Подготовка за малкия човек - тема 6

• 37 565
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Точно два броя на Лупилу размер 1, роди се почти 5 кг и веднага минах на размер 2.

# 616
Нашата госпожица се роди 3540 и изхабих около 120 Памперса размер 1,като тук включвам и пакета за родилното, но ние до 20 ден не наддавахме добре, после изведнъж дръпна.

# 617
1 голям пакет бял Памперс-не понмя бройката, и 5 пакета Пуфис от 1ца докъм 1 месец. След това минах на 2 номер Пуфис.

# 618
  • Германия
Значи един пакет памперс 1 с около 20-23 бр. стига за около 3 дни ( по 7 памперса средно на ден ). Ако имате магазин/аптека и т.н на близо и бъдещият татко е достатъчно адекватен да отиде и да купи това, което му заръчате, не виждам причина да се презапасявате - 2 малки пакета ще стигнат за първите няколко дни, след това може да се докупи. А и така ще видите дали избраната марка ви харесва или не, дали понася на бебето

Аз започнах да копувам по-големи количества чак с 3ката, нея я носи дъщеря ми много дълго време

# 619
  • Перник
В момента в Lidl има промоции на Лупилу и Памперс ( памперса са от 3ка )

# 620
Момичета има питане. Доста се рових и се чудя за този модел стерилизатор https://www.hippoland.net/cangaroo-elektricheski-sterilizator-3v1 . Дали става за всякакви шишета ( конкретно шишетата на авент и нук). Доста добра цена е сравнение с този на останалите по-известни марки.

# 621
Момичета има питане. Доста се рових и се чудя за този модел стерилизатор https://www.hippoland.net/cangaroo-elektricheski-sterilizator-3v1 . Дали става за всякакви шишета ( конкретно шишетата на авент и нук). Доста добра цена е сравнение с този на останалите по-известни марки.
За шишетата на Авент става със сигурност. За Нук не знам. Аз съм доволна от него, макар че основно го ползвах за приготвянето на пюретата.

# 622
За шишетата на Авент става със сигурност. За Нук не знам. Аз съм доволна от него, макар че основно го ползвах за приготвянето на пюретата.

Да хареса ми това, че има и вариант да си притопля нещо. Обмислям да си съчетая с една ръчна помпа на Авент с подарък контейнерчета, а в последствие да видя колко и какви шишенца може би ще ми трябват.

# 623
  • Beyond the stars

Супер добра работа върши Wink

# 624
  • Перник
Един съвет от мен - ако се налага да съхранявате кърма, по-компактно е да ползвате еднократните пликчета, защото заемат по-малко място във фризера. Моите пликчета са на Cangaroo ако не се лъжа, доста по-евтини излязоха от авентските, медела и прочее, а вършат същата работа.

# 625
Един съвет от мен - ако се налага да съхранявате кърма, по-компактно е да ползвате еднократните пликчета, защото заемат по-малко място във фризера. Моите пликчета са на Cangaroo ако не се лъжа, доста по-евтини излязоха от авентските, медела и прочее, а вършат същата работа.

Принципно обмислях да ги ползвам повече след време за пюренца да си съхранявам.

# 626
  • София, България
Enjoylife, стерилизатор е бомба Simple Smile на мен ми върши перфектна работа. Стерилизирала съм стъклено шишенце на НУК и на Авент пластмасовите. Влизат си без проблем Simple Smile

# 627
  • София
И аз ползвах същия стерилизатор. Слагала към шишета Хаберманн и Томи типи без проблем.

# 628
  • Beyond the stars
И големите шишета на Авент и Томи влизат без проблем.
Не съм го ползвала с другите функции, че си взех уреда на Филипс за пюрета, ама върши мн добра работа като стерилизатор.

# 629
Момичета, аз съм купила този същия по препоръка на мамите от групата ни във фб. Още не съм го мила и тествала, но имам въпрос - отгоре на зеления (последния) капак има нещо като 2 подвижни пластини и до тях има дупчици. Това така ли трябва да е? Не трябва ли да е цялото без дупки? Няма ли да излиза пара от там? Мислех да ходя до магазина да питам, но реших първо тук да питам?
И друго нещо - колко шишета според вас трябва да си подготви човек, ако няма кърма? Имам 4, две малки и 2 големи, чудя се дали не трябва още...

Общи условия

Активация на акаунт