Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 56

• 46 673
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
Момичета,препоръчайте ми продукт за измиване на лице, утре ще ходя до DM, тъй като пяната ми свърши(ползвах Балеа синята с алое).Много хубаво ухае, на свежо и почиства хубаво, но ми се иска една идея по малко да ми опъва след измиване, та се чудех какво друго мога, да пробвам.
Със пъпчици съм, много сухи участъци по бузите и съвсем леко омазняване в Т-зона.
Благодаря ви предварително Simple Smile

Късно се включвам, но препоръчвам тези два измивни гела. И двата почистват много добре без да изсушават изобщо.

В момента почти приключвам втория и също съм доволна. Но през топлите месеци ще  ми е недостатъчен, не го усещам като дълбокопочистващ. И все пак сега ми е добре, преди да го използвам си чистя грима с черната мицеларна вода на Нивея, която усещам, че ми опъва леко кожата и явно съм постигнала баланс.

Последна редакция: пн, 15 апр 2019, 15:34 от bubanka

# 136
Вече съм в къщи, та впечетления от серията на Римел и други неща.(ще бъде дълго Grinning ) В интерес на истината Римел са ми една от любимите марки и всичко, което съм опитала ми е харесало. Кожата ми е комбинирана към суха и чувствителна и ми е трудно да намеря подходящи продукти. Фон дьо тенът е много приятен, гъст като текстура. Цветовата гама е доста кофти и най-светлият цвят ми е малко тъмен, но прелят добре не се забелязва. Доста сочен като завършек и матов в никакъв случай. Блестящите частици са дотта ситни и нежно озаряват, като на дневна светлина изглежда просто като сияйно, не като нещо блестящо. Лек го усещам, с лека покривност, която позволява напластяване. Не се врязва във фините линии и сухи участъци. Гримирах се в 7:30 и се разгримирах около 18:30 нямаше поражния, но може би е заради един друг продукт.
Коректорът е лек и също не високо покривен. Озарява идеално зоната под очите, не тежи, не се напластява неприятно.
Пудрата, също много харесах. На моята кожа, пудрите обикновено изглеждат кофти и набръчват фон дьо тена. Тази е озаряваща, по скоро запечатваща, отколкото матираща. Също има блескулки, но не стои твърде блестящо над фон дьо тена. Добре запечатва коректора и фон дьо тена и не мръдват.
Фиксиращият спрей е също нов любимец! Идеално фиксира, смесва прахообазните продукти и наистина удължава трайността на грима. Има алкохол в състава, може би на някои от вас няма да се понрави. Аз за сега не го мисля толкова. Grinning Не изсушава, не размества поставения грим и струята е приятна.
Палитрата с ружове на Кейт Мос, отново Римел е също много дълготрайна и страхотна. Прелива се идеално.
Друга подобна е на Лореал, също толкова добра и дълготрайна.

Мисля, че за това се сещам сега, ако има някой проблясък по-късно отново ще пиша. Grinning

# 137
Да дам и аз моите 5 стотинки по темата с новия ФДТ на Римел. Първо започвам с важното уточнение, че се колебаех между два от светлите цветове, като единият ми беше леко светъл, другият - леко тъмен. Избрах втория, защото имам 3 ФДТ в светли нюанси, с идеята този да го ползвам като потъмнея малко пролетно-летния сезон. Обаче сърце не трае  Laughing, вчера имах кратко излизане и реших, че ще го пробвам как е. Нанасяйки го, усетих, че наистина нюансът ми тъмнее и нанесох по-пестеливо, при което станах на петна. Като наслоих, изглеждах като излязла от солариум (ако се сещате за оня епизод от Приятели, където Рос ходеше на изкуствен тен).  Laughing Почистих лицето и почнах отначало, изрових една блестяща пудра с жълтеникав нюанс и стана. Та ФДТ е много приятен, не оксидира, даже имам чувството, че три часа по-късно се беше изравнил още с тена на лицето и беше още по-добре. Наистина има сияен финиш, не подчертава бръчки и линии, блясъкът е много дискретен. Нямам търпение да му дойде времето да го разнося, дотогава ще си нося Радиант лифта на МФ, където има една идея повече избор на светли цветове. Иначе за мен двата ФДТ са сходни, само Радиант лифт ми се струва по-покривен и е с 30 фактор. За протокола - суха кожа, с леко омазнена Т зона, с фини линии и бръчки.

# 138
У-Ж-А-С-Н-И  С-Т-Е !!!
Сега ще трябва да го купувам този фдт. Зарибихте ме и мен.
Да не вземете да го изкупите, ей, че както е и намален може да не остане.
Оставете ми една бройчица. Утре мисля да стигна до ДМ, дано да има бройки и съответен цвят.

# 139
Кой е този ФДТ на Римел? Simple Smile

# 140
оххх зарибихте ме и мен, точно съм в период на търсене на перфектния фон дьо тен за мен, на wake me up имам 103 номер, но ми идва тъмен. В града нямаме дм (имаме в съседен град) и ще поръчвам на някой да ми го вземе, та 100 ivory от lasting radiance по-светъл ли е от 103 номер, може ли някой който има достъп до мостри да погледне и да каже.

# 141
Момичета, само да кажа, че в ДМ беше на 11.90 , а в Лили беше 10.90 ( или и 99 ст, не съм сигурна) Simple Smile)) след почти 13 часа носене, още е покрил недостатъците, само леко вече лъщи в Т зоната. Мноооого съм доволна аз Simple Smile)))

# 142
А, да ме разбере някой. И аз пусто нямах нужда в момента, ама как да утрая?  Laughing Джасти, в Лили е на още по-добра цена - 10,99 беше, срещу 11,99 в ДМ, но в нашето Лили нямаше почти никакъв избор на цветове вече.
mims3, Lasting radiance коментираме.
dani-ela80, аз точно между 100 и 103 се килебаех, определено 100 е по-светъл, ако си със светла кожа, вземи него.

# 143
Аз взех 070 и бяха останали само 2 от него в магазина. Реших, че това е най-търсеният номер, но май не, като чета не всички са болнаво светли като мен. Grinning Иначе браво на Лили. Обикновено при тях са по-високи цените на намаление. Както например е сега с продуктите на Мейбълин, Макс Фактор и някои от тези на Римел (напр. спреят и макси ружовете). Ако някоя от вас търси Wake me up, в ДМ на Съборна има 4 цвята от него в момента и е намален.

# 144
Ооо, блaгодaря, момичетa зa инфото зa цените. Знaчи ще посетя Лили тогaвa. A в Лили освен фдт, нaмaлени ли сa пудрaтa и коректорa.

# 145
Моля, съфорумки,които са си купили 3ката палитра на Кейт Мос и Римел да ми подскажат къде  на опаковките пише кои номера са,гледах,блещих се,но така и не намерих ..

# 146
Коректорът мисля, че е по-изгоден в ДМ, но не съм много сигурна. 6,95 е в ДМ, а в Лили май около 8 беше, но не помня точно, а не виждам в каталога цена. Пудрата не я загледах, че имам русалката и още една озаряваща лимитка на Есенс, ама май ще мина да й хвърля едно око.  Mr. Green

# 147
  • Пловдив
Момичета, има ли някой, който е ползвал коректора Wake me up и сега да си е взел новия коректор Lasting radiance? Интересува ме дали са еднакви или новият коректор е по-озаряващ? Wake me up имам два броя , но ако новият го превъзхожда, грабвам и него.

# 148
Намалението в Дм, до утре ли беше?Зарибихте ме и мен с този фон дьо тен.
За всеки случай,може ли да качите снимка, също и на коректора и на пудрата(има ли безцветна), имам навик да бързам и бъркам продуктите😂.Преди
съм си взимала на Римел един и не ми допадна изобщо и го подарих,да проверя ако са еднакви да не се разкарвам. Римелския ли е по-добър или този на Буржоа.Скоро си взех фон дьо тен още не съм го отворила и нямам нужда от нов ,но с този ме заитригувахте.И един глупав въпрос:Има ли нещо вълшебно,което така да фиксира грима, за да не цапа дрехите😂.

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 02:16 от Bubi99

# 149
Някой питаше вчера за червилата на Катрис, серията се казва Plumping gel. Ето така изглежда
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт