Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"- Шоу тв/§ минали проекти, партньори/-тема 84

• 45 023
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • AMS
 Привет, дружки!!!
 Благодаря ви за интересните постове!!!

Скрит текст:
Радвах се много на победата на Ливърпул над Барселона,
 но снощи Тотнъм потопи в тишина
 Аякс, Амстердам  и цяла Холандия в 96-тата минута.

На днешния ден винаги поздравявам с гифчета
 от сутрешния парад, които можете да видите тук

Сблъсък
  Епизод 20 в една минута >>>

Благодаря за резюмето,
 новия фраг и превода!!!
 В епизод 21 предстои да видим
 най-големият Сблъсък >>>

Резюме >>>

Кадир, Хайдар и неговият екип ще се изправят в голяма схватка с Джансъз.
 Вели, който следи тихо Кадир, ще се изкачи на една висока сграда и ще насочи оръжието си към Джансъз.
 Но Джансъз отново доказва, че е чакал и може да избегне този инцидент.
 Кадир ще получи информация за двама души, които работят за Джансъз и ще започне да ги следи.
 Кадир прави капан на Джансъз и Джансъз на Кадир.
 Но Кадир ще започне да подозира, че Джансъз е негов баща.
 От друга страна, Зейнеп ще подготви изненада за Кадир - романтична вечер,
 но истинската изненада ще направи Кадир за Зейнеп.
 Пред Кадир и Зейнеп предстои много щастлива и дълга нощ, пълна с любов.
 След като загуби всичко, което имаше, Демир прави план за отмъщението си на Джемре.
 Той ще поиска помощ от Мерал, чието слабо място са чувствата ѝ към Керем.
 Демир ще измисли много хитър план и ще се изправи срещу Джемре с Орхан,
 който беше споменат в дневника на майката Джемре.
 Чутото от Орхан,  много ще я разстрои.
 Кадир и Джансъз ще се бият помежду си.
 Целта на капаните, които са си поставили, е да се убият.
 Но кой ще спечели в тази битка, никой не знае.
 Едно е ясно, този път играта ще бъде ожесточена.

# babaoğul

Последна редакция: чт, 09 май 2019, 17:39 от * Diva *

# 646
Айре  Heart Eyes аха!И не само те! Страхотни са двамата един срещу друг!  Heart Eyes

Страх ме е да си помисля какво предстои да видим  newsm78 Нали Джансъз каза, ако трябва да избира неговия човек, да стреля по Кадир  #Cussing out Язък му за сълзите на тоя, наистина няма грам съвест у него, пълен психопат  ooooh! Той какво очакваше, че Кадир ще го приеме след всичко  newsm78 Уж не го беше страх от смъртта, ама предпочита синът му да умре, а той да си живурка, гадината мръсна ... с Вели са си лика прилика, и онзи много си трепери за жалкия животец Sick А пък ако убие и Асийе, както се предполага, ще е върха вече! След всичко, което отне на Кадир, да го лиши и от майка му, която току -що намери ...
Синан  Hug много благодаря!  bouquet
Диве  Hug  bouquet С Днем Победы!🎉🎊🎉🌷🌸🌷
 newsm03 newsm10

Последна редакция: чт, 09 май 2019, 18:12 от queen_fenka

# 647

Здравейте wavey

Дива  Hug   newsm51 така ме подгря с тези два фрага и  озета , че вече съм пред   телевизор на голяма плазма от където ще гледам серията /чрез специален кабел/

Само да е посмял Джансъз да посегне на  момчето ни  Naughtyще престана да се възхищавам  дори на невероятната игра на актьора  Али/ Мъртвият.

Колкото до романтичната нощ м/у Кадир и Зейно  ми се струва ,че ше гледаме гушкане , целувки и нещо  като спор ,ще ни хвърли в нови очаквания.Дано не съм права.

Синан Hugмного ти благодаря ,ама..... ме обърка  окончателно Shocked Rolling Eyes #Crazy

# 648
  • AMS
 Благодаря ви, дружки!!!
 Наистина фрага е жесток!!!
 Но мисля, че сцената ще е
 в края на епизода.
 Много хубава Зейнеп >>>

# 649
Фенче Heart Eyes да ooooh!
...но все си мисля, че ще има неочакван завой в развитието на сблъсъка м/у тях.
Дива Hug bouquet
Скрит текст:
оххх и аз гледах финала на мача и много ме хвана яд за твоя Аякс....ужасен малшанс ooooh!

