СЕПТЕМВРИйски мами 2019 - Тема 3

• 30 219
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте мами и бъдещи мами 😊😊
Някой знае ли за работа, която е подходяща за бременни.Немога да си стоя в къщи, не ме свърта на едно място. А се чувствам добре и сред хора ще ми е още по-добре. Става въпрос за временна до август. А вие работите ли и как се чувствате

# 316
Привет, момичета и честито Възкресение Христово! Бъдете здрави, щастливи и обичани Simple Smile Yellow Heart

Zarinkata, ако в теглото на бебето няма изоставане спрямо предишния преглед, няма от какво да се тревожиш. Всички се развиват различно, все пак има и унаследяване на нашите гени. Моята госпожица например е много дългокрака, но аз съм 176 см., така че е обяснимо Simple Smile 

Gergana.kanewa0611, защо не помислиш за някакво хоби или курс, с които да си уплътняваш времето? Рисуване, кулинария, фотография, езикови курсове и т.н. Аз съм си харесала един графичен дизайн и мисля да го пробвам. Работа, подходяща за бременни, е разтегливо понятие, зависи от уменията, които имаш.

Аз съм на ФМ в петък и вече не ме свърта. От тогава трябва да изляза и в болничен, ако всичко върви по план. 

# 317
Днес ходихме до магазина, в който беше леглото, което харесах(комбинираното). В крайна сметка с ММ решихме, че е прекалено голямо, като размери и не ми допадна много на живо и материала, и шкафчето към него.
Избрахме друго легло с шкаф, на още по-голяма промоция + страхотен матрак, а като подарък има от тези модерните кошчета за памперси. Депозирахме и ще ни го докарат първата седмица на Август да си го сглобим и да сме готови.

Останаха само някои неща, предимно за болницата и ще сме готови.

# 318
  • Sliven, Bulgaria
[днес и аз бях на фм и съм силно притеснена от това,което видяха....някакв израстък или шесто пръстче на крака.Тя ме успокой,че не е нещо притеснително,но аз съм направо в ужяс

# 319
[днес и аз бях на фм и съм силно притеснена от това,което видяха....някакв израстък или шесто пръстче на крака.Тя ме успокой,че не е нещо притеснително,но аз съм направо в ужяс

Спокойно! Щом лекарят ти не се притеснява, няма смисъл и ти да го правиш. Може да се стопи, а може и след раждането да прецените дали да го махнете. Не го мисли, това да е проблемът! ❤

# 320
Здравейте. Включвам се и аз към вас. С термин 05.09. съм Simple Smile

# 321
И моята ФМ мина днес. Всичко си е нормално, моят АГ правилно е видял - момиченце чакаме Sparkling Heart Само това ме притеснява, че лекарката каза да се водим по термин 10 септември, а моят АГ ми е дал 31 август, та ще видим какво ще ми каже на следващия преглед. Иначе девойката е около 400 гр, седалищно разположена, а аз се чудя защо толкова странно я усещам на моменти, все едно ще тръгне да излиза Joy

# 322
До мамите от Пловдив, къде правите ФМ,? Дадахо ли ви диск и снимки, и цена каква е?

# 323
До мамите от Пловдив, къде правите ФМ,? Дадахо ли ви диск и снимки, и цена каква е?

Аз ходих при д-р Троянчев в частен кабинет. Прегледа струва 80 лв. и продължи около 40 мин. Накрая ни даде документи, снимки и диск с прегледа.

# 324

Аз ходих при д-р Троянчев в частен кабинет. Прегледа струва 80 лв. и продължи около 40 мин. Накрая ни даде документи, снимки и диск с прегледа.
Благодаря Simple Smile кабинета още ли му е там до тунела? Дали днес ще работи, да звънна за час? Че мн се замотах, а вече съм 21г.с.

# 325

Няма от какво, моята дъщеря има 6то пръстче на крака. Първата година бях много шашната,беше ми много гадно,водех я по доктори... В един момент си дадох сметка, че наистина това е само козметичен проблем и тя като порасне ще реши дали ще се оперира. Сега си расте здрава,умна и винаги усмихната малка дама. Heart
Ако това е единственият проблем, от личен опит ти казвам леко да се успокоиш и да се радваш на бременността, успех и спокойно

# 326
  • Пловдив
Здравейте момичета! Гледам доста сте пописали, а аз докато разбера, че сме с нова тема и тя стигнала средата 😁 Аз утре съм ФМ и май доста се ошашках дали всичко ще е наред, че покрай проблемите с баткото само се моля бебка да е здрава.
Гледам доста теми сте обсъждали, та да се включа в някои. Първо за леглата - за сина ми бяхме взели трансформиращо се и не съм очарована, докато беше в бебешки вариант ми идваше много високо и едва оставях бебето в коша, а съм 1. 75м висока, та сега ще ползваме сгъваемото, което ни беше за из път. За дрешките макар да имам доста за начало мисля по-големите размери да взимам някои от лидъл, защото стават за сушилня и така си спестявам влагата зимата. Някой знае ли в Пловдив магазин за дрехи от Англия? На Джордж са им добри дрешките. За козметика още се чудя каква да е. С баткото бяхме на Мустела и бях доволна докато не му излязоха червени петна по краката и вкарах филма, че е козметиката.
Една мама беше споделила, че е родила нормално след секцио. Много ми се иска този път да не съм под ножа, но не знам до колко моят лекар би се съгласил.

П. С. Извинявам се, че пиша толкова разпиляно и скачам от тема в тема, но синът ми може да е много досаден, когато му е скучно.

# 327
Привет, мами имали някой с ниско долу коремни болки?

# 328
  • Пловдив
Аз ходя при д-р Борис Стоилов, снимки ми даде, но диск май не записват. Цената е 100 лева.

# 329
Привет, мами имали някой с ниско долу коремни болки?

Аз съм с такива в момента, даже вчера вечерта се усилиха много и матката ми се усещаше като твърда топка, та ходих и до спешното. Изписаха ми Папаверин 3х2 и Магнерот 3х2, с уговорката ако не ме отпусне и днес, да си стегна багаж за болницата... :/

Общи условия

Активация на акаунт