Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 16

• 44 660
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, колко струва преглед при дежурен лекар (примерно днес) в Надежда?

# 631
  • Пловдив/София
Ако е по спешност- таксуват спрямо случая. Май ми взеха 40лв за преглед и тонове в неделя, а един път нощем- само 20 (но беше за 5 минути).

# 632
  • Sofia
Записът на тонове кога започва да се прави всеки ден? При мен сега е веднъж в седмицата, но ще ми стигне до 39 седмица това, което е в пакета. После 40-та ли се прави всеки ден платено или след термина?

# 633
Когато бях веднъж на тонове, акушерката каза, че всеки ден се правят записи след като мине термина.

# 634
За спешен-60 лв. за 5 мин грубо държание,при положение,че бях със зацапване в 5г.с. Предписване на неадекватна и много скъпа терапия. Това преди 1 месец. Пациент съм на клиниката от 2014.

# 635
Брее, кой е бил грубия доктор?

А защо неадекватна терапия, как разбра?

# 636
Брее, кой е бил грубия доктор?

А защо неадекватна терапия, как разбра?
От всепризнат доцент и репродуктивния ми д-р,както и майка ми,която е акушерка(пенсионерка вече).
Не целя да опетнявам или изтъквам имена-споделям цена на преглед и преживяно,затова няма да го посоча,но след “прегледа” попрочетох за него и е всеизвестен със сърдития си и груб тон.

# 637
Малко е смешно да се плюе по някой уж с цел да помогнете, но да не казвате име за да се знае.

# 638
Кажете,кажете.Тук сте анонимна.

# 639
На мен пък ми стана интересно каква е била препоръчаната скъпа терапия при зацапване.

# 640
Здравейте момичета😊 Имам въпрос към тези който са се следили в болницата. В момента съм в началото на 8 месец. Следя се при д-р Генадиева. Преди седмица бях на ЖК при нея и ми каза, че този месец изобщо няма да се видим и да запазам час за началото на октомври. Стана ми странно все пак в 8 месец нито един преглед. Каза, че целия септември им бил пълен. В групите тук даже пишат,че от 8м. ходят на 2 седмици на преглед.

# 641
  • Sofia
При мен бяха веднъж месечно прегледите, само в деветия месец на всеки две седмици.
Иначе и при мен имаше около един пропуснат месец, заради отпуска на следящата ме. Но пък ходех на тонове в този период, така че не го мислех много.

# 642
При мен бяха веднъж месечно прегледите, само в деветия месец на всеки две седмици.
Иначе и при мен имаше около един пропуснат месец, заради отпуска на следящата ме. Но пък ходех на тонове в този период, така че не го мислех много.
Аз също имам запазен час за тонове но нещо ми е притеснено ,че чак в 9 м. Като им е пълен графика да си назначат още лекари. Запазването на час е ад чакаш по 7 - 8 мин на телефона . Извинявай но нещо съм яхналя метлата 😅😅😅

# 643
  • Sofia
Здравейте, да ви питам за багажа за родилното.

Може ли направо целия багаж да си занесеш, а не на първо посещение да ти носят основния, както пише на сайта?

Забелязвам, ще в списъка за самото раждане не пише да се носи еднократно бельо, ами чак на свиждането. Това значи ли, че там дават на първо време някакво или все пак да си занеса?

# 644
Здравейте момичета, искам да попитам, ако някоя от вас е правила PRP терапия на яйчниците. 3 поредни месеца ли се прави? Имаше ли ефект при вас? Какво е подобрението след това, дали по-хубави яйцеклетки се вадят? Понеже едновременно с нея се прави и пунция, дали за двете по отделно се плаща?

Общи условия

Активация на акаунт