Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"- Шоу тв/§ минали проекти, партньори/-тема 84

• 45 036
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Себи Hug и аз го чакам тоя Озет Crossing Arms
а за снимката си помислих, че Зейно ги казва тия думи newsm78

нещо от мен.... Heart Eyes

# 616

Айре Heart Eyes, май сега като се вгледах във физиономиите им може и Зейно да казва.Ха дано . малко остана да разберем.
    Благодаря ти за удоволствието  да видя това.

а за снимката си помислих, че Зейно ги казва тия думи newsm78

нещо от мен.... Heart Eyes

Точно тази сцена и физиономии  не мога да си ги обясня.Нито щастливи ,нито ядосани.....какво ли ни чака.

# 617
# 618
  • София
Здравейте.
Сега ми дойде на ум, че не знаем как е загинал бащата на Зейнеп. Ще бъде ли прекалено ако се окаже, че и за това е виновен Джансъз? И тя наистина го убие? Нали ни показаха, че умее да стреля? Аз още тогава си помислих, че това не е случайно. Още и други неща си мисля, но е по- добре да видя какво мисли сценариста.

# 619
Хай, дружки!  Hug Hug Hug
Айре  Heart Eyes благодаря за споделеното!  bouquet И за красотата, която си направила!  bouquet
Фиф  Hug Иво не успях и аз да го разбера, или много насериозно се е взел, че да се мери с Киво или не  е разбрал добре скорпито  Wink Много ясно, че скорпиона Киво първо ще го прецени що за човек е и тогава ще се отпусне пред него. Но, ето, че после всичко е тамам, приятели са станали  Laughing Не разбрах и с това, какво иска да каже - в Турция има звезди, у нас таланти  newsm78 Чакай да видим какви ще ги разказва в събота, дано говори по-смислено  hahaha
Коте  Hug  bouquet Освен това, Киво никога не пропуска да благодари и на колегите си зад и пред камера  Peace
Себи  Heart Eyes предполагам, че Зейно казва това на Вели, но няма да се учудя, и ако този смешник го казва  Thinking Не ми се нрави, че Зейно пак върти игрички с Вели зад гърба на Кадир, ама никак  ooooh!
А на снимките ... Зейно изглежда така, защото се измъчва, че крие тайна, а Кадир просто в този момент изглежда така, иначе беше весел  newsm78 Ще видим  Thinking
Светле  Hug такъв си е нашия хамелеон  Peace

Peace
https://twitter.com/drbasarkaya/status/1126019336823554048?s=19
Цитат
д-р Башар Кая (пластичен хирург)

Kъванч Taтлъту е първото име, което ми идва на ум, когато ме питат коя знаменитост от мъжки пол  харесвам най-много. И съм съгласен с това, че според изчисленията на изследването на златното сечение на лицето, Къванч Татлъту  заема 1 място

Защо вярно още няма озет  newsm78
Лека вечер! Hug  Отивам на гости. Дано като се върна са го пуснали Praynig

# 620
Фен ,ама и доктора си е баш адам Joy

# 621
  • София
Откакто гледам турски сериали със субтитри имам алергия към Босфор тв! Като знам серия от 2 часа и кусур как ще я разпарчетосат на 6 и какъв малоумен дублаж ще се бацне, заглавието ми е последния проблем...  #2gunfire #Cussing out
Абсолютно!
Аз сериали и филми с дублаж не гледам от години - една от многото причини да науча толкова езици, защото и субтитрите ме дразнят.
И аз като Светлето се чудех 10 минути каква е, аджеба, тая "Ирония..." То било "Сблъсък". Ясно защо не го превеждат оригинално - заради едновремешното шоу на Иван и Андрей. Ама иронии и съдби чак... Баш на тоя сериал някак не му отива такова сапунено заглавие.

В момента по БТВ новините говорят за Иво Аръков и партньорството му с Къванч в "Сблъсък" (пардон, "Ирония на съдбата"). Laughing

# 622
  • AMS

Привет, дружки!!!
 Благодаря ви за споделеното!!!
 Е, и на мен се случи да напиша - не успях да ви прочета.
 Стигнах до там, дето ме препращате в последните минути
 на bTV, но не мога да ги видя.
 Пак включихте на пета и ми се замота главата.
 То шъ да е и от критиката, дето съм отсъствала за наградите.
 Та сега се явявам с добавка и уточнение.
 Добавката е направена в уикито.
 Уточнението >>>
 Къванч не за пръв път печели наградата Sadri Alışık - Садри Алъшък.
 С такава награда - най-успешен актьор - е удостоен през 2013 г.
 за ролята му в Сънят на пеперудата. *
 Извинете, че не съм в петолинието.
 Връщам се да ви чета.

