Отговори
# 585
Тед - Astrea Ortho Simple Smile

# 586
  • София
Предстои ни да се преместим в новото ни жилище, за което бих избрала Ортопедичен матрак Тед  Astrea Ortho, защото страдам от болки във врата и гърба. Смятам, че ще остана доволна от избора си. Simple Smile

# 587
Матракът ни е на Тед, купуване преди 3 години, но не зная точно как се казва моделът - ами, не сме доволни! На места хлътна, не ни е и удобен. Скоро мислим да го сменяме, но мъжът ми вече е скептичен към Вашите матраци:neutral_face:

# 588
  • Пловдив
Смятам, че Astrea Ortho би бил подходящ за мен. Това, че е ортопедичен, е най-определящото при избора ми.

# 589
# 590
  • Пловдив
Отдавна гледам ЛУКСОЗЕН ДВУЛИЦЕВ МАТРАК CYDONIA / СИДОНИЯ /. Просто ми се вижда страхотен и покриващ нуждите ни. Надявам се скоро да го имаме.

# 591
Да разбира се!С хубав матрак денят е прекрасен!

# 592
  • София
Здравейте!
Да, възможно е да разреша голяма част от проблемите си със съня чрез избора на подходящ матрак.

# 593
Моят избор е FAVOURITE NOVA Orthopedic. Мисля,че този матрак е най-подходящ за мен, защото имам гръбначни проблеми.

# 594
Спрях се на ортопедични матрак, защото имам болки в кръста и гърба .

# 595
# 596
Избрала съм Ортопедичен матрак Тед  Astrea Ortho. С гръбначно изкривяване съм и след прочетеното тук, мисля, че той е най-подходящ.

# 597
Това е моят избор:
https://ted.bg/ted-bed/mattresses/memory-silver-flex-e
Но преди 2 години, когато купихме нова спалня, сложихме и нов матрак TED, но не си спомням кой точно матрак сложихме тогава.

# 598
За себе си избирам FAVOURITE NOVA Orthopedic. Уверих се, че с подходящ матрак и сънят е качествен, и болките в гърба изчезват.

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 16:19 от beki8

# 599
Матрак Nord Star ,защото интелигентната- Spring Super Comfort технология с цели 2000 опорни точки и впечатляваща височина създава несравнимо чувство за добра опора и свобода на движението ,а слой кокос допринася за повече стабилност на конструкцията .

Общи условия

Активация на акаунт