ЧАГ ИВАН АПОСТОЛОВ

• 17 886
  • 100
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Може би под "свръхамбициозна" се разбира "претенциозна" Simple Smile

# 91
Здравейте, вече и нас ни тресе седмокласната треска и сме в чудене за ИА - пасва ни много като локация, четох отзивитв тук, които също са доата позитивни, но не са много актуални. Моюя тези, които са с деца в 8ми/9ти клас - споделете актуални впечатления. Сигурна съм, че ще е доста полезно.

# 92
  • Sofia
Дали, някой може да направи паралел между Иван Апосполов и Питагор в гимназиален етап?

# 93
Здравейте! Много ще съм благодарна за актуални отзиви за училището! Имам седмокласничка и заедно проучваме гимназии, включително частни. Много ще са ни полезни отзиви от хора с впечатления от това училище.

# 94
  • София
Здравейте!
Ние вече сме на финала - 12 клас и все още продължавам да твърдя, че това е Училището с главно "У"!

*Английски език на Proficiency ниво;
*Учители, които са едновременно преподаватели, ментори и приятели;
*Среда от интелигенти, амбициозни и с различни извънучилищни интереси деца;
*Развиване на т.нар. "меки умения", пречупено почти през всеки предмет;
Синът ми продължава да ходи на училище с голямо желание и вече започна да му става мъчно, че скоро ще приключи.
Ако Ви интересува нещо по-конкретно питайте.

# 95
Здравейте, каква е процедурата за прием в гимназията?

# 96
  • София
Има изпит по БЕЛ и математика, който се провежда през месец март. Могат да се явят ученици с успех 5.00 от първи срок. Приемат 60 деца. Напливът миналата година беше сериозен и много деца, не можаха да се класират.

# 97
MissMishona Много благодаря за полезната информация! 😊

Относно успеха от първия срок - балообразуващ ли е, т.е. има ли значение колко над 5.00 е, или е само критерий за допускане до кандидатстване?

# 98
MissMishona Много благодаря за полезната информация! 😊

Относно успеха от първия срок - балообразуващ ли е, т.е. има ли значение колко над 5.00 е, или е само критерий за допускане до кандидатстване?
Няма значение колко над 5.
"Гимназията приема 60 кандидати, завършили 7. клас и класирани според своите резултати от приемния изпит".

https://ivanapostolov.bg/admission2025/

# 99
Ние вече сме на финала - 12 клас и все още продължавам да твърдя, че това е Училището с главно "У"!
*Английски език на Proficiency ниво;
*Учители, които са едновременно преподаватели, ментори и приятели;
*Среда от интелигенти, амбициозни и с различни извънучилищни интереси деца;

Подкрепям поста и в допълнение искам да кажа, че за мен това са най-спокойните МИ (като родител) години на ученик в гимназиален етап. (трети път минавам през това)

# 100
  • София
И ние сме много доволни от гимназията, учителите, средата и децата.
Синът ми завърши мин. уч. година и вече не сме в училището.

Общи условия

Активация на акаунт