Себи Hug,оо май имаш нова придобивка, честита да ти е...ако е така Wink
Ще го гърмим много чичо Пешо #2gunfireче иска да ни убие момчето Whistling

...........
УУУ, БРАВОООО newsm10

Последна редакция: чт, 09 май 2019, 18:22 от Airra

# 650
Диве  Hug не зная дали ще е в края, ама сигурно  Thinking
Себи  Heart Eyes е, актьора си играе прекрасно, аз мразя само Джансъз  Mr. GreenСупер, че ще си го гледаш на голям екран  Peace
Айре  Heart Eyes о, ще има със сигурност. Нито Кадир ще стреля, нито онези ще го убият, но да видим дали няма да ни оставят да чакаме развръзката до следващия четвъртък  Thinking

Дааа ... сериала с ниския рейтинг все е в челните места в СМ, и ГГ също  Laughing Защо ли ?  Party

Последна редакция: чт, 09 май 2019, 19:32 от queen_fenka

# 651
# 652
Сърдечен привет, слънчогледчета мили Hug Heart Eyes
Прекрасни анализи, снимки, инфо и прочее! Благодаря ви за удоволствието да ви чета и да съм сред вас!

Вааай, бе, какъв фраг в последния момент преди епизода Astonished Направо се оцъклих.
Хади бакалъм Heart Eyes

# 653
# 654
Сърдечен привет, слънчогледчета мили Hug Heart Eyes
Прекрасни анализи, снимки, инфо и прочее! Благодаря ви за удоволствието да ви чета и да съм сред вас!

Вааай, бе, какъв фраг в последния момент преди епизода Astonished Направо се оцъклих.
Хади бакалъм Heart Eyes
Кикии Hug, къде се губиш? Липсваш! Wink

Фенче Heart Eyes, супер снимки!!

много  ми харесва идеята- с тая плажна вечеря и огъня Peace
Кадир май ще готви?? Simple Smile

Дива bouquet

слагам и линка за гледане
https://www.youtube.com/watch?v=inOugVa_NYA

Последна редакция: чт, 09 май 2019, 20:21 от Airra

# 655
 Да   големия екран го дължа  Кети Hug и общият ни приятел по поддръжката и екстрите на  нета,/Благодаря ти Кети Heart Eyes/

Много ми се иска  бащината обич,която е пословична при турците и особено  за синовете им да придобие такъв обрат , че нито сина ще убие баща си , нито Мъртвият ще убие сина си .Та той е изкривил целият си мироглед и живот заради загубата му , та сега ли ще пощурее....

Очаквам да видим Shocked Shocked Shocked

Приятно гледане Heart Eyes

# 656
Айре Hug благодаря ти, джанъм Heart Eyes Тук съм си, с вас, но нещо не ми идва музата за писане, а като ми дойде, вече всичко е обсъдено и да не досадя с повтаряне Blush
Очаква ни отново изпълнен с емоции и (дано) с много любов Heart Eyes
Приятно гледане на тези, които ще гледат на живо. Аз ще изчакам превода, но задължително ще съм в туитър, за да ги подкрепям с туитчета.

# 657
Кикс  Hug много се радвам,че си още с нас, джанъм!  Peace Мислех, че и ти си отписала сериала ни  Wink И да няма какво да пишеш, едно здрасти ще ни зарадва винаги! Heart Eyes
Айре  Heart Eyes и на мен! Дано ни зарадват с прекрасна и незабравима нощ на нашите красавци!  Heart Eyes Стига мъка, бе  ooooh!
Себи  Heart Eyes и аз на това се надявам, но много не се доверявам на Джансъза в това отношение  Thinking Та какви баща и син са те? Те са си напълно чужди ... Асийе може и да не го е виждала 35 години, но поне го е носила 9 месеца под сърцето си.
Приятно гледане, дружки и дано серията ни отново е страхотна!  Praynig

# 658
Айре Hug благодаря ти, джанъм Heart Eyes Тук съм си, с вас, но нещо не ми идва музата за писане, а като ми дойде, вече всичко е обсъдено и да не досадя с повтаряне Blush
Очаква ни отново изпълнен с емоции и (дано) с много любов Heart Eyes
Приятно гледане на тези, които ще гледат на живо. Аз ще изчакам превода, но задължително ще съм в туитър, за да ги подкрепям с туитчета.
аа и туитчетата са важни! Wink
правех го това упражнение, ама по времето на ДК...

Фенче Heart Eyes, ами той Хайдар му е повече баща Peace

Приятно гледане!!

Последна редакция: чт, 09 май 2019, 20:57 от Airra

# 659
  • AMS

Последна редакция: чт, 09 май 2019, 21:25 от * Diva *

Общи условия

Активация на акаунт