Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"- Шоу тв/§ минали проекти, партньори/-тема 84

• 45 038
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • AMS
 Привет, дружки!!!
 Благодаря ви за подобното осведомяване!!!
 Имах намерение, да се включа по наградата, по ...
 Но вие всичко вече сте разяснили.
 Благодаря ви много!!!

Скрит текст:

На мен ми се счупи гиф фурната и блокажа за реклами.
 За малко да счупя лапито, но му се размина, едва накрая
 като прочетох, че мозилата не си платила сметката за интернета.
 Та днес се радвам, че вече всичко е, като си беше.
Много престижна награда е!!!
 В различните категории, много познати за мен артисти също бяха отличени!!!
 Но си мисля, че за Къванч е най-ценна!!!
 Първа роля в комедия и награда на името на най-добрият комик Sadri Alışık - Садри Алъшък!!!
 Награда, връчена от Мендерес Саманджилар - драматичен артист с завидна кариера,
 ветеран и носител на много престижни награди!!!

Много се радвам, че сте донесли инфо,
 че фенките на Елчин са добре настроени към Къванч.
 Харесвам Зайнеп, защото се оказа мъжко момиче!!!
 От ония дни четох едно интервю с Туба по повод излъчването на ДК.
 Та, фенките ѝ пак извадили от контекста казаното и си знаят оная тяхната,
 дето я измислиха за атмосферата на снимачната площадка.
 Туба в прав текст казва още, че Сюхан е слаба жена, каквато  
 я бях определила още в началото.
 Слагам линкове на руски и испански,
 пък вие преценете >>>
* *

За Сблъсък, виждам от фотките,
 че началството е дошъл да донесе на Адалъ значката,
 защото той я беше оставил на парапета в коридора.
 Хайди омитам се, макар да имам още ...  
 Отивам в сторито на Иво.
 Оня ден ми беше лайкнал превода на Шекспир.

Благодаря предварително за последните 5 отговора!

Последна редакция: ср, 08 май 2019, 00:50 от * Diva *

# 601
Диве  Hug  bouquet А аз се чудех къде си  newsm78 Благодаря за коментара ти, за прекрасните гифчета и инфото!  bouquet
Само фенките на Елчин ВК -  https://vk.com/sanguclub Наричат Киво Аслан партньора на Елчин  Heart Eyes Как само му се радваха снощи ... много ми беше приятно да ги чета.
Цитат
Ураааааа!!! 😃👌Кыванч получил 🏆 премию театра и кино, имени Садри Алышика, как лучший актёр комедии 2018 - 2019, в фильме "Организованые Дела 2"  💣💥👏👏👏👏👏
За разлика от фенките  на Туба тук във форума, те го оцениха като партньор, дори много от тях му станаха почитателки и ще го следят  Peace
Какво има за преценяване, та тя Туба сама си го казва много ясно  Wink
Цитат
я пережила драматическую ситуацию в моей личной жизни  Когда снимали сериал, мы провели много дней и ночей вместе, мы поделились многими вещами и создали фантастическую командную работу.
Фенките и да си пишат каквото искат, бана не ми е да ти кажа Mr. Green
Този Мендерес комик ли е ? Защото спретнаха голям майтап снощи с тази статуетка, народа се посмя  Laughing Сякаш хич не му се даваше  Laughing , а преди това не пускаше ръката на Киво  Wink
Хайди! Лека отново  Wink

# 602
Добро утро!  Hug Hug Hug

Joy Joy Joy преди малко по бтв дадоха за малко Иво Аръков, говори за участието си в Сблъсък, та все някога ще гледаме Ирония на съдбата , да си знаете , че е нашия  hahaha Е, пак е по-добре от Искрите на отмъщението  Mr. Green

# 603
Привет Hug

...........
още снимки

Дива Hug
благодаря за споделеното bouquet
определено липсваше на наградите... Wink
Фенките на Елчин/ВК/, както и друг път съм казвала са супер.
Цитат
От ония дни четох едно интервю с Туба по повод излъчването на ДК.
 Та, фенките ѝ пак извадили от контекста казаното и си знаят оная тяхната,
 дето я измислиха за атмосферата на снимачната площадка.
ква снимачна площадка, кви 5 лева ooooh! Joy Joy

Фенче Heart Eyes
Какво има за преценяване, та тя Туба сама си го казва много ясно  Wink
Цитат
я пережила драматическую ситуацию в моей личной жизни  Когда снимали сериал, мы провели много дней и ночей вместе, мы поделились многими вещами и создали фантастическую командную работу.

