Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"- Шоу тв/§ минали проекти, партньори/-тема 84

• 45 024
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро в четвъртък, дружки!  Hug Hug Hug

Честит 9 май!  bouquet

Снощи се прибрахме много късно, та не успях да намина. Но, гледам, че добре сте пописали, благодаря!  bouquet А озет йок  Mr. Green Не искат да ни издадат какво ли ни чака  Thinking
София  Hug е, може да не е баш адам докторчето, ама пък има изискан вкус  Mr. Green
Диве  Hug Благодаря ти за всичко, което правиш за Уикито на Къванч!  bouquet
Разбрах какво е развеселило Киво на гифчето, което си направила bouquet

Цитат
Актёр Мурат Джемчир получил премию Садри Алишика за роль второго плана в драме. Со сцены он сказал несколько хороших слов о Кыванче))
"Я очень счастлив в один вечер с Кыванчем получить награду, но только в противоположной наминации. Ты очень талантлив, Кыванч! Поздравляю!"
😁 Кыванча развеселило это обращение со сцены.
Тинче  Hug ами ние написахме какво значи Ирония на съдбата  Mr. Green Ами Катастрофа поне можеха да го кръстят, щом има такова предаване, което никой не помни  hahaha ама нейсе!  Party
Кате  Hug да, имаме много талантливи хора, във всяка област, но тук става въпрос за актьори - ами посочи ми поне един такъв от нашите млади актьори, който с игра и харизма да те накара да го следиш във всяка негова роля  newsm78 За мен поне няма такъв, макар и някои да са добри. Но, аз искам повече  Thinking
Айре  Heart Eyes  newsm10 bouquet
Фиф  Hug благодаря за споделеното!  bouquet Дано Иво наистина каже нещо по-съществено в Култ, а не как са си ги мерили с Киво в началото Wink
Колкото до прането ти ... ами с някои неща съм съгласна, с други не. Имах предвид, че ще те разочарова Папагала с това, че не само искаше да затрие Мерал, но и Керем и Демир. Добре, ония двамата има защо, но Керем ? Какво му направи това момче ? Или не успя да преглътне, че Мерал винаги само него е обичала  Thinking Да, Мералката си е виновна за всичко, но на мен ми хареса това, което каза на Керем. Дано отново не ме опровергае, тогава самата аз ще искам да и откъсна главата  Twisted Evil
А Керем и Джемре са добри, много са добри. За съжаление това да си добър човек се приема като глупост в днешно време, защото такива останаха малцина  ooooh!
Плешо ще си го получи, убедена съм. Не знам кой и кога, но ще го накажат си мисля  Thinking
Сцената в полицията и на мен малко ми дойде в повече, наистина  Laughing Но, ако си загубил разсъдъка си от гняв, не ми е чудно, че Кадир заплашваше да се гръмне, ако не го пуснат. Хайдар бей разбра, че е много сериозна работата и нареди да го пуснат, но тръгнаха всички след него. И предполагам, че няма да е напразно  Thinking
Хубав да ни е денят, дружки! И да ни зарадват довечера с една бомбастична серия  Praynig Peace

# 631
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро  Hug
Фенче  Hug грабвам от твойто кафе  Laughing

Хареса ми, че с чичо Пешо стигнаха до темата за Дениз. Съвестта на дедката ще е най-голямото му наказание. Нищо, че вика че я няма....

Фиф  Hug и аз отдавна съм мнението, че дедето баш съвестта му ще го довърши  Peace. Едва повярвах, че го видях да реве в предната серия ......ама ей тоя момент ми хареса  Peace

# 632
Добро утро и хубав ден Благодаря за всичко споделено  bouquet bouquet bouquet bouquet

https://www.showtv.com.tr/dizi/haber/2454508-carpisma-nin-21-bol … unde-neler-olacak

Последна редакция: чт, 09 май 2019, 10:46 от dterziiska

# 633
Привет в нашия четвъртък Hug
Честит Ден на победата! Честит ден на Европа!

Фенче Heart Eyes, Фиф Hug, Коте Hug
благодая за споделенотоо!! bouquet
Терзи bouquet
е най-после Озет Mr. Green
минах го с Гугъл, има интересни неща, най ми хареса>>
Зейнеп планира вечеря изненада за Кадир, но изненадата ще дойде от Кадир. Предстои дълга нощ на любов и щастие пред двамата.

