Подготовка за малкия човек - тема 6

• 37 016
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
Може да си вземеш дезинфектант за пране, който се добавя към праха за пране. Така не е нужно да гладиш Wink
Аз също никога не съм гладила, но по принцип, да, целта е именно да се убият бактериите.
Така че или гладене или дезинфектант.

# 706
  • Германия

Също така ако е задължително това гладене, ще ми дадете ли някакъв съвет как да изгладя бебешките дрешки без да станат фламбе Joy

Не е задължително. Може да гладиш ако си нямаш друга работа, можеш и да си намериш по-приятни занимания. Аз нищо не съм гладила, нямам и сушилня. Когато времето позволява простирам на балкона.

Това гладене и някакво издевателство над майките, не знам защо още така вманиачено се практикува в БГ.

# 707
Може да си вземеш дезинфектант за пране, който се добавя към праха за пране. Така не е нужно да гладиш Wink
Аз също никога не съм гладила, но по принцип, да, целта е именно да се убият бактериите.
О, толкова ми олекна! Благодаря! А има ли значение какъв точно дезинфектант ще е, все пак нали не трябва да вреди на кожата на бебо. Някаква определена марка за бебета има ли?

# 708
О, толкова ми олекна! Благодаря! А има ли значение какъв точно дезинфектант ще е, все пак нали не трябва да вреди на кожата на бебо. Някаква определена марка за бебета има ли?

И аз съм млада мама. Имам сушилня ,но и Гладя със парна ютия и е много лесно и бързо. Не се старая наистина да ги гладя( да махам гънките) а просто да мина цялата дрешка с ютията. А и от парната ютия вероятността да развалиш някоя дреха е нулева 😂 То и бебешките дрешки са памучни , не са със фалшиви материи.

# 709
  • Варна
Аз мразя да гладя и имам сушилня, но всички дрешки минаха през пералня, сушилня и парна ютия. Предпочитам го пред каквито и да е допълнителни дезинфекциращи химии за бебешките дрешки. Дрешките са толкова малки, че всичко става много бързо и лесно. Simple Smile

# 710
И аз да се включа с един въпрос. Бебешките дрехи на какви градуси се перат, трябва ли да са на 90градуса или може и на по ниски?

# 711
Мами, дайте предложения за играчка/въртележка за кошара .  
Да не са много скъпи, че вероятно 2 бр ще взимам.
Близначките ми ще са в една кошара за начало. ..И всъщност една или две да взема 🤔

# 712
Може да перете и на 40° , толкова пише на много етикети
Въртележка нямам, но за брой легълца - в  първия месец синът ми го слагах на късата страна на леглото, така двете няма да си пречат.Зависи от бебетата, ако спят спокойно заедно не пречи и по-нататък да вземете второ легълце

# 713
  • Beyond the stars
Никога не съм прала на повече от 40, на толкова пера и бебешките.
За въртележките - гледайте да е на батерии, че има механични и навиването през 5мин е досадно.

# 714
Може би е много глупав въпрос, но... Аз като една 20годишна бъдеща мама не съм гладила нищо в живота си. Сушилня нямаме. Каква е целта на гладенето? Убива бактериите или..?
Също така ако е задължително това гладене, ще ми дадете ли някакъв съвет как да изгладя бебешките дрешки без да станат фламбе Joy

Благодаря!
Аз като настояща 20-годишна майка ти казвам, че гладя самл от естетическа гледна точка. Мразя дрехи на мекици😂

ROSSE- вземи им в началото една въртележка , за да видиш дали им харесват, а и да не се объркват от прекалено много шум!

# 715
ROSSE и аз съм по-скоро за една въртележка. Няма как да им ги пускаш точно в една и съща секунда, а предполагам че разминаването в мелодиите ще те побърка. Вземи им нещо по-масивно/голямо за да го виждат добре и двете.

# 716
Ами така ще стане .Simple Smile Ако се наложи ще взимаме и друга.
Помогнете с избора 🤔

# 717
  • София
Сега видях цените на въртележките на Фишер Flushed
За въртележката е важно закрепването за леглото/кошарата.

# 718
Мале, досега не бях гледала въртележки... Мислих че ще е около 20лв AstonishedAstonished
В такъв случай въртележката отива в списъка с желани подаръци, така или иначе ще се чудят хората какво да подарят. Joy

# 719
Ами така ще стане .Simple Smile Ако се наложи ще взимаме и друга.
Помогнете с избора 🤔

Аз точно днес купих въртележка за над леглото, от Комсед, та я взех и в намаление.Не е на батерии, навива се и свири около 4-5 мин и се върти, но много ми допадна.
Ето от този тип е, само че с други играчки.
На доста добра цена излизат с намалението(някъде към 48 лв.), мисля че си заслужава.

Последна редакция: нд, 19 май 2019, 00:53 от The wolf

Общи условия

Активация на акаунт