ахъ Wink

абе Ирония на съдбата е по-добре от Искрите, да Joy Joy
ето предаването-последните 3 минути
https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/17433/tazi-sutrin
/tazi-sutrin-08-05-2019-g

Мендерес С. доколкото знам не е комик, гледала съм го само в Гордата Аси.

и едно сладурско гифче от наградите
Къванч е бил с неговите хора-Гайе и ПР-та му

чакам озет Mr. Green

Последна редакция: ср, 08 май 2019, 10:55 от Airra

# 604
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет!  bouquet Минавам набързо и за кратко...

"Ирония на съдбата" не ми харесва. Освен това има съветски филм с това име - "Ирония на съдбата или честита баня", комедия от 1976г. Леееко ми е иронично наименованието. Какво му има на "Сблъсък"?!

Лек ден ви желая!

# 605
Добър ден сладури  Hug Hug Party Party Heart Eyes Heart Eyes

Фен  Hug Айре  Hug Диве  Hug Кате  Hug и ако изпускам някой още гушки  Hug Hug Hug

Много се радвам за наградата на Киво! Смятам, че това ще е много голям стимул за него да продължи с комедийните роли. Чичо Мендерес съм го гледала само в Съла и за малко в Чукура, но ако правилно си спомням бая ми ти сериозна биография има.  Peace Хич не съм се съмнявала, че Киво поддържа тезата, че зад всеки успял мъж, стой една жена!

Откакто гледам турски сериали със субтитри имам алергия към Босфор тв! Като знам серия от 2 часа и кусур как ще я разпарчетосат на 6 и какъв малоумен дублаж ще се бацне, заглавието ми е последния проблем...  #2gunfire #Cussing out

Прането довечера, че ми останаха 45мин за доглеждане от 20та серия, ама се предадох и заспах  Rolling Eyes

Хубав ден дружки!  Hug Heart Eyes

# 606
Айре  Heart Eyes  wavey Благодаря за всичко споделено!  bouquet
Не ти се вижда гифчето обаче  Wink
Ааа, проверих аз, играл е в ужасно много филми и сериали, има и няколко комедии Мендерес  Wink
Кате  Hug  thumbsup И аз това се питам  newsm78 Именно за този филм се сетих и аз веднага, много се издразних на поредната измишльотина на БТВ  ooooh! Изобщо не подхожда , каква ирония, то си е жива драма на съдбата ooooh! Единствено Север Юг го излъчиха с оригиналното му име  #2gunfire И все пак е по-добре от Искрите, де  hahaha

Айре  Heart Eyes има надежда все пак  Wink

Фиф Hug wavey
А бе и на мен не ми харесват особено сериите с дублаж, ама пак си ги гледам  Laughing Нали съм си ги гледала със субки преди това, не ми пука. Нека да гледат и хора, които нямат тази възможност.  Да гледам Киво на голям екран си е неописуем кеф  Party И то всичките му сериали, без изключение, по най-гледаната наша ТВ,  в най-гледаното време  thumbsup Феновете на кой друг турски актьор или актриса имат този късмет  newsm78 До колкото знам, никой! Та аз нямам претенции към БТВ,  единствено ме дразни това, дето си измислят свои си заглавия  Mr. Green
Страхотна снимка  Heart Eyes Нали това искахме - получихме си я!  Peace

# 607
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
15 пъти сравнявах двете снимки на Киво с разлика от 7 години и не можех да повярвам на очите си - никаква разлика няма. А не можех да повярвам на очите си, защото през тези 7 години го виждах да изглежда и по-стар. Как ги прави тия работи  този човек - мистерия! Права е Фенка за хамелеонството.

Половин час се чудех за каква Ирония на съдбата става дума. Никога не бих се сетила без помощ от приятел, че това е заглавието на Сблъсък.
Ама не се учудвам хич. След оная пепел от рози, в която превърнаха драматичния и съдбовен въпрос на Фатмагюл, нищо не може да ме учуди. Даже искрите на отмъщението аз по-мога да ги преглътна, щото отмъщението е тема на сериала. А тука каква ирония виждат, се чудя. Ма наистина това е най-малкият проблем. Най-много някой да помисли, че ще гледа кавър на руския филм. Joy

