Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 56

• 46 738
  • 756
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Момичета някоя пробва ли вече новият серум на Лореал, аз днес взех варианта за нормално до комбинирана кожа, но имам 3 отворени и няма да го отварям май за сега, та ми е любопитно. Ето и снимка:

И да ви осведомя, че Балеа имат нови лосиони за тяло.

Взех Fresh, а варианта Glow е с блестящи частици, реших да го напиша понеже често някой пита за блестящ лосион в групата, сега покрай лятото може да зарадва някой.

Аз имам серума на Гарниер. Много лека формула и се усеща все едно слагаш вода на лицето си. При мен попива изключително бърза и едно грахово зърно продукт ми покрива цялото лице.
След като попие си слагам крем за лице и SPF, но винаги съм го чувствала освежаващ.

# 316
Дали сте виждали някъде този продукт или да ми препоръчате бюджетен ракъв:

# 317
С тези олиа и серуми на Балеа, да се чуди човек какво да вземе Simple Smile)
Започнах да спя по гръб, и какво правя не знам, обаче един кичур на косата отзад така ми се заплита, че няма разресване. Мажа го с олио на Макадамия, но ми е на свършване, и се чудя с кое да го заменя. Thinking

# 318
Познайте. Така и така имах работа в района на магазина на Марешки и си викам - я, да погледна има ли го при тях този прословут лореалски серум. Ами имаше го, на цена от 12.98лв. , имаше и тестер дори. Пробвах на ръка, чудесно представяне и ...изкуших се и го грабнах. Да видим сега на лице как ще е. Аз взех за нормална и суха кожа. Ще ида да се отчета в придобивките.

# 319
Скрит текст:
Момичета някоя пробва ли вече новият серум на Лореал, аз днес взех варианта за нормално до комбинирана кожа, но имам 3 отворени и няма да го отварям май за сега, та ми е любопитно. Ето и снимка:

И да ви осведомя, че Балеа имат нови лосиони за тяло.

Взех Fresh, а варианта Glow е с блестящи частици, реших да го напиша понеже често някой пита за блестящ лосион в групата, сега покрай лятото може да зарадва някой.

На каква цена вървят балсамите, че като видя блестящи частички и очите ми стават тройни Grinning

# 320
Заинтригува ме този серум, а и като количество е доста. Видях го за първи път преди около година в едно видео, което ще пусна отдолу (от 05:33), ако на някого му е интересно. Изненадвам се, че чак сега се появява при нас. Не съм от феновете на марката, но май ще го взема. Grin
Скрит текст:

# 321
Заинтригува ме този серум, а и като количество е доста. Видях го за първи път преди около година в едно видео, което ще пусна отдолу (от 05:33), ако на някого му е интересно. Изненадвам се, че чак сега се появява при нас. Не съм от феновете на марката, но май ще го взема. Grin
Скрит текст:
Какви неприятни впечетления имате от марката? Аз не помня да съм имала техен продукт за тяло. Само за коса съм имала и не съм оставала с някакви готини впечетления от грижата за коса.

# 322
  • Бургас
Аз не съм фен на кремовете за лице на Лореал,но пък имат хубави червила,профи сериите им за коса също са чудесни за моята коса.Не оставам без техни маски никога.Обожавам и скрабовете им за лице.Kissing Heart

# 323
M.K.S., точно това е и моето, наживо е малко по-златиста опаковката само.

viksdesire, ето този ли?
Скрит текст:
Аз го имам, но не съм забелязала разлика. Моят цвят е 010.

# 324
По-лесно ще ми е да отговоря какво харесвам. Grinning Списъкът е дълъг - не харесвам боите за коса, които оставят ужасен оттенък, шампоаните им, които ми правеха рани по главата, напарфюмираните им кремове и тонираните продукти за лице, които са способни да направят кратери по лицето при продължителна употреба.

# 325
  • Пловдив
Относно маслата за коса, аз ползвам тези, доволна съм от всичко.
Скрит текст:
Това с черната капачка е коментираното на Балеа, моето e от преди да му сменят опаковката. Двете най-вдясно се водят серуми, но и те са си като масла според мен. Всички са много добри и ефикасни според мен, само това с червената капачка има по-слаб ефект, но понякога и то ме изненадва.

Последна редакция: пн, 22 апр 2019, 20:12 от marzeliva

# 326
Момичета има ли от вас,с тъмни кожи които използвате Римелският фон дьо тен?От прочетените ваши мнения останах с впечатление,че повечето сте със светли нюанси.Днес се запътих да го купувам и аз ,но ми се стори скандално лъскав нанесен на кожата.Дори и за мен, която съм луда по лъскавкото.Вън на слънце беше брутално дори и се отказах.Взех коректора само.Ако има някоя по-тъмничка ще и бъда много благодарна да сподели мнението си.Прекалена ли е тази лъскавина за дневен грим?

# 327
Зависи колко тъмна. Аз взех цвят 200. Същият номер ползвам и от този със синята капачка. Харесва ми на дневна светлина, с жълт подтон съм, нормална към комбинирана кожа, без много несъвършенства, нямам много за криене. Нанасям на тънък слой с мокър блендер. Отгоре слагам малко матираща пудра без частици за фиксиране и собствена сигурност, не че имам нужда.
Не съм много тъмна, но не съм и светла, никога не съм купувала нещо от най-светлите тонове. Нещо средно по-скоро.

За сравнение имам чувство че МФ радиант лифт (цвят 55) ми блести повече от Римел. Но това си е мое мнение.

# 328
201,303,400 около тази гама съм аз.Аз така и  не се разбрах,през всички тези години с четките и бюти блендерите и си нанасям с ръка фон дьо тена.Сега като се замисля,май до този момент,не съм ползвала с озаряващи частици и може би това ме шокира толкова много.Ма още ми блести ръката като диско топка там където ги пробвах😂 ,а ги изтрих отдавна.Аз също съм с  нормална към смесена и нямам какво да крия толкова.И на МФ,го гледах този,но в Елитис имаше само 3 тестера и все светли този 55 ми беше светъл.Иначе него се бях запътила първо да купувам.  Сега малко май ме е яд,10 лв беше в Лили-Римелския,трябваше да взема един и да ги смесвам с друг да убия лъскавината ако ми е в повече.Ма и утре е ден,не ми пречи пак да отскоча  😂.

# 329
На мен МФ 55 ми е малко светъл и го смесвам с по-тъмен да напасна цвета. Така хем ми е точен, хем не блести много.

Общи условия

Активация на акаунт