстяват. И аз не искам микроблейдинг...

# 106
Каква ти е хранителната добавка?

# 107
  • Sofia
Каква е цената на изследване с обременяване с глюкоза ?

# 108
в различните лаборатории е различна - от 40 до 55лв съм срещала.

# 109
  • Sofia
102лв  в Кандиларов ми взеха,за ОГТТ и вит.Д

# 110
в различните лаборатории е различна - от 40 до 55лв съм срещала.
С трикратен инсулин ли е толкова?
Че в Бодимед гледам
Кръвно-захарен профил / ОГТТ (трикратно)         9,00
Инсулин (IRI)         18,00

А в Токуда (където всичко друго, което изследвам е по-скъпо)
Кръвно захарен профил – 3 кратен   7,00 лв.
ОГТТ с инсулинови нива   55,00 лв.
ОГТТ   7,00 лв.
Инсулин   20,00 лв.

Мдааааа, трябва да се пита инсулиновите нива да не се окажат само на нулевия и на първия час Rolling Eyes

# 111
  • Близко съм
Уж и моите са в норма. Тсх от 5.6 го смъкнах на 1.1. Не знам какво стана нещо друго да не би още да трябва да изследвам и аз имам ИР , но и от нея ли така да капят. Мен ме е страх лицето да си измия.

# 112
Таис, пропуснала съм какви са ти тренировките, но аз свалих кръвното с много кардио- кростренажор и пътека.

# 113
  • София
Herzen, почти като теб - купих си кростренажор преди няма и месец. Редувам го с една стара програма на Синди Крауфорд, която свалих от замунда - навремето я имах на касета и я правех с голям кеф, и няколко клипа от ютюб, основно с гирички. Тренирам по 5 дни в седмицата и пот се лее яко. Вече преместих дупка на колана, но по-важното е, че кръвното бавно започна да ми се нормализира.

Отделно в обедната почивка, вместо да се разложа на някоя пейка или на маса, както досега, и цял час да чета, последните седмици хапвам и после ходя 2-3 км. Работата ми е на компютър, това реално е единственото време от работния ден, когато мога да се движа.

# 114
Каква ти е хранителната добавка?
Довечера ще я напиша - не си нося рецептата, а все още си допивам глюкофажа и не съм я купила.

# 115
Каква е цената на изследване с обременяване с глюкоза ?

38 лева е в Цибалаб - ОГТТ + Трикратен Инсулин. Има и няколко лева такса за взимане на кръв. Последно бях там, доволна съм, добре е на отваряне в 7.30 да си там. Няма нужда да се носи глюкоза.

# 116
  • Sofia
Яка  минавка,дори ме накара да си купя глюкозата Money

# 117
  • София
 Извинявайте за офтопика, но има ли някакво значение, ако по време изследването с обременяване си стресиран не от иглата, а от самото изследване, резултати. Би ли повлияло по някакъв начин това?

# 118
Стресът и тревожността покачват кръвната захар.

# 119
  • Sofia
Не трябва да има стрес и напрежение.

Общи условия

Активация на акаунт