Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 16

• 44 638
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
С риск да прозвучи зле и да омаловажа работата на лекарите от ЖК, там трудно се хваща сериозен проблем. Затова разчиташ на специалистите по фетална морфология и евентуално доплерите в късните седмици. Така че, ако се чувстваш спокойна с нея и имате нормална комуникация, по-добре не търси други лекари. Казвам го от личен опит. Искаш най-доброто за теб и за детето ти, но никой не може да се презастрахова на 100% Hug

# 76
Благодаря Cristi. Тя е много сладка и нямам никакви притеснения. Само не искам да се окаже, че е млада, появрвала си е и нещо оплеска накрая. Но то няма как да го знам от сега, та ще видим. Дано след време влезна аз да дам повече информация за нея и да е само положителна! Simple Smile

# 77
И аз подкрепям мнението на Кристи.

# 78
Здравейте, след 30 г.с. Налага ли се да се прави доплер няколко пъти или веднъж е достатъчно?
В 32 г.с. Ми правиха и сега следящата ме аг каза да отида пак в 36 г.с. Мислех, че само запис на тонове е достатъчно. Не съм чувала, че се прави доплер толкова често.

# 79
  • Варна
Прави се доплер и на всеки две седмици ако има нужда нещо да се проследи или провери. Защо те притеснява? То всичко е много индивидуално в последните седмици 😊

# 80
Аз правех всяка седмица, защото бебето беше много голямо, имаше на 2 пъти съмнение за изтичане на води, за собствено успокоение и защото Георгиев ми се отразяваше много добре Simple Smile

# 81
Ами мен не ме притеснява, просто не съм чувала, че това изследване трябва да се прави често. Тогава в 32г.с. кръвоснабдяването беше супер, но Георгиев каза, че бебето било малко по-малко. Аз не вярвам особено на тези мерки, но сега аг ме праща пак на доплер явно заради мерките, въпреки че тя си я мери бебка и казва, че си отговаря. Досега не е имало проблем с кръвотока, затова се замислих...

# 82
  • София
Мен ме пращаха на доплер на всеки 10-ина дена в последните два месеца, за да се следи как е кръвотока към бебето поради преждевременно застаряваща плацента.

# 83
  • В сърцето на любимия човек
Аз много харесвам д-р Станева, наблюдаваше още първата ми бременност като специализант и беше много внимателна както в работата си, така и към мен (бях с рискова бременност с много контракции, лежах почти всеки месец в болницата). С втората ми бременност също я засякох няколко пъти. Според мен е добър лекар, не винаги младостта е недостатък, а по-скоро обратното, защото младите лекари се стараят да се докажат и утвърдят.

# 84
Аз съм в момента в 31+3 г.с. и вече два пъти ходих на доплер - веднъж в 27 седмица, веднъж в 30-та, а нямам показания за бебето или околоплодни води, освен риска от преекламсия.
Малко оф топик, но определено искам да похваля кардиоложката д-р Кавкова, определено професионално отношение и обстоен преглед.

# 85
Аз ходех всяка седмица месец преди да родя, защото бебето изоставаше с растежа, въпреки че до даден момент кръвотокът беше добър. Няма лошо дори да е превантивно, а и действа успокояващо.

# 86
Днес точно минах доплер и наистина и на мен ми подейства успокояващо Relaxed
Както казах, последният път кръвотокът беше супер, само бебка вървеше малко дребна на тегло. Оказа се обаче, че е качила повече от 1 кг. за по-малко от месец. Направо не можах да повярвам! Аз все си мислех, че ще е дребно бебе и се опитвах да се примиря и да не мисля лоши неща. Сега вече съм спокойна.

# 87
  • Варна
Момичета, някой може ли да ми даде телефона на Д-р Павлова?

# 88
Момичета,  има ли някоя раждала при д-р Паавлова да каже впечатление?
Предварително благодаря!

# 89
Здравейте, предстой ми записване за женска консултация-опциите са ми следните доктори: Кайрякова, Стоянова, Иванчева, Кръстев и Ненов.
Искам доктор,с който може да се комуникира и по тел., но незнам кой да избера.
Може ли ако някоя от вас се е следила при тях да ми даде съвет и мнение.

Общи условия

Активация на акаунт