Намерих видеото >>>
 Актьорът Иво Аръков играе рамо до рамо с Къванч Татлъту

Последна редакция: ср, 08 май 2019, 20:22 от * Diva *

# 623
Фенче Heart Eyes
Цитат
Не разбрах и с това, какво иска да каже - в Турция има звезди, у нас таланти  newsm78
да..и това е леко тъпо Tired
Цитат
Чакай да видим какви ще ги разказва в събота, дано говори по-смислено hahaha
дано Mr. Green

Дива Hug
Къванч каза на връчването, че му е втора награда Sadri Alışık ...и предположих, че първата му е за СП.
ами браво smile3501
има я отразена в Уикито.....
с тоя линк Wink
http://www.milliyet.com.tr/-yilin-en-iyi-oyuncusu--kivanc-tatlit … tursanat-1697742/
Благодаря, че си добавила новите неща!!

Тинче Hug
Цитат
Ясно защо не го превеждат оригинално - заради едновремешното шоу на Иван и Андрей. Ама иронии и съдби чак... Баш на тоя сериал някак не му отива такова сапунено заглавие.
Joy Joy Joy
вярно, че имаше такова шоу, съвсем го бях забравила ooooh!

оставиха ни без Озет и с един фраг ooooh!

Последна редакция: ср, 08 май 2019, 22:33 от Airra

# 624
Добър вечер кукувички  Hug Hug Hug

Айро ма  hahaha hahaha hahaha днеска с тебе не сме на една вълна ми се чини  ooooh!
Цялата ми идея беше, че БТВ не превеждат сценариите едно към едно. Съответно квото са измъдрили, Викторчо тва чете. Mr. Green
Истанбулската невеста не е ли с Йозджан Дениз и една дето съм я гледала в Милост?  Thinking Грам не съм информирана за кво иде реч в тва дизи та ще съм изненадана на есен явно  Party

Иво леко ме напрегна в тва интервю...  Crossing Arms и аз като Фенка останах с впечатление, че се взел за голямата работа. Дано да греша и да каже нещо смислено в Култа  Praynig За звездите и талантите - според визираше факта, че в Турция работят с гигантски бюджети, въобще мащабна работа.

# 625
Фифооо Joy Joy Joy
ами да беше се уточнила Mr. Green
въпреки, че превода трябва да е професионален.
Истанбулската невеста е с Й. Дениз и Аслъ Енвер/една от найййй-талантливите турски актриси в момента, уникална е/ Изобщо каста, сценария са един път, както и сериала/за мен Peace/
и мен Иво леко ме напрегна Joy Joy
има шанс да се реабилитира в събота Crossing Arms
па и тоя пост в ИГ му, че са станали френдове с Киво, подобри леко картинката.

айде гледай 20 серия, че да има кво да четем. Котето каза, че ти оправила и центрофугата Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 08 май 2019, 23:30 от Airra

# 626
  • AMS

Благодаря ви, дружки!!!
 Изчетох ви.
 Айре, върнах се пак, но не намерих в кой пост е писано,
 за това, че Къванч е казал, че взема за втори път тази награда.
 Извинявам се, ако не съм видяла.
 Не видях и линк към bTV за репортажа с Иво
 и не схванах, за какво си говорите.
 Линка в уикито на тр. не е действителен,
 та за това съм намерила там друг.  
 Тук в поста сложих още по-добър.
 И за протокола не виждам последната картинка,
която си сложила.
 Лекинка!!!
 За мен не. Снощи и сега гледам мачове.
 На полувремето съм.
 И да не забравите да забършете прахта >>>

# 627
  • гр. Върбица обл. Шумен
Здравейте!  Hug Минавам да ви пожелая лека нощ...

Иво е прав, в България има безброй талантливи хора - деца, младежи, възрастни.., но политиката на нашата държава, не създава условия талантите ни да се превърнат в "звезди" тук, у нас. Те стават "звезди" извън пределите на България, защото където и да отидат по света, са оценени много по-високо, отколкото в Родината. В Турция, видят ли малка "светлина" в някое дете, се скъсват от обгрижване, полагат неимоверен труд да стимулират и най-малката искрица на талант в него. А ние търсим кусури навсякъде и вечно нещо мааалко не ни достига.., а талантите ни, си остават... таланти... до време... Звездите са на небето...

Скрит текст:
"ДВЕ БЪЛГАРСКИ ПЕСНИ ЛЕТЯТ В КОСМОСА

Всеки българин знае великата Валя Балканска и народната песен „ИЗЛЕЛ Е ДЕЛЬО ХАЙДУТИН“. Песента е избрана за Златната плоча на Вояджър на американските космически апарати „Вояджър 1″ и „Вояджър 2″ като музикално послание от Земята към далечния Космос. През 1977 г. тя напуска Слънчевата система и стига до нови светове.
Втората песен е “ААДИЯ” на Диана Дафова.
Тя е микс от ортодоксални мелодии и български фолклор. След дългогодишно сътрудничество с НАСА Диана оставя като подарък албума си „Звуци на Земята“ с писмо, в което обяснява какво е посланието на музиката. Не след дълго получава обратно покана да наблюдава излитането на совалката „Колумбия“ през 1988 г., с която тръгва и песента й." 

Валя остана в Балкана, а Диана, в чужбина.

Лека!

Последна редакция: ср, 08 май 2019, 23:24 от Екатерина Кузманова

# 628
Кате Hug, съгласна съм по принцип. Ама сред младите бг. актьори, които ги дават по тв. аз не виждам кой знае какви таланти, за разлика от турците, които са топ Peace няма нужда да изпадам в подробности, всички виждаме каква игра правят.
Певческите ни таланти са друга тема.....

Дива Hug
извинявай.... няма го написано в темата, че взима за втори път наградата Peace
Има го във видеото, което преведоха американките/всичко дословно/ и там го прочетох.
https://www.youtube.com/watch?v=4BNqfkVHIVo&list=PLlKJYQesNJ … -OzHcdlJ11vX_00IK
А ние обсъждаме видеото, което си постнала Peace
https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sutrin/aktyorat-ivo-arako … vauPvj1MfGrEUwFPw
нормално да гледаш мачове, твои хора играят Wink

лека Hug

# 629
Пускам едно бързо пране само на изплакване преди да се оттегля към покоите  Party

Не мога да кажа, че серията не ми хареса. По-точното определение е, че ме остави объркана и с милион въпроси. Малко се обърках как Джанго се оказа поръчител на семейството на Велю. Самия Велю адски ме напрегнА с тая тестостеронена игра кой да гръмне дедката. Като си толкова отворен отивай и го думкай.  #Cussing out Пак казвам, че тая цялата работа с детето ми беше в повече и не ми хареса. Ся кво - майка му на оня свят, баща му в затвора - окръш дет викат при нас. Ше цъфне, та чак ше върже. Не разбрах с кое Папагала трябваше да ми стане по-неприятен от тоя епизод (Фенче  newsm78). Момчето си има собствени психични отклонения, недиагноситицирани, ама и той като Велю си верва, че е прав. И пак казвам, че не съжалявам Чичко Тревичко и продължавам да съм за Папагала. Цялата тая драма дето я врътна Мералката ми беше адски смешна. Нема очи да иска каквото и да било от Керем камо ли да са си аркадашчета. В тоя ред на мисли и овчата мисъл на ДжемКер ме дразни. Бива да си добър ама чак пък толкова.... Керо само дето не и наместваше възглавницата. Ся според фрага тая има възможност пак да сътвори некоя мизерия, ама  дано се е явил малко свеж акъл у празната и главица. И дори да не направи нищо пак ми остава в нереабилитираните.  Crossing Arms Джемре убаво закопа Плешивия, ама тоя пак мина по тънката лайсна. Мамицата му! Няма да преживея финал без тоя да си го е получил подобаващо. Иначе нищо ново под слънцето - казаха се неща, които ние отдавна знаем. И Белма, и Плешо обичат кинтите. Просто Белма е малко по-тъпа.
Не ми харесва, че Зейно продължава да върти игри зад гърба на Кадко. И вижда, че нещата отиват към разкриване. Надявам се утре да му каже и да става каквото ще става.
Сцената в участъка ми беше малко преиграна. Особено тва с пистолета на главата. По принцип смятам, че Киво приема всеки герой като част от себе си и това е една от причините всички да му се получава така добре. Ама и той душа носи все пак. Та тая сцена не беше неговата и за мен не се получи. Даже не изхождам от факта, че е полицай и трябва да пази самообладание и да бъде по-обран. Не го усетих да е ок.
Хареса ми, че с чичо Пешо стигнаха до темата за Дениз. Съвестта на дедката ще е най-голямото му наказание. Нищо, че вика че я няма....
И пак видяхме пословичната мерхамет на Кадко - да минат отзад, да не слагат белезници пред детето. Обаче тоз дет играе Ахмет ми е адски кофти парче. Направо ми изпи енергията само като го гледам.

Айде! Произнесох се! Предвид, че гледах серията на 2 пъти(което мразя) и това е много. Подозирам, че след утрешната серия ще се наложи да простирам на няколко пъти  Mr. Green
Предварително ви благодаря за вниманието и ви пожелавам лека нощ!  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт