Подготовка за малкия човек - тема 6

• 37 554
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
  • London
Момичета някой да има опит с този модел или подобни? Как се възприема от бебето, върши ли работа?
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B075SX54HB/ref=ox_sc_act_tit … FN3NHXR&psc=1

# 631
Момичета, аз съм купила този същия по препоръка на мамите от групата ни във фб. Още не съм го мила и тествала, но имам въпрос - отгоре на зеления (последния) капак има нещо като 2 подвижни пластини и до тях има дупчици. Това така ли трябва да е? Не трябва ли да е цялото без дупки? Няма ли да излиза пара от там? Мислех да ходя до магазина да питам, но реших първо тук да питам?
И друго нещо - колко шишета според вас трябва да си подготви човек, ако няма кърма? Имам 4, две малки и 2 големи, чудя се дали не трябва още...

4 ще ти стигнат,  в началото трябва да стерилизираш по два пъти на ден, тъй като храненията са около осем. Аз си бях купила осем, така че стерилизирах веднъж на ден, но това не е от голямо значение. Ако малките шишета са колкото малките на Авент, ще ти вършат работа само първия месец. За по-нататък са прекалено малки. Изобщо, аз ги определям като ненужни въпреки, че и аз ги имам (бяха комплект с по-големите). Вярно, че в началото пие по 30 мл мляко, но и в нормално шише си става.

# 632
  • Beyond the stars
Момичета някой да има опит с този модел или подобни? Как се възприема от бебето, върши ли работа?
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B075SX54HB/ref=ox_sc_act_tit … FN3NHXR&psc=1

Ми не бих казала, че го отразяваше като малък. Скоро не съм пробвала скоро. Имам фенерче тип с диапозотиви и на него се радва, ма то е различен тип забава Bowtie

# 633
  • Перник
И ние имаме подобна светеща и пееща играчка, ми не й обръща внимание засега (на 3 мес.), по-скоро вечер като го успивам я включвам, защото на мен ми е приятно.
Като казвате, че стерилизирате шишетата по 2 пъти дневно, бихте ли ми казали до кога се стерилизират залъгалките и колко често? Кога мога да почна да си я мия само на чешмата ?

# 634
  • София, България
Така е, има дупки и така трябва да бъде Simple Smile

Ние сме на АМ и двете малки са ми малко недостатъчни (двете големи са с биберон 2ри номер и се да ви с тях). Та с двете малки се справям, но нощно време ми е малко тегаво да ходя до първия етаж на къщата да мия всяко шишенце. Но не е болка за умиране Simple Smile

# 635
  • София
Две шишета имах аз, стерилизирах си след второто ядене реално, не помня по колко пъти ми се е падало.
Залъгалки имах 4 и стерилизах веднъж дневно май, или по рядко. Леле вярно е, че бързо се забравя Joy

# 636
  • Пловдив
Момичета, аз съм купила този същия по препоръка на мамите от групата ни във фб. Още не съм го мила и тествала, но имам въпрос - отгоре на зеления (последния) капак има нещо като 2 подвижни пластини и до тях има дупчици. Това така ли трябва да е? Не трябва ли да е цялото без дупки? Няма ли да излиза пара от там? Мислех да ходя до магазина да питам, но реших първо тук да питам?
И друго нещо - колко шишета според вас трябва да си подготви човек, ако няма кърма? Имам 4, две малки и 2 големи, чудя се дали не трябва още...
Точно от там ще излиза парата. Имам същия, вече 4 месец го ползвам и съм доволна. Първоначално имах едно 120 мл и едно 240 мл шише. След като излезнах от болницата си купих още 3 по 120 мл. След време замених всички малки с по 240 мл, че бебка пие вече 150 мл. В момента имам 6 по 240 и 1 по 120 за вода. Стерилизирам по два пъти, като се съберат три или 4 шишета, че повече не могат да се съберат, ползвам стъкло на Нук, с биберон с една дупка, макар че ги продават с биберон размер М, аз си купувам размер S.

# 637
И ние имаме подобна светеща и пееща играчка, ми не й обръща внимание засега (на 3 мес.), по-скоро вечер като го успивам я включвам, защото на мен ми е приятно.
Като казвате, че стерилизирате шишетата по 2 пъти дневно, бихте ли ми казали до кога се стерилизират залъгалките и колко често? Кога мога да почна да си я мия само на чешмата ?
Като започне да пълзи 😂, то тогава вече няма да има смисъл да се стерилизират нещата

# 638
Аз имах с моите преди, защото вече са големи, но беше по-друга лампа. Захваща се за кошарата, свети и свири. Най-хубаво беше, че след едно известно време спира, а ако бебето се размърва или разплаче се включва отново сама. От ларедута я бях вземала. Толкова здрава е, че устоя на игра 4-5 години на 3 деца.

# 639
Някой с отзиви за дрешките на George? Как са като качество и размери?

# 640
  • Beyond the stars
Супер са като съотношения цена/качество. Леко уголемени са според мен.

# 641
Чакам малко дрешки идната седмица и ще дам мнение ☺

# 642
Идеални са бодитата. Плътни. Аз ползвам тях и тези от Лидл

# 643
  • София, България
И нашия носи на George. Големи са, но качеството ми харесва. Simple Smile

# 644
  • София
Подкрепям мненията на момичетата, много приятни модели и материя (да не забравяме и цени)...има и много фейсбук групи, които се занимават с директна продажба и поръчки от George...което си е голямо улеснение🖒Хубавото е и че има аванс от размер до размер, а не детето да порасне с 1-2 см.и повече дрехата да не може да се използва (визирам български дрехи главно, а цените практически са същите, но има какво да се желае като качество в сравнение с английските и италианските марки)

Общи условия

Активация на акаунт