Гледах нашто момче - не можах да разбера кой към кого е отправял хапливи реплики. Хапливост не ми се вързва с Киво хич, а пък нашият не ми се вярва толкоз да е нямал респект, че да подхвърля към Киво такива.
Но са го пребоядисали гледам - изглежда не им се е видяло достоверно руснак да е сламенорус. Joy
А, и много ме досмеша как описа героя си Иво - шеф на групировка в сивата икономика, която пере пари. Joy

# 608
Добър ден сладури  Hug Hug Party Party Heart Eyes Heart Eyes

Фен  Hug Айре  Hug Диве  Hug Кате  Hug и ако изпускам някой още гушки  Hug Hug Hug

Скрит текст:
Много се радвам за наградата на Киво! Смятам, че това ще е много голям стимул за него да продължи с комедийните роли. Чичо Мендерес съм го гледала само в Съла и за малко в Чукура, но ако правилно си спомням бая ми ти сериозна биография има.  Peace Хич не съм се съмнявала, че Киво поддържа тезата, че зад всеки успял мъж, стой една жена!

Откакто гледам турски сериали със субтитри имам алергия към Босфор тв! Като знам серия от 2 часа и кусур как ще я разпарчетосат на 6 и какъв малоумен дублаж ще се бацне, заглавието ми е последния проблем...  #2gunfire #Cussing out

Прането довечера, че ми останаха 45мин за доглеждане от 20та серия, ама се предадох и заспах  Rolling Eyes

Хубав ден дружки!  Hug Heart Eyes
Фиф Hug wavey
донесла си новата снимка, машалла!!! Wink
мдааа, няма да се учудя ако има втора комедийна роля-може би в Организето 3 newsm78

Кате Hug, Фенче Heart Eyes, айде стига сте го мислили това заглавие, не е толкова важно! Joy
и дублажите на бтв не са толкова зле, особено Викторчо Танев как влиза под кожата на Киво Wink

Светле Hug,ама много си ми активна напоследък,радвам се!  Simple Smile
снимката от преди 7 год е от Кузейския период-доста е слабичък, но наистина може да те изненадва постоянно с начина по който изглежда.
за Иво-определено нещо се е объркал с тая хапливост ooooh!
Всички знаем какъв е земен и шегаджия нашия човек-предполагам в началото е бил по-сдържан, но в никакъв случай хаплив Whistling
а Иво се изруси, след снимките в Истанбул Wink

от ИГ му Wink

Беше удоволствие да работя с теб и съм щастлив, че намерих нов приятел.
 newsm10

..........

май още не са пуснали озета ooooh!

# 609
Айре  Hug Виктор има страхотен тембър и наистина много пасва на Киво, което обаче не променя факта, че говори пълни глупости  Whistling ма тва са му написали, тва чете човека  Mr. Green
И аз изгледах интервюто на Иво... нещо и той глупости говори. По-скоро Кивчо се е избъзикал с него, ама нашия явно не е разбрал  Mr. Green Тия па Босфор ТВ много гъстаци с Япъма ше дойдат  Thinking

Фен  Hug не че няма да гледам Сблъсъка и по ТВ, естествено, че е кеф, а и с дублажа мога да слушам филма и да върша и нещо друго, ама пак си ме дразнят.  Mr. Green

Светле  Hug
Не остарява това момче!  Heart Eyes

Ани, Алинка, Кикс и Котката съвсем се загубиха  Rolling Eyes За Хелън да не говорим  Rolling Eyes

# 610
Айре  Hug Виктор има страхотен тембър и наистина много пасва на Киво, което обаче не променя факта, че говори пълни глупости  Whistling ма тва са му написали, тва чете човека  Mr. Green
И аз изгледах интервюто на Иво... нещо и той глупости говори. По-скоро Кивчо се е избъзикал с него, ама нашия явно не е разбрал  Mr. Green Тия па Босфор ТВ много гъстаци с Япъма ше дойдат  Thinking

Ани, Алинка, Кикс и Котката съвсем се загубиха  Rolling Eyes За Хелън да не говорим  Rolling Eyes
в какъв смисъл говори глупости newsm78
нали чете превода на сцанария на Бг? Joy Joy
да, интересна е връзката м/у Япъма и бтв Wink

и на мен ми липсват момичетата/изброените + Поли/ но всеки пише пожелание, не може да го накараш насила Whistling

Цитат
Церемония награждения победителей 24-й премии в области театра и кино имени Садри Алышыка.
Кыванч Татлытуг получил премию имени Садри Алышыка 2018-2019, в категории «Самый успешный комедийный актёр года», за его первую комедийную роль Сары Сарухана в фильме «Организованные дела 2».
Благодарственная речь Кыванча:
« Для меня большая честь, что моё имя упоминается в одном предложении, с таким человеком, который является легендой Садри Алышыком. Я хотел бы поблагодарить членов жюри, Йылмаза Эрдогана, который поспособствовал мне получить эту награду и всех моих товарищей по команде в кадре и за кадром. Также благодарю свою прекрасную жену за то, что она всегда меня поддерживает. »

Последна редакция: ср, 08 май 2019, 15:19 от Airra

# 611
Айре,
точно това имам предвид, че чете каквото е написано. А написаното са глупости  Mr. Green
Нейсе! Верно и Полина се затри... то не че аз съм най-активната, ама се старая.
Явно няма да е тая есен Сблъсъка по БТВ. Щот рекоха в следващите сезони, ама кои са тия се не знае.
Но за зимаска, ако пуснат Вътре ще съм доволна.  Peace Забравих какво друго бяха купили.

# 612
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет Hug
Кивоооооооо е векиииииикккк Kissing Heart

Безкрайно много се радвам за поредната награда в биографията му! Изключителна признателност и то само от прохождането му в комедийните роли! Аферим сен!
Също така се радвам, че никога не забравя да благодари за подкрепата на жена си! Късметлийка е Башак с такъв съпруг!
Фиф Hug Айре Hug бурда им бе къзлар. То аз съм все у движение, ма па се вясвам Stuck Out Tongue Winking Eye

По последния фраг, хммм май ще ревем Cry. За миг Зейно ми заприлища на Дефне, с тая култова реолика - Искам да се омъжа за него, ма първо трябва му кажа истината Angry. Тази идея леееко ме напрегна но нямам търпение да разбера как Кадир ще научи истината за баща си и от кого Rolling Eyes.
Благодаря на всички за снимките, инфото и всичко споделено 🌺

Последна редакция: ср, 08 май 2019, 16:25 от kotelina

# 613
Айре,
точно това имам предвид, че чете каквото е написано. А написаното са глупости  Mr. Green
Нейсе! Верно и Полина се затри... то не че аз съм най-активната, ама се старая.
Явно няма да е тая есен Сблъсъка по БТВ. Щот рекоха в следващите сезони, ама кои са тия се не знае.
Но за зимаска, ако пуснат Вътре ще съм доволна.  Peace Забравих какво друго бяха купили.
Фифооо Hug, що обиждаш сценария на Сблъсък, чок айп bash Joy Joy Joy
по бтв предстои един страхотен сериал-доколкото знам/чета-Истанбулска невеста-няма мега химична двойка Mr. Green , но е един от най-качествените, правени от комшиите. И е 3 сезона Mr. Green И Вътре уж ще дават.....

Коте Hug, знааам че си тука, но си много работна Wink
Късметлийка е Башачка Heart Eyes, ама си го е заслужила Wink
за бъдещите събития в Сблъсък, малко остава, до утре....
само не мога да разбера защо още няма Озет??? #Cussing out тия от Шоу тв заспаха, покрай Байрама Tired
Цитат
За миг Зейно ми заприлища на Дефне, с тая култова реолика - Искам да се омъжа за него, ма първо трябва му кажа истината
има нещо такова.....

Ти ще убиеш Джансъз

https://twitter.com/socipol_data/status/1126078088624910339

Последна редакция: ср, 08 май 2019, 17:25 от Airra

# 614

Здравейте милички Hug Hug Hug

За наградата на Киво и отношенията им с  Иво сте писали много и само казвам да съгласна съм с вашите мнения  newsm10

Има и нещо друго което ме направи по човешки, по женски щастлива и това е момента в който Киво е в еуфория,щастлив за първи път награден за комедийна роля и пак мисли за Башак, за жената която го подкрепя винаги и за всичко.Само пълно щастие мога да пожелая на такава хармонична двойка. Hug bouquet

А това "ТИ ще е убиеш Джансъз" ми идва в повече.Този Вели пак ли полудя newsm78 newsm78 newsm78

Какво , след съпруга си да стреля и по бащата  на Кадир Shocked Shocked Shocked #Crazy #Crazy #Crazy

Къде е озета , че ми става лошо за Зейно.Милата пое най-негативното в цялата история откакто се откриха с Кадир.Докога Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт