Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"- Шоу тв/§ минали проекти, партньори/-тема 84

• 45 047
  • 741
  •   1
Отговори
# 585

кратко интервю!
пак говори за бъдещи проекти...май

Фенче Heart Eyes smile3521

А тук така съм се смяла  Joy Joy Joy Ама това си е нашия Киво, обичам неговото чувство за хумор  Laughing  Heart Eyes Ами омръзна му на момчето да се навежда, заболя го кръста  Joy Joy Joy Тъкмо развесели хората  Wink

да Joy Joy Joy
пак да сложа цялото клипче
сладур Joy Joy Joy
https://twitter.com/ktatlitugnews/status/1125497626034622464

да..и Ойкю е била Peace
ако се бяха снимали двамата, щеше да е бум новина!!!! Wink Crazy

...............
 ooooh! ooooh!
Анулираха изборите за кмет на Истанбул

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 11:36 от Airra

# 586
Айре  Heart Eyes супер, благодаря ти!  bouquet Ще чакаме превод, че аз освен голяма чест нищо друго не разбрах  hahaha
Благодаря и за цялото клипче, личи, колко го обичат и уважават хората, пък и се посмяха от сърце   Laughing Хареса ми края, как отново обърна внимание на Наз, толкова е земен и сладък този човек  Heart Eyes

Наистина ли са отменили изборите   newsm78  ooooh! Няма отърване от онзи  #2gunfire
Попаднах на една стара, но много сладка снимка  Heart Eyes Отново го зове морето, още малко  Peace

Хубав ден !  Hug
Още една суперска новина! Peace
Пелин Дишташ продуцентката на Ay Yapim подготвя #Кузгун и #Сблъсък за излъчване по Netflix.

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 11:50 от queen_fenka

# 587
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет! Айре, Фенче,  Hug явно продължава да ви "тресе" снощната емоция Crazy Абе, кой каквото и да казва, Киво си е прелест! На мен превод не ми трябва и макар, че нищо не разбирам от езика, достатъчно ми е да го гледам и слушам. Всичко му е изписано на лицето, в движенията, в начина на общуване, прекрасен е! Heart Eyes Дали е наясно колко хора го обичат? Само за едно нещо ми е мъчно и вие знаете какво е... Опитвам се да не мисля често за това, но като погледна децата си, си го припомням и се чувствам зле. Sad Не мога да си до избия от главата... Фиксациите не ми действат добре, а и някои неща не ги забравям лесно...

Всички до него изглеждат като лилипути...

Тръгвам за работа. Mr. Green До довечера!

# 588

Още една суперска новина! Peace
Пелин Дишташ продуцентката на Ay Yapim подготвя #Кузгун и #Сблъсък за излъчване по Netflix.

ехе, това ако стане ще е  newsm74
търся по-надежден източник....

Кате Hug, е как няма да ни тресе Wink
знаеш, че обожаваме Къванч и се радваме за всеки негов успех!!!
Мисля, че е наясно Peace
а като гледам колко много снимки има от снощи с фенове, колеги...ами обичат го и го уважават Peace Heart Eyes
аз пък искам да знам какво казва...защото очаквам някакъв знак/намек за евентуални бъдещи проекти Praynig....но има време.

...........
и нашата сладурка

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 15:54 от Airra

# 589
# 590
Терзи Peace bouquet

Представям си сериала ни да свърши с двойна сватба!!! Crazy
ама трябва да сменят режисьора и сценариста Joy Joy

от официални акаунт на Сблъсък
поздравление

# 591

Здраейте wavey wavey wavey

Трябва наистина много да цениш и обичаш актьор  който е ГГ в твоя сериал за да го поздравиш за друга роля.
Терзи Peace bouquet

от официални акаунт на Сблъсък
поздравление

Доволна съм от реакцията им.

Терзи bouquet чудесни снимки!

Нощна романтична среща на нашите ЗейКад край морето....Няма да мине без нежности Laughing.
   Любовта м/у Джемре и Керем става все по- спокойна и прекрасана.
   Мъртвият  бяга ,но му се иска да е там където е синът  му. Крие се  но само за да не стане Кадир отцеубиец.

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 17:15 от sebilMM

# 592
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Хехе, какъв хубав Киво на наградите! Радвам се за него, щом казвате, че тази награда е престижна (аз не съм наясно с тежестта на турските награди).
Много хубав беше и на футболния форум, но тук ми харесва още повече.
Мендерес Саманджилар май не искаше да даде статутката, наложи се Киво да измъкне от ръцете му Joy И със стойката на микрофона беше забавно. А бе готин е много Киво!Няма друг като него - добродушен, скромен и забавен, освен, че е такъв хубавец.

За фрага - ами не го ли глредахме вече този фраг newsm78 На мен ми е напълно познат, до последния кадър.
И наистина се очертава пак напрегнат епизод, а плачът на Вели ме смрази направо.
Но пък ще се греем на хубавите моменти между нашите влюбени.

Фенче, гласях се и аз да видя Истанбул, ама след твоите думи се позамислих дали си струва толкова часа друсане с автобус (хич не обичам пътуването с автобус и мислех да се жертвам заради Истанбул, ама май ще се откажа).

# 593
Хай, дружки!  Hug
Кате  Hug е, как няма да ни държи още емоцията, толкова се радваме за нашия красавец  Heart Eyes

Те фенките на Елчин ВК така искрено му се радват, та какво остава за нас  Wink Киво си намери в тяхно лице нови фенки  Heart Eyes Мисля, че е наясно колко е обичан  Peace Аз много искам да разбера какво казва, защото говори и за Сблъсък  Thinking
Колкото до това, дето те тормози ... кадер! Когато и ако стане, късмет му пожелавам  fingerscrossed
Айре  Heart Eyes Терзи  Hug благодаря за снимките!  bouquet Ще има престрелка, Хайдар аби тръгна след Кадир, да видим какво ще стане  newsm78
Като гледам, нашите гълъбчета са били цяла нощ там - остров ли е, какво е  newsm78 Надявам се, комисаря най-сетне да е снел показания от Зейно  Praynig
Много е сладка Елчинка! Толкова е непринудена, земна и позитивна, много ми хареса  Heart Eyes
Себи  Heart Eyes bouquet Дано си права, и аз на това се надявам! Дано реши да му казва истината на сутринта  Praynig Ако изобщо я научи от нея, де, не се знае кои сцени кога следват.
Светле  Hug прекрасно ни е момчето, да!  Peace
Баш този фраг не знам къде си го гледала преди  hahaha
О, ама не се отказвай заради мен от Истанбул, моля те! Това са мои впечатления, а и аз бях в най-голямата лудница, не се знае сега как е  Peace Но, отидох заради лалетата и не съжалявам, че ги видях, невероятна красота  Peace
А наградата си е престижна, за кино и театър на името на Садри Алъшък, легендарен техен актьор от миналия век, баща е на Керем Алъшък, с когото Сонгюл имаше доста време връзка.

http://www.sadrialisikodulleri.com/
Испанките са превели в общи линии какво е казал Киво на връчването на наградата Peace
Цитат
Kyvanch Tatlytug expresó su gratitud por el premio: "Me siento honrado cuando mi nombre se menciona en una oración con una persona tan legendaria como Sadri Alyshyk. Quisiera agradecer al jurado y a Yilmaz Erdogan. quien me ayudó a ganar este premio, a todos los miembros de mi equipo en el marco y por ello. También me gustaría agradecer a mi querida esposa por su continuo apoyo ".
Цитат
kyvanch tatlytug изрази благодарността си за наградата: " за мен е чест, когато името ми е споменато в молитва с човек, легендарен като садри alyshyk. бих искал да благодаря на журито и йълмаз ердоган. който ми помогна да спечеля тази награда, на всички членове на екипа ми в кадъра и за него. бих искал също така да благодаря на скъпата ми съпруга за нейната постоянна подкрепа ".

Защо няма още озет  newsm78 Поне малко да се ориентираме какво ни чака  Thinking
Йессс!  newsm44

Да снимаш със суперзвездата Къванч Татлъту - в студиото лъчезарният актьор Иво Аръков за участието си в турски сериал, в който играе руски мафиот.

11:00 ч на 11 май Simple Smile

https://www.btv.bg/video/shows/cool-t/videos/tazi-sabota-v-cool- … n25sxliK8bv2w4acQ

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 21:05 от queen_fenka

# 594
Фенче Heart Eyes, ееее браво на Иво newsm68
има и снимка с Киво!!..... ще гледаме в събота!!!
няма озет, предполагам ще го пуснат утре сутринта Crossing Arms
къде ги намери тия испанки...и ВК преведоха какво е казал>>
Цитат
Кыванч Татлытуг в благодарственной речи за полученную премию имени Садри Алышыка «Самый успешный комедийный актёр года»:
« Для меня большая честь, что моё имя упоминается в одном предложении, с таким человеком, который явлется легендой Садри Алышыком. Я хотел бы поблагодарить членов жюри, Йылмаза Эрдогана, который поспособствовал мне выиграть эту награду и всех моих товарищей по команде в кадре и за кадром. Также благодарю свою прекрасную жену за то, что она всегда меня поддерживает. »

и превод на видеото, ама на англ Mr. Green

за Сблъсък нищо не каза, беше майтап
и за бъдещи проекти-нищо
резюме-малко по късно ще направя Peace

Цитат
Като гледам, нашите гълъбчета са били цяла нощ там - остров ли е, какво е  newsm78 Надявам се, комисаря най-сетне да е снел показания от Зейно  Praynig
надявай се и вярвай Joy Joy Joy

Светле Hug, много ни е готин Кивушка Simple Smile
Фенчето ти е отговорила-наградите са за кино и театър, определят се с жури, а не с гласуване онлайн.

Себи Hug

...........
Фенче Heart Eyes, за Сблъсък по Нетфликс, за сега са фенски пожелания/предположения Mr. Green

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 21:49 от Airra

# 595
Айре  Heart Eyes ми то превода същия бе  hahaha Важното е да знаем какво казва, а дали превода е от испански, руски, английски ,унгарски ...  всички усилено го обсъждат  Peace
Дааа, Иво ме е чул, че му се сърдя  Joy Joy Joy Joy
Ако ви интересува репортажа с Елка , има превод във ФБ Peace
Скрит текст:
Любов под наем-Kiralık Aşk-сериал

Интервю с Елчин след вчерашния концерт!

-Сериала завършва. Какво ще направите?
- Сега няма да направя нищо. Сериала първоначално беше проектиран за 1 сезон и приключва. Нека да видим какво ще се случи. Заедно ще видим. Още не знам.
- Откъде идвате?
- Това е толкова неочаквано.
- Обичате ли да слушате джаз? Обичаш ли да пееш?
- Да, в живота се опитвам да не правя музика в жанрове, след като завърших консерваторията. Но имаше двама души, които наистина исках да видя - първият, "Чик" Кория, а вторият - "Боби" Макферрин. Мога да ги видя и двамата. Затова съм много щастлива. -Отлично
...
-Къде отивте на лятна почивка?
-На Бахамите.?
- На Бахамите, да. В напълно непознати места.
- И всъщност, имате ли планове за лятото? Отивате в чужбина?
- Не, в момента няма нищо. Още не мислим, също и заради резултатите от изборите. Да видим, ще гласуваме или не. Всичко ще зависи от тази дата.
- Значи сте тук до края на юни?
Да. Точно така. Точно така. Плановете отидоха на заден план,

- Не видяхме твоя мъж. Дойде ли ?
- Да, дойдохме с приятели, всички заедно. Самият той е тук.
- Изглежда, той не обича камерите. Може би той е срамежлив? Не мога да разбера ...
- Той изобщо не се интересува от това. Той няма нищо общо с това. Фактът, че той не е от този сектор и че той не харесва вниманието на хората, е съвсем естествено.
-Този колега, стоящ настрана?
- В момента вашият приятел ни се смее, така че не мога да кажа нищо.
- Имате връзка, но имате ли планове за сватба в бъдеще?
- Не планирам нищо, както виждате.
- В този случай първо кариерата?
- Не, нямам такова правило, но не виждам смисъл в бърза сватба, ако всичко върви добре. Аз също не съм много традиционен човек.
- И какво от това? Какво? След една седмица можете да вземете и да се ожените спонтанно, без да казвате на никого?
- Това е напълно възможно и така. Аз не съм от онези хора, които обичат сватбите.
Сватбената ви мечта е скромна?
- Не, в сънищата ми няма сватбена мечта. Може да бъда спокойна вечер в компанията на близки хора и приятели. Може би парти, но силна сватба не. -
-Имаш ли някакви очаквания, ако дойде при теб с диамантен пръстен?
- Това предложение дойде отдавна. Затова съм спокоена. Той дойде отдавна.
- В този случай, в очакване на сватбената дата. ?
- Няма дати, ще видим.
- Благодаря ви.
-Благодарим ви, Лека вечер.
- Лека вечер.
Ми надявам се, защо иначе ще са там сами и цяла нощ  Laughing Престъпление ще е , ако Али бей ни остави без любовна нощ , ами смешно е, да не са на 15  #2gunfire После ... що бил нервак Кадир  Joy Joy Joy ами изсъхна човека  hahaha
Веднага спретнаха клип с тези моменти от 21 серия  Laughing

Еее, вярно ли  newsm78  Ще, ще  Peace

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 22:49 от queen_fenka

# 596

Превод
-Какво ще кажете за Садръ Алъшък?
-Садръ Алъшък е легенда. За мен е чест името ми де е споменато в едно изречение с неговото.
Вълнувам се , защото съм номиниран в комедийна категория.Това е за първи път.Моя първи комедиен филм...и съм номиниран за първата ми комедийна роля.Няма значение дали ще спечеля или не. Важното е, че бях номиниран. Поздравявам всички номинирани и им желая успех.
-Кое е по-трудно-комедията или екшъна?
-Двете са различни. Но и двата жанра харесвам.
Много ми харесва да правя комедийни роли.Бих искал да продължа.
-Мислите ли да играете в театъра?
Това е късмет/съдба.
Мислил съм го, не много скоро. Съзнанието ми трябва да не е заето с нищо друго, за да поема такава отговорност. Ще е трудно, така , че ако го направя-това трябва да е единственото с което се занимавам. Но възнамерявам.
-Били ли сте някога блъснат?/използват думата Чарпъшма/
-Блъснах се в сериала, в Чарпъшма. Laughing
нямам други Сблъсъци.
-Кой е любимия ви отбор?
-Галатасарай.
Питат го за снощния мач.
-Резултатът, който прогнозирах е почти такъв.
Сега са в критична фаза, последни мачове от шампионата.
Искам да отправя послание към всички отбори и играчи. Играйте като джентълмени. Наслаждавайте се на играта. Искам и аз да се наслаждавам гледайки ги.

...........
Фенче Heart Eyes
Цитат
Ми надявам се, защо иначе ще са там сами и цяла нощ  Laughing Престъпление ще е , ако Али бей ни остави без любовна нощ , ами смешно е, да не са на 15 #2gunfire После ... що бил нервак Кадир   Joy Joy Joy ами изсъхна човека   hahaha
Joy Joy Joy Joy
айде да видим дали ще познаеш Mr. Green

...........
кой ли не се е снимал с Киво Wink

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 23:04 от Airra

# 597
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Фенче, сетих се къде съм гледала фрага - бяха го пуснали в темата за Кузгун, там Сблъсък също се обсъжда.

Ох, много сладък Кивчо и на тези снимки.
И не забравя да спомене жена си, миличък.

А за Истанбул не си само ти виновна, и други напоследък са разочаровани.

# 598
Фенче, сетих се къде съм гледала фрага - бяха го пуснали в темата за Кузгун, там Сблъсък също се обсъжда.

Ох, много сладък Кивчо и на тези снимки.
И не забравя да спомене жена си, миличък.

А за Истанбул не си само ти виновна, и други напоследък са разочаровани.
Peace
наистина, много се обичат и се подкрепят, пупу Heart Eyes

не давам наградата Joy Joy

# 599
Айре  Heart Eyes благодаря ти за превода, сладурчето ми  bouquet  Душичка сладка Heart Eyes
Цитат
Вълнувам се , защото съм номиниран в комедийна категория.Това е за първи път.Моя първи комедиен филм...и съм номиниран за първата ми комедийна роля. Няма значение дали ще спечеля или не. Важното е, че бях номиниран. Поздравявам всички номинирани и им желая успех.
Някои коментари за интервюто  Grinning
Цитат
4,16 мин. длилось интервью, 4,16 мин. любовалась его красотой и обаянием, наслаждалась его чудным голосом. Сидела и улыбалась.Какой невероятно харизматичный актер и мужчина!
Цитат
Так приятно смотреть на него и слушать, как он говорит! Хоть таблицу умножения... Фигня, что ничего не понимаю..."😄
hahaha На тези две снимки с разлика от 8 години, Киво не се е променил кой знае колко, но мъжът до него не можеш да го познаеш  Wink

Фифкеее  Hug и днес няма да дочакам прането ти, ясно е hahaha
Светле  Hug а, така може  Party
Да, много мило беше, че я спомена Башак пред всички , много си я обича  Heart Eyes
Както сама прецениш за Истанбул  Peace Аз споделих напълно откровено впечатленията си, а толкова бях възхитена първия път от този град ... Той Истанбул си е все така невероятен, де , но, вече и той е претъпкан до безобразие ooooh!
Айре  Heart Eyes  Joy Joy Joy Joy Joy

Лекинка!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт