Пълна мистерия - жени или хазарт

• 6 885
  • 130
  •   1
Отговори
# 90
Според мен с такива дребни покупки не може да натрупа подобни дългове. Особено при положение, че работи.
Всъщност ти сигурна ли си, че е ходил на работа?
Историята познава и такива случаи.

# 91
за 2 години, натрупал 15 000 към работодателя си

Да натрупа задължения към Пеевски и да не му ги търсят 2 години? Я пак! Satisfied

# 92
Да, това е най-голямата ми мъка, че лишавам децата от любовта на баща им. Обичат го и е бил винаги добър с тях, грижовен, справедлив. След първия запор, ревовете му, разкаянието, аз му повярвах. Заживяхме хармонично, не ме е притискал да се връщам на работа, а се съобрази с моето желание до към 3-та година да ползвам майчинство. Затова и родих близнаците. Трябвало е обаче да бъда нащрек. Уви!
Сигурна съм, че е работел, винаги имаше служебен автомобил.
Биткойни не са, аз "копах" един месец онлайн и видях, че нищо не се случва. Мъжът ми не е много запознат с крипто валутите, мисля.
Колкото до Пеевски, говорих с бивша колежка на мъжа ми и първоначално
тя сподели, че нямало как да "раздуе" финансов балон с билетите, тъй като от задълженията на клиентите зависела заплатата. При втория разговор с нея обаче, дали бе премислила или разговарял с него, спомена че можело и да се завъртят парите.

# 93
  • София
Аз лично мисля, че какъвто и да е човекът, щом се е държал с любов и привързаност към децата и не ги е тормозил е много жестоко заради Вашия егоизъм и чувства да му отнемате правото да ги вижда.
Моля??? Това майтап ли трябва да е

# 94
Призовах го да е открит и честен със себе си при психолога, иначе и тези пари отиват на вятъра. Ще видим как ще потръгне, ще търси и психиатър. Дано любовта към децата му даде сили.

# 95
Добре, ние тук си гадаем, а кой знае какво е станало и става в момента. Какво бих направила аз - в Камарата на ЧСИ има обща база данни с всички изпълнителни дела. Отиваш при някой свестен ЧСИ и молиш за справка какви дела е имало и има в момента. Плаща се, но не голяма сума, преди години беше 12 лв., за да проверя една фирма/физическо лице. Така ще видиш колко дела има, кои са кредиторите и по тях ще се ориентираш само кредити, да не би да е и стари записи на заповед или кой знае.

Детектив не знам дали ще свърши работа, но можеш на доверени близки/приятели да искаш помощ. Все някъде, някога нещо се е издал и показал и няма начин да не излезе. Дискретно разпитайте, оглеждайте се, няма начин да не се появи ясна улика.

Намери си друг адвокат. Хазарт, дългове и не дай боже, наркотици, са опасни не само за него. Пълно право ще имаш да искаш от съда срещите да са кратки, само в твое присъствие. Хубаво, купувал на децата, грижи се, но ако стане нещо опасно? Щом по-доброто му "аз" се е скрило някъде, или е било преструвка, или става въпрос за психическо разстройство.

Поставяш ребром въпроса пред близките му. Или ще ти кажат, или ще го направят в бъдеще, пред съда. Не знам дали ще се стигне до съд, но това може да ги стресне.

Дребни и ненужни покупки всички правим, преди години като беше жив, баща ми понякога купуваше без много да мисли трябва ли ни непременно и дали можем да си го позволим. Но от такива неща не се влиза в тежки дългове.

Какво значи, че няма условия за децата? Няма жилище, мръсно е, не се отоплява?

# 96
А ако е прост глуповат, с ниска финансова култура и лъжец, какво, ще му простиш ли?

# 97
Имаше 2 дела, споразумя се с ОТП факторинг, разплати се към ЧСИ-то, дължи и в ПИБ. Въпросът е, че явно дължи и на физически лица. Живее в неремонтирано жилище, за каката е спретнал стая, а за близнаците щял да купи легло. Дано не е скоро, че душицата ми...Ще опитам пак да изкопча нещо от екс свекървата, но се съмнявам, че и нея лъже.

# 98
  • Най-красивата страна
Точно заради децата трябва да разбереш в какво се е забъркал бившия ти.Тогава ще можеш да прецениш до колко е безопасно той да се вижда с тях.

# 99
Според мен е затънал някога и всичко след това е следствие. Трябва да намериш първопричината, а тя може да е преди да се запознаете даже. Кой ти звъни можеш да откриеш дори и чрез познат, работещ в моб.оператор, да не говорим за полицията. Как го търпиш това 7г.и не си направила нищо по въпроса?

# 100
Арми, работя за мобилен оператор. Номерът ми е важен, със служебни достъпи до информация. Мога да го сменя, но не и да разбера кой ми звъни.

# 101
Да не би по някаква случайност да е купувал биткойни?

Биткойните се копаят, много по-логично е човек да инвестира в техника и видео карти и да си ги копае сам, отколкото да купува биткойни

Купуват се в пъти по-лесно. От години не се копаят с видеокарти. Има си брокери, с дебитна карта дори се купуват.

# 102
Добре, но как го описваш като грижовен и справедлив, след като човека е довлякъл такива неприятности на семейството си?

# 103
Според мен е нещо от типа на trader.bg, но конкретността на залаганията няма никакво значение. Има значение, че:
- парите изчезват стремглаво
- лъже най-близките си
- очеизвадно е зависим

Това не го прави лош човек, но авторката не бива да го спасява, а да сложи точка и да спасява себе си с децата. Дано психологът и психиатърът не са манипулация за пореден шанс и надежди. Много изхабяващо на време и ресурси. На децата следва да се говори истината, каквато е. Не могат да се спрат контакти и не бива, но, ако условията не стават, не стават. И в това няма емоции. Бил им баща, верно, ама вместо на изи кредит, да ги беше дал тези пари за обзавеждане. Той пак си им е баща, ама да направи дом, пък тогава да бащенее. То, така, всеки знае - един опъва каиша, пък другия си обслужва психопатиите, докато го играе родител.

Изобщо, трябва да се мисли рационално, за да се ограничат и психическите и физическите (финансови) щети.

# 104
Бианка, човешката природа е дуалистична, носим и черното и бялото в душите си. Светът е шарен. А любовта винаги го оцветява още повече, та е трудно да си даваме ясна равносметка понякога.

Общи условия

Активация на акаунт