👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 4

• 30 284
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Шефа като казваше на пецата  утре ще видим срещу кого ще се изправиш
на дуел  забелязахте ли как погледна към женския отбор, сякаш се издаде че е нагласено утре да номинират някой от червения.
Според мен по скоро Петко се надява да е някой от женския отбор, понеже е кръгла нула пред останалите момчета. Или поне си мисли, че може да бие някоя от жените.
Едва ли участниците да знаят кой, кога ще го номинират.

# 316
Тихомиров в две поредни предавания се дъни, очаквам съвсем скоро същото да се случи и с Никола. Днес го хвали и вижда младото си "аз" в него, след няколко дни ще му мята стековете по тавана. Simple Smile Няма да се учудя скоро пак да го видим с оранжевата престилка.

# 317
Много искам да изгони Ралица вече. Този рамбо няма място в женския отбор. Отвратителна е с държание и даже не може да готви. Все някой й е виновен, а тя като е виновна се покрива и не го споменава. Мисли си че може да мине между капките

# 318
  • Sunshine state
Ауу, направо ми напълниха душата, давайки Никола 😍 То красота, то чудо..
Петко го искам вън. 😡 Писна ми да му слушам простотиите, мина му отдавна времето. Ралица и тя е за гонене, но не и преди Петко.

# 319
  • Ню Йорк
И това едно към едно от Рамзи /пожарникарите/.

Не знам кой искам да спечели, но знам кои не искам на финала: Бабушка, Ралица и Тихомиров Wink

# 320
  • София
В рекламата Ангелов се караше на Варта. Може да направи един "любовен" сблъсък между Пецата и Варта.

# 321
  • Sunshine state
За пореден път анонса бе много далеч от истината - ние си мислихме, че някой ще подпали кухнята, а то..
Аз мисля, че Ралица или Веско ще са номинираните довечера. Хвърлил им е око нещо.

# 322
Аааа, за бат Весо няма да се разберем!

# 323
  • Sunshine state
Аз смятам, че бе прекалено строг с него вчера, човекът не заслужаваше толкова критики.

# 324
  • София
Надявам се да е Ралица.

# 325
Аз смятам, че бе прекалено строг с него вчера, човекът не заслужаваше толкова критики.
Мчи да, кво му е направил Пухчо....

# 326
# 327
Само мен ли ме дразни Цветелин🙄, даже Тихомиров ми е по- симпатичен, въпреки, че играе много мръсно понякога.
Честно, с това дондуркане на Пецко прекаляват. Всеки епизод някой е назначен да го надзирава и да му оправя бакиите. Аман вече😝😕

# 328
  • София
Петко вчера една престилка не можа да си сложи като хората, а се очаква, че е готвач Simple Smile
Пак добре, че не направи някой възел около врата да го спасяват.

Трябва да си ходи, шут, шут, ама писва вече.

# 329
Петко никога не ми е бил забавен и смешен. Напоследък чак ми става жал за него, толкова е неориентиран.

Общи условия

Активация на акаунт