продължават да излизат снимки от наградите...
с кого ли не се снима, много желаещи Wink

Фенче Heart Eyes за тоя момент имах впредвид, когато Киво се разсмя на думите на колегата си.
ето го и видеото Peace
https://twitter.com/nora_maro2010/status/1126053655638093825

двете му награди Sadri Alışık

Последна редакция: чт, 09 май 2019, 11:48 от Airra

# 634
Озет
Кадир, Хайдар и неговият екип ще се изправят в голяма схватка с Джансъз. Вели, който следи тихо Кадир, ще се изкачи на една висока сграда и ще насочи оръжието си към Дж. Но Дж. отново доказва, че е чакал и може да избегне този инцидент.
Кадир ще получи информация за двама души, които работят за Дж. и ще започне да ги следи. Кадир прави капан на Дж. и Дж. на Кадир. Но Кадир ще започне да подозира, че Дж. е негов баща.
От друга страна,Зейнеп ще подготви изненада за Кадир - романтична вечер, но истинската изненада ще направи Кадир за Зейнеп. Пред Кадир и Зейнеп предстои много щастлива и дълга нощ, пълна с любов.
След като загуби всичко, което имаше, Демир прави план за отмъщението си на Джемре. Той ще поиска помощ от Мерал, чийто слабо място са чувствата й към Керем. Демир ще измисли много хитър план и ще се изправи срещу Джемре с Орхан, който беше споменат в дневника на майката Джемре. Чутото от Орхан,  много ще я разстрои.
Кадир и Дж. ще се бият помежду си. Целта на капаните, които са си поставили, е да се убият. Но кой ще спечели в тази битка, никой не знае. Едно е ясно, този път играта ще бъде ожесточена.

странни неща ще стават Whistling, Джансъз да иска да убие сина си newsm78

# 635
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Айре Hug благодаря за озета.
Ваййййй Flushed Кадир и Джанго в схватка един срещу друг Anguished. Ииии чок романтик сцена ще имамееее Heart Eyes. Малко глътка въздух от пушки  и патрони Confused. Ще ходя на родителска, та май няма да съм на линия довечера, но пък ще ви чета и щя мятам по едно око Grinning, да следя за дисциплината JoyStuck Out Tongue Winking Eye.

# 636
Коте Wink Peace
не, че много пишем по време на онлайна Laughing

# 637
Привет, дружки!  Hug
Айре  Heart Eyes благодаря за озета, супер интересно ще е  smile3508 Значи не съм се заблудила, Джансъза разбра, че Кадир никога няма да му прости и точно това е казал, което и преведоха момичетата  ooooh!
Да ви кажа, аз сега от Дивето разбрах, че тази награда я получава за 2 път Киво  Rolling Eyes Зная, че получиха доста награди за Сънят на пеперудата, беше номиниран и за Оскар, но нямахме инфо какви точно по онова време, поне аз не помня  Thinking Ами супер!  bouquet
Да, тази до него наистина е Гонджа, сега я видях в клипчето как се разцелуваха с Киво, явно са доста близки приятели  Peace
Ето и новия хаштаг - бащасин

Коте  Hug Терзи  Hug bouquet
Нямам търпение да видя любовната нощ на Кадир и Зейно как ще ни я поднесе Али бей  Thinking Само дано не я изрежат половината, както целувките им, заради празника им  Praynig
Не знаех, че " Хайде, сине " са го излъчвали по Нетфликс  newsm78 Това е прекрасно  Heart Eyes
Цитат
Hadi Be Oglum, or My Son as it is titled on Netflix is a complete change of characters for Kivanc....as he morphs into a loving father of an autistic son. A movie well worth watching. Here is a photo of Ali and his son.

Последна редакция: чт, 09 май 2019, 15:35 от queen_fenka

# 638
Фенче Heart Eyes, благодаря за хаштага Peace
да...такива са думите на Джансъз в 20 серия-'Стреляй по Кадир'
значи на дедето си му е мил животеца и няма да му пука, ако стрелят по сина му Close
ама то като се замислиш, няма какво толкова да дават в следв. 4 серии, ако не ги изправят един срещу друг Peace

ХС...имам някакви спомени за Нетфликс, трябва да е излязло някъде инфото.
а за първата награда на Киво-има я в Уикипедията, ама не сме й обърнали внимание. Wink

до после.....

# 639
  • Ruse, Bulgaria

# 640
олеллее Crazy
Синан, мерси!!

я нещо да ви разсмея hahaha hahaha
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 09 май 2019, 16:50 от Airra

# 641
Айре  Heart Eyes да,  не сме обърнали внимание, голям пропуск  Embarassed
 Joy Joy Joy голям гаф  Mr. Green  Иде тя, ама се не види  hahaha
Синан  Hug благодаря!  bouquet
Майкооооо ... разбра Кадир! Дано е от Зейнеп, но едва ли  ooooh! Май му каза как да те наричам Мъртвия или татко  newsm78  Нямам търпение да стане 21. 00ч.  Praynig
Синанджим  Hug чакам с нетърпение и превода ти!  Praynig

# 642
очите са му червени Crazy

Фенче Heart Eyes Peace

# 643
# 644
страхотна сцена!! Crazy
Синан, много благодаря!! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт