Подготовка за малкия човек - тема 6

• 37 010
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
Бих посъветвала да вземете въртележка с батерии. Ако бебето има предпочитания да си слуша музиката, докато дреме в унес, /моето като е криво и не спи/, ще ви се стъжни да навивате 😁, а и ако издава звук навиващият механизъм, може и да го смущавате. Иначе натискате едно копче след 30 мин. /зависи колко е дълга мелодията/.
Имаме на Фишър прайс с мечета пеперуди с лампа отгоре. Подарък ни е, като имахме право да си я изберем. Взехме я от Комсед, имаше я в каталога им за бебета намаление началото на април. Чудихме се дали тази/аз настоях, че има и дистанционно/ или на Тайни лов, /Музикална въртележка Tiny Love Soothe 'n Groove Meadow Days/-
 тя пък след време може да се носи от детето музикалната кутия. Мъжът ми държеше за нея, че е с повече екстри,може би е по-добрият избор, но свърши вече😁.
Като "недостатък" на нашата за мен е, че има само 3 мелодии-чуруликане, вода/море, и някаква мелодия. За около 30 мин. и после спира. Докато другата има повече мелодии,
Закрепването е нещо недоизмислено, все пак за парите не е евтина. Но пък малкия си ги харесва. Лампата може и да свети, може и да не свети, докато се върти. Може и да си я полвате като за нощна лампа.
Като си избираш гледай как се закрепва. Някои са само на решетка, други на плътна дъска.
Виждам, че до неделя в Комсед има намаление 30%и цената ще е много добра и за двете, ако се спреш на някоя от тях

# 721
Мами, дайте предложения за играчка/въртележка за кошара .  
Да не са много скъпи, че вероятно 2 бр ще взимам.
Близначките ми ще са в една кошара за начало. ..И всъщност една или две да взема 🤔
Аз тази много я харесвам.  Ако я бях откпила по-рано щях да я взема.
https://www.amazon.com/gp/aw/d/B001GQ2SA2/ref=ox_sc_saved_image_ … IKX0DER&psc=1

# 722
Аз поръчах тази от Хиполенд на черния петък, но още не е пристигнала. Хареса ми, че е с батерии и има лампа и прожектор. А и не е скъпа.

# 723
  • София, България
Нашата е подарък, такава: https://www.igra359.bg/muzikalna-vartelejka-proektor-space-dream/17437

Готина е! Голяма е, свири нещо, върти се, с батерии е. Един ден мен ме успа Joy

# 724
А заспиват ли Ви бебетата наистина с тези въртелебки? Не съм пробвала.

Maiathebee как така още не е дошла от черния петък 😂 той беше ноември

# 725
А заспиват ли Ви бебетата наистина с тези въртелебки? Не съм пробвала.

Maiathebee как така още не е дошла от черния петък 😂 той беше ноември

Беше сега в петък, на 17ти Wink

# 726

Аз взех тази. Прокъчах я по интернет. Пристигна, но не сме я сложили. Стой си в кутията. В сайта има и въртележки за по 20 лева.Blush

# 727
Ние бяхме с тази на Фишър прайс;

Свърши ни супер работа, а и още върши, но малката сега вършее с папагала в ръка. Има мелодии , много. Аз също си признавам и мен е успявала да приспи😂😁
Струва към 80лв , но на намаление ако я хванете ще е супер изгодна, особено пък с 30%.

# 728
Аз ползвах тази.

Заспиваше, докато се изредят всичките мелодии. Сега разнася папагала у дома и си пуска песни. Този папагал, когато е закрепен пее приспивно песни, когато е откачен от стойката- други. Дългосрочна покупка е. Помня, че беше по- скъп

# 729
Благодаря ви 🤗 харесах  тези с лампите .

А петъка беше "Луд" 😉

Поръчах шишета на Авент  (натурал) и стерилизатора на Кенгуру.
Как не се сетих за тази джаджа тогава.

А в Комсед бях в магазина , минах покрай тях и подминах.

# 730
Ами така ще стане .Simple Smile Ако се наложи ще взимаме и друга.
Помогнете с избора 🤔

Аз точно днес купих въртележка за над леглото, от Комсед, та я взех и в намаление.Не е на батерии, навива се и свири около 4-5 мин и се върти, но много ми допадна.
Ето от този тип е, само че с други играчки.
На доста добра цена излизат с намалението(някъде към 48 лв.), мисля че си заслужава.

И аз точно такава си взех Simple Smile

# 731
Като стана дума за чистота, кажете доколко е разумно човек да се старае с чистенето? Ние сме с новородено и куче. Колкото и да се чисти, косми има. Кучето мием след разходка, ваксини и обезпаразитяване е ясно. Стерилизираме шишетата. Мием си ръцете преди да пипаме бебето. Все още не мога да намеря баланса и се страхувам да не пропусна нещо важно, което да ни създаде проблеми.
И аз съм с куче и чакам бебка август, не знам как ще се справя с космите.

# 732
Като стана дума за чистота, кажете доколко е разумно човек да се старае с чистенето? Ние сме с новородено и куче. Колкото и да се чисти, косми има. Кучето мием след разходка, ваксини и обезпаразитяване е ясно. Стерилизираме шишетата. Мием си ръцете преди да пипаме бебето. Все още не мога да намеря баланса и се страхувам да не пропусна нещо важно, което да ни създаде проблеми.
И аз съм с куче и чакам бебка август, не знам как ще се справя с космите.
И моя случай е същия чакам бебо юли + куче едра порода. Поне сега сменя козината и до тогава ще се приключи, че в момента е ресане през час и все косми на всякъде.

# 733
Моят термин е юни и ние имаме пухесто, но котка Animal Cat пак същата история, косми колкото искаш, само навън не излиза. Вече сме сглобили леглото и естествено тя се качва на него. Навсякъде като чета пише домашния любимец да не влиза в стаята на бебето поне през първите месеци. Ама как ще стане, не знам... тя /котката/ е такава лиготия, спи само с мен. Особено от както съм си вкъщи вече четвърти месец, сме като скачени с нея. Някой ако има опит с отглеждането на пухест разглезен любимец и новородено, моля да сподели. Rolling Eyes

# 734
  • София, България
Имаме куче и ние. Бигъл, с много косопад Joy ами... Никак не се справям с космите. Свикнах с тях и това е Blush Не се вталясвам много, ще купувам iLife робот в следващите месеци, поне по пода да е чисто, като почне да лази дечко. Това е максималното, което мога да направя.

Общи условия

Активация на акаунт