Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 4

  • 23 860
  • 736
  •   1
Отговори
  • Испания
  • Мнения: 37 503


Световноизвестното риалити състезание за професионални готвачи Hell’s Kitchen стартира миналата година в телевизионния ефир на България. Трикратно номинираното за наградата “Еми” британско предаване, на което лице в САЩ е най-популярният готвач в света - Гордън Рамзи, отново ще е част от програмата на NOVA. Телевизионното зрелище Hell’s Kitchen – формат на ITV Studios, се излъчва в 19 държави по целия свят с над 50 сезона и повече от 700 участници.











Шеф Ангелов: "Искам да създам лидер в сезон 2 на Hell’s Kitchen България"



“Новите предизвикателства във втори сезон на Hell’s Kitchen България ще са свързани с това да създам отбор. Искам да създам лидер и той да бъде одобрен от всички участници”, разкри шеф Виктор Ангелов в интервю за “На кафе” и допълни, че очакванията му сега са по-големи, отколкото в началото на първи сезон на предаването.

“Всички желаещи кандидати имаха възможност да изгледат какво ги очаква и да се подготвят както емоционално, така и кулинарно. Трябват комплекс от качества, за да се запишеш в подобен формат. Може да си приготвял миди “Сен Жак” хиляди пъти, но важното е как се справяш в моментите на напрежение. Стресът играе решаваща роля при представянето”, смята водещият на  най-вълнуващото телевизионно състезание за професионални готвачи.




“Все повече успявам да се владея и да не ми се налага да натрупвам пара, която да изпускам в даден момент. Всичко е въпрос на ситуации. Високият тон е следствие на многократни повторения и липса на промяна в това, което получавам”, сподели шеф Ангелов, който е известен със своята взискателност към участниците в световноизвестния кулинарен формат.













Скрит текст:


Официална страница

ФБ

# 1
  • Пловдив
  • Мнения: 3 056
Пренасям си питането - извън грешката с тестото на Чилева, какво друго обърка тя?

# 2
  • Другата България
  • Мнения: 29 054
С благодарности на Смайли newsm51 за прекрасното оформление и всичко, което поства в темите.

И с надежди за отпадане на Петко тази седмица.

# 3
  • ГО
  • Мнения: 3 877
Записвам се в новата тема.

Само на мен ли ми е странна устата на Светлана? Стиска ли я, прави ли я такава или си е така естествена?

# 4
  • Мнения: 5 436
По принцип, който и да отпадне ми е все тая - нямам чак такъв изявен фаворит като миналата година. Тогава колкото и да не ми е симпатичен Дани Спартак, си беше ясно, че заслужава да е на финала с Филип. Сега за там виждам Тихомиров /на който също не симпатизирам/ и .... тук вече ми е трудно. Може би Никола.
Единствено ще ми е мъчно за Вартичка - много миловидна, но не е за финал.

# 5
  • Мнения: 13 131
Благодаря за темата. От жените категорично нямам фаворит. От мъжете.. знае се кой.

# 6
  • София
  • Мнения: 18 217
Смайлис, cherie, хиляди благодарности за огромния труд и прекрасната тема!  Hug

На финала и аз виждам Никола и Тихомиров, от жените ми е трудно да преценя коя има най-много знания и умения.

# 7
  • Мнения: 5 682
Смайлко, благодаря! Flowers Hibiscus

И аз на мнението на Рейна.Simple Smile
Тихомиров нещо спомена, че Петко е като 4-годишния му син? Не знаех, че е татко.

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 16:27 от Cafelate

# 8
  • Мнения: 4 029
Благодаря и запис!

# 9
  • Мнения: 5 771
Благодаря, Смайлис Flowers Hibiscus

Никоя не става от жените, сладка е Варта, но не е за гурмета. Тихомиров е най-добрия според мен, въпреки ужасния му характер и психарския поглед.

# 10
  • Мнения: X
Човек да не си каже мнението значи...
Подкрепям Гичка Simple Smile

# 11
  • Мнения: 3 307
От мъжете.. знае се кой.
Петко, нали? Smile

# 12
  • Мнения: 13 131
Сакън. Той Петко си е победител в собствената си глава.

# 13
  • София
  • Мнения: 7 227
Откровенно казано снощи най лошо впечатление ми направи супата на Варта.
Топчетата бяха почти като за кюфтета по чирпански, второ какво е това фиде.
Тази супа се прави по принцип с ориз, застройка, магданоз и така.

Гичка и чубрицата е без комент.
Аз такава подправка не ползвам в супи.

# 14
  • Мнения: 883
С повечето от коментарите и оценките на Гичка не съм съгласна, но за едно беше права - крем супата наистина беше прекалено гъста, по-скоро беше пюре.

Общи условия

Активация на акаунт