👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 4

• 30 203
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
7 точки имам аз! Simple Smile Даже мога да ги направя и 8 щото рибата само гледах като я ловяха и слагах стръв! Иначе и водорасли съм яла и жабешки бутчета! Simple Smile

# 571
Тези двете няма сила, която да ме накара да ги опитам. Един път щях  да се прежалвам със спирулина , като ме лъхна тоя мирис приключих окончателно във всякакъв вид с водораслите.

# 572
А ако без да искаш се понагълташ в морето с водорасли, брои ли се.

# 573
Тези двете няма сила, която да ме накара да ги опитам. Един път щях  да се прежалвам със спирулина , като ме лъхна тоя мирис приключих окончателно във всякакъв вид с водораслите.
Моят опит с водораслите беше в Китйски ресторант, в салатата, втори опит няма да има, миришеха на тиня!

Последна редакция: пн, 22 апр 2019, 13:36 от mimi.7299

# 574
  • София
Гледам, че сложиха Никола на корицата във ФБ. Да не е той главния герой тази седмица. Thinking

# 575

Да обобщим.Ако изтървеш тиган се брои за хвърляне на тигани, ако се нагълташ с водорасли в морето се брои и ако ти се запали олиото в тигана се брои за фламбе;)

# 576

Да обобщим.Ако изтървеш тиган се брои за хвърляне на тигани, ако се нагълташ с водорасли в морето се брои и ако ти се запали олиото в тигана се брои за фламбе;)
Ехааа, значи съм напред

# 577
  • Sunshine state
Гледам, че сложиха Никола на корицата във ФБ. Да не е той главния герой тази седмица. Thinking
Дано да не е, че.. Angry

# 578
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Знаех си. За тиганите бях сигурна.
Засега, cherie.  Blush Ама никога не е късно да стане човек за резил.  Laughing

Мими, то да се сложи стръв е най-ужасното нещо, ако са червеи. Аз съм ловила риба, но стръвта ми я слагаха асистенти и пак те откачаха хванатата риба от кукичката. Blush  Laughing

# 579
  • 221B Baker Street
4 точки и за мен. Не знам, само за професионален конвектомат ли става дума?! Защото моята микровълнова е комбинирана и има функция "конвектомат", броЙ ли се?! Grinning Иначе съм опитвала жабешки бутчета и суши с водорасли. И змия съм яла, ама я нямаше в теста...  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 580
  • София
Имам 1точка.
Никога не съм ловила риба.
За риба с компания съм ходила, но това нищо не значи.
Зяпач Simple Smile

# 581
Имам 1точка.
Никога не съм ловила риба.
За риба с компания съм ходила, но това нищо не значи.
Зяпач Simple Smile
Имаме победител. Wear CrownEgg

# 582
Блиц са излезли със статията с името на победителя, слагам я в скрит текст.

# 583
  • София
Не ми се вярва. newsm78

# 584
  • ГО
И на това ще съм доволна стига да не
Скрит текст:
бъде на финал с Никола. Важното е Тихомиров да не е победител, пък кой ще е...

Общи условия

Активация на акаунт