Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 56

• 46 176
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
благодаря момичета къде съм спала .... Sad
и аз взех палитрата Ню Йорк, но още не съм я пробвала, харесах и още една от серията, но не виждам се предлага в БГ Sad

# 676
  • София
Сенките за вежди на Есенс са много добри. Също и на Флормар.

# 677
благодаря момичета къде съм спала .... Sad
и аз взех палитрата Ню Йорк, но още не съм я пробвала, харесах и още една от серията, но не виждам се предлага в БГ Sad

И аз я търсих тази, Ола Рио. 😒 Изглежда ми много готина, но за жалост не я намерих.

# 678
  • Варна
peppermint , не съм го пробвала още, че точно доизхабявам едно на Clarins, но довечера заради теб ще.
Но да знаеш, че аз го нанасям с длани на лицето, докато разтвори грима и после отмивам, не го ползвам с памучен тампон.

# 679
За пърхот защо не пробваш новия h&s Classic Clean?

# 680
От спрея с масла ма глис съм най-доволна! Иначе препоръчвам сенки за вежди на есенс.

# 681
  • София
Днес тествах фиксиращия спрей на Флормар, който купих без да съм прочела нищичко за него. Ами изкъпа ме, не го препоръчвам.

# 682
Да дам отзив за два серума на Делиа, които бях и на промоция в Лили миналия месец. Първо си взех хиалуроновия - не е лош, но не съм очарована. Приятен серум е, но определено не ми беше достатъчен, даже на два пъти усетих леко опъване след него и трябваше бързо да си сложа крем. Иначе усещам хидратация, не е ароматизиран.
Взех си и този с аргановото масло и днес го пробвах - ами само хубави неща мога да кажа на първо четене. Мазничък, попива бързо, мирише на масло. Направо страхотно се усети кожата ми с него. Попи в кожата ми, обаче оставя леко мазнеене и е подходящ по-скоро за нощна грижа, иначе ще лъсне според мен. Мисля, че спокойно може да се ползва и самостоятелно, без крем отгоре. Като го разнося повече, ще пиша пак, но засега го усещам много добре.
Със суха кожа съм, с леко омазняваща се Т зона и фини линии и леки бръчки.

# 683
взех цц-то на микса
благодаря на дамата, която сподели, че е най-евтин в ремедиум Flowers Hibiscus
фактор или не, отивам да го мацна, не се издържа да седи в шкафа непробван днес! Grinning

# 684
  • Варна
Като попие, ела и пиши! Grinning

# 685
  • София
Днес тествах фиксиращия спрей на Флормар, който купих без да съм прочела нищичко за него. Ами изкъпа ме, не го препоръчвам.
Със същото впечатление съм, но при мен спреят има един голям плюс - с мазна кожа съм; с него гримът ми издържа значително по-дълго и имам леки съмнения, че с него кожата ми се омазнява по-бавно.

# 686
  • Стара Загора
Имам въпросче за тази разпродажба, която прави ДМ в някои от филиалите си - пише, че разпродажбата е на декоративна козметика (значи ще е на доста марки), та някой позагледал ли ги е кои са? Посоченият филиал ми е малко далеч и се чудя дали има смисъл да се разкарвам. Grinning

# 687
И аз днес търси тоя СС крем, ама ударих греда. 😒 Ще го търся и в Лили.

# 688
Момичета, препоръчайте гел, сенки за вежди?
Също така спешно за пърхут и заплитаща се суха коса, някакви ефикасни продукти 🙄

За пърхот ти препоръчвам шампоана на Билка, а относно заплитащите крайща на Линеа Био има кристали в прозрачна опакова със синьо.

# 689
И аз днес търси тоя СС крем, ама ударих греда. 😒 Ще го търся и в Лили.

провери и в супермаркетите - фантастико (там е 12+ лв срещу 10+ в ремедиум), била и т. н.

Общи условия

Активация